Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun forumdaşım, herhangi birşeyin eniyisinin enpahalısının olduğu yorumlara bile baksan illa olumsuz yorum yapan ve eleştirenler olduğunu görürsünüz, araba forumlarına bak tofaşdan memnun olan da var enüst seviye mercedesden şikayetçi olan da. insanın doğasında var.
    yani tamamen beklentileriyle ilgili insanın, ben de sizin gibi başka bir telefonu ( galaxy alpha) çok beğenmiştim ancak fiyatı ilk çıktığında pahalı olur herzaman, biraz zaman geçince ucuzlayacak nasılsa ozamana kadar beni idare etsin diye discovery 2mini almıştım, şimdi ne yalan söyleyeyim telefonumdan çok çok memnunum, bir problem çıkartmadığı sürece kullanmayı düşünüyorum, 5 aylık discovery 2mini kullanıcısıyım, işyerinde arkadaşımda s4 var ekran ışığı enkısıkta, acaba şarjı günü çıkaracakmı diye telefonu kurcalamaya çekiniyordu , benden görüp beğenip ,satıp o da discovery 2mini aldı. bu fiyata çok iyi bir telefondur içiniz rahat olsun daha önce de yazdım fiyat performans telefonu, bende sizin gibi hepsiburada dan kampanya ile 450 ye denk getirmiştim bu fiyata varsa daha iyisi onu alalım... iyigünlerde kullanın hayırlı olsun tekrar, foruma bekleriz.

• 1-)Kaç saat ekran süresi alıyor sonucta 480 p ekran 5 saati görüyor mu?
    2-)Kamera örnekleri nasıl çok mu kötü ?
    3-)Kitkat olmasına rağmen incelemelerde üst bar saydam gözükmüyor gerçekten öyle mi ?

4-)Simcard mini mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isokocak -- 21 Mart 2015; 21:03:40 >
  • Herkese merhabalar. 2 gun once bu telefonu aldim. Daha once hic android telefon kullanmadigimdan biraz garip geldi tabi bu isletim sisteminle alakali bisey.
    Bunun disinda sarji inanilnaz cabuk azaliyo . Surekli 3g kapali ve ekran parlakligi en dusukte kullaniyorum. Sarjazdan cikardigimda menude dolasirken 30 sn sonra %99 a dusuyor hemen sizce bu narmalmi? Birde bu klavyede turkce karakterler yok bulamadim mesela iphone da bir tusla turkce karaktere geciyordu bu telefonda boyle bir ozellik yokmu?
    Son olarak ekstra bir uygulama yuklemeden mesajlara resimlere sifre koyabiliyormuyuz ? Saygilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Herkese merhabalar. 2 gun once bu telefonu aldim. Daha once hic android telefon kullanmadigimdan biraz garip geldi tabi bu isletim sisteminle alakali bisey.
    Bunun disinda sarji inanilnaz cabuk azaliyo . Surekli 3g kapali ve ekran parlakligi en dusukte kullaniyorum. Sarjazdan cikardigimda menude dolasirken 30 sn sonra %99 a dusuyor hemen sizce bu narmalmi? Birde bu klavyede turkce karakterler yok bulamadim mesela iphone da bir tusla turkce karaktere geciyordu bu telefonda boyle bir ozellik yokmu?
    Son olarak ekstra bir uygulama yuklemeden mesajlara resimlere sifre koyabiliyormuyuz ? Saygilar..

Hocam klavyeyi değiştirebilirsin. Touchpal x öneririm. Fleksy de güzel ama Türkçe tahmini çok iyi değil. Ayrıca 4 lira.
    Onun dışında launcher, galeri, takvim vs gibi şeyleri de değiştirebilirsin.
    C Launcher veya Zero launcher tavsiye ederım. Ancak zero son güncellemelerde bozdu. Apk4fun.com'dan eski sürüm indirebilirsin, güvenilir bir site creck vesaire olmaz.
    Galeri olarak quickpic
    Video oynatıcısı olarak mx player (özelliği kaydırma hareketiyle kolay kullanımı olması)
    Ekran küçük ama yüzen uygulama istersen tiny apps kullanabilirsin. Modüllerin çoğu ücretsiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefonun ön kamerası nasıl? 2mp yazıyor özelliklerinde fakat konuda s3 mininin vga kamerasından kötü demişler kullananlar yorumlayabilir mi?

