Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılıyor mu buna?

Evet yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wakara kullanıcısına yanıt
    Bizde 3-4 gün önce epttavm'den aldık şuan en uygun fiyat orada sanırım.
  • Arkadaşlar kız kardeşime bu telefondan aldım gayet memnunuz. Bir sorum olacak ana ekrandaki Google Arama ikonu şeffaftı kaldırıp yeniden koyunca beyaz renk oldu ben bunun yeniden şeffaf olmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim çok uğraştım ama bir türlü çözemedim?
  • Galaxy S4'üm vardı bu telefona geçtim. Gerçekten çok iyi özellikleri ve S4'ten daha güçlü performansı var. Herkese öneririm.
  • Bizim telefon şarj anlamında kafayı yedi. şarjı iyi gidiyo ama doğru göstermiyo. %40 tan %90 a çıkıyo durup dururken. %30 lardayken kapanıyo falan. garantiye göndericem maalesef.
  • bu telefon led tv ye kablolu veya kablosuz bağlanıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    ayni sorun bendede var telpaya yazdim fabrika ayarina donun olmazsa gonderin bize dedi. ayrica 2kez facebookta iken tel kapaniyo aciliyo sonra facebook siliniyo acaba sd karta tasidim diyemi boyle yapiyo anlamadim. suan tasimadan deniycem olmadi gonderecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyordum işlerimden dolayı, şarj sorunu ile ilgili yani yüzde 25- 30 larda direk kapanma veya anormal düşüş hatta yükseliş olayında bir tespitim var kişisel, ben telefonu nezaman usb den pc ye bağlasam birşeyler aktarmak için, hem menu ikonlar sapıtıyor hem şarj olayı. dikkat ettim hep bu sekilde oluyor pc den cıkarınca oluyor yani , ama mesela 1 aydır hiç pc ye usb ile bağlamadım hiçbir sorun yok gayet stabil, buyüzden telefona airdroid kurdum hiç kablo ile uğrasmadan pc ile wifi den bağlanıp aktarım yapıyorum cok kullanıslı. orjinal menu den cok cok daha iyi ve stabil olan solo launcher kurdum tavsiye ederim ben de uygulamaları kendime göre klasörlere topladım, telefonu hergün kapayıp acarım hersey yerinde duruyor, tv ye kablolu bağlanırmı bilmiyorum ama ben kablosuz wifi den görüntü ses video aktarımı yapıyorum tv samsung 40c650, bu iş için telefona kurduğum program allcast . son olarak s3 mini ile ilgili birkac soru olmus eski bir s3 mini kullanıcısı olarak bu telefon her açıdan s3 mini den cok cok iyi, ama mesela eşimde grand 2 var o telefon cok daha iyi. birkac soruya birden yanıt verdim umarım işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilocan078

tekrar merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyordum işlerimden dolayı, şarj sorunu ile ilgili yani yüzde 25- 30 larda direk kapanma veya anormal düşüş hatta yükseliş olayında bir tespitim var kişisel, ben telefonu nezaman usb den pc ye bağlasam birşeyler aktarmak için, hem menu ikonlar sapıtıyor hem şarj olayı. dikkat ettim hep bu sekilde oluyor pc den cıkarınca oluyor yani , ama mesela 1 aydır hiç pc ye usb ile bağlamadım hiçbir sorun yok gayet stabil, buyüzden telefona airdroid kurdum hiç kablo ile uğrasmadan pc ile wifi den bağlanıp aktarım yapıyorum cok kullanıslı. orjinal menu den cok cok daha iyi ve stabil olan solo launcher kurdum tavsiye ederim ben de uygulamaları kendime göre klasörlere topladım, telefonu hergün kapayıp acarım hersey yerinde duruyor, tv ye kablolu bağlanırmı bilmiyorum ama ben kablosuz wifi den görüntü ses video aktarımı yapıyorum tv samsung 40c650, bu iş için telefona kurduğum program allcast . son olarak s3 mini ile ilgili birkac soru olmus eski bir s3 mini kullanıcısı olarak bu telefon her açıdan s3 mini den cok cok iyi, ama mesela eşimde grand 2 var o telefon cok daha iyi. birkac soruya birden yanıt verdim umarım işe yarar.

Biz daha hiç pc ye bağlamadik telefonu. Aldığımızdan beri aynı problem devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 16 Şubat 2015; 23:05:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bilocan078 B kullanıcısına yanıt
    sizinki tesaduf olabilir aynen bende hic pcye baglamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 16 Şubat 2015; 23:16:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akayogullari

sizinki tesaduf olabilir aynen bende hic pcye baglamadim.

fabrika ayarlarına döndürüp tekrar denediz mi? olmuyosa yakın zaman garantiye göndericem ben de.
  • GMD 2 mini orjinal rom arıyorum arkadaşlar ???
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    yok denemedim. zaten 500 mb internet var onunda programla falan bitiremem

• Evet bende almistim sorunsuz olur diye muvarek teshir uynu gibi geldi bqnq telde sorun ustune sorun telefonla konusurken 40. Dan 70 cikti keske dediklerim bu olsa telefonun sol ustunde gicirti olayi var mesela sarji belirli yerde aciyorum mesela 60 da telefon 15 dakka 60 da duruyor sonra hizlanarak inmeye basliyor ve sanki ekranda yumusamada hissettim koselerinde telefonu alali 1 ay oldu vatan computer degisim yaparmi

• Kardeşime aldım bundan. Gayet kibar ve şık olmuş. Daha önce gmd1 kullanan biri olarak ondan daha klas bir havası olduğunu söyleyebilirim. Ekranı sadece 0.2 inç küçük. Kesinlikle gmd 1 tercih edilebilecek bir telefon olmuş.

• arkadaşlar aletin sim kartı micro sim mi yoksa normal sim mi?
  • Micro sim

• Rootla falan uğraşıp cihazı çökertirseniz general mobilin sitesinde şu an hiçbir yazılım desteği yok.Cihazın orijinal adı ve romunu buldum adı Gionee elife v4s aşağıdaki siteden stock romunu ve nasıl yükleneceğini bulabilirsiniz.

http://www.mobilerepairing.in/2014/12/download-gionee-stock-rom-for-all.html

Yine de emin olamadıysanız tam olarak yazılım linkini ve nasıl yükleneceğini aşağıda verdim.Tüm özellikleri inceledim disc 2 miniyle tüm özellikleri aynıdır.

http://www.mediafire.com/download/31c7w94a2k93l9b/Gionee-V4S-0201-T5841.zip

http://androidxda.com/flash-stock-rom-using-smart-phone-flash-tool

• Arayan kişilerin isimleri neden kçk ve okunmuyo onun ayarını nasıl yapablrm ?

• istanbulda arkadasım var. Ekranını kırmıs bana sordu bıryer bılıyor musun ? Gmd 2 mını ekran degısımı yapabılecek bıryer bılıyor musunuz ? Ya da nette ekran satısı gordunuz mu ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.