Birde wifi çekim kalitesi nasıl?Ne kadar alana kadar çekebiliyor? Telefonu yazın almayı planlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foecu

sevgili arkadaşlar

uzun süren telefon al-sat maceramdan sonra samsung galaxy trend plus'ı da satarak yeni bir telefon aramaya başladım . 500 lira nakit param vardı. 300-350 lira civarı iphone 4 mü alsam yoksa biraz daha koyup temiz bir iphone 5 mi alsam ( bu arada apple hayranıyım ) derken ikinci el telefon piyasasına da güvenememem ve gönlümün iphone 6'dan yana kaymasından ötürü fiyatları uygun olana kadar idare edecek uygun bir telefon araştırdım . daha önce de dikkatimi çeken ve araştırdığım bu telefonu almaya karar verdim . bu akşam hepsiburada'nın maximum kampanyasından yararlanarak toplamda 460 liraya gelecek şekilde discovery 2 mini ve 16 gb class10 bir hafıza kartı alarak kombini tamamladım . tabi bu arada siparişi verdikten sonra da yorumları okumaya ve araştırma yapmaya devam ettim . ne yalan söyliym kamera yorumlarından ve teknolojiye atarlanan adam'ın telefonu tutup yere fırlatmasından dolayı kaç kere siparişi iptal etmeyi düşündüm ama artık hakkımıza hayırlısı diyerek kaderime boyun eğdim . tahminim , kargo en geç çarşamba gibi elimde olur . ondan sonra kullandıkça size yorumlarımı yazarım .

saygılar sevgiler

Tavsiye etmem gmd2 miniyi lg l7 2 alın daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Arkadaşlar telefonun ön kamerası nasıl? 2mp yazıyor özelliklerinde fakat konuda s3 mininin vga kamerasından kötü demişler kullananlar yorumlayabilir mi?

Birde wifi çekim kalitesi nasıl?Ne kadar alana kadar çekebiliyor? Telefonu yazın almayı planlıyorum..

Ön kamerası iş görür fakat telefonun ekranı kötü kaliteli değil

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    Hocam L7 II alınır mı ya. 1ghz çift çekirdek işlemci var, hadi onu geçtim 700mb Ram var, onu geçtim çok eski bir telefon.
    İlla LG isteyen LG fino alır. 1gb Ram, 4 çekirdek s200 işlemci, 8mp kamera ve 600 TL'ye satılıyor.

• Hiç internet kullanmayan ve oyun oynamayan kardeşimin pil durumu:
    7 gün bekleme
    3 saat ekran suresi

• Arkadaşlar 1 ay kadar önce gmd 2 mini aldım. Şöyle bir sorunum var. Yüklediğim uygulamaları bi klasör e topluyorum. Telefonu kapatıp açtığımda uygulamalar kafasına göre sıralanıp klasörden çıkıyor. Yardımcı olabilecek varmıdır acaba???

• rplyman R kullanıcısına yanıt
    Hocam farklı bir launcher kullanabilirsin. Basit launcher istersen Zero, klasik olsun dersen Solo, görünüşü güzel olsun dersen C Launcher, çok farklı olsun dersen Launcher Lab.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gionee V4s'e Android Lollipop desteği gelmiş. Rom İngilizce Türkçe de eklenmiyor.

http://xdafirmware.com/gionee-v4s
  • Merhaba arkadaşlar

3g üzerinden görüntülü görüşme olduğu için bu cihazı almak istiyorum. 1 2 oyun 1 2 banka uygulaması ve çok az internet gezintisi istiyor kullanıcı. Siz tavsiye eder misiniz.
  • foecu F kullanıcısına yanıt
    yardım için teşkkürler. Umarım hediye olarak yüzümü kara çıkarmaz :)
  • foecu F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

• Arkadaşlar wifiden bağlı iken whatsapp'a girmeden bildirim gelmiyor. İlla uygulamayı açmam gerekiyor. Mobil veride öyle bir sıkıntı yok. Ayarları da kurcaladım ama bir şey bulamadım.

• Selamlar,ekran değiştiren oldumu,kaça maloluyor acaba? Ekran çatladı ve dokunmatik çalışmıyor.

• Bugün değiştirdim 240 TL.

• Telefonu tavsiye eder misiniz anneme alcam anneler gününde.Çok bi beklenti yok 2-3 oyun,whatsup,msj,arama gibi şeyler için kullanılacak.

• Arkadaşlar 3 aydır bu telefonu kullanıyorum.

Şarzı çok iyi gidiyor ; fakat şarz göstergesinde aldığım günden beri problem var. Şarz %50 nin altına gelmeden tekrar %90'lara kadar çıkıyor. Mesela şuan 7. gününde %75 gösteriyordu, tak diye kapandı, şarzı bitti.

Bu durumu bende yaşıyorum ya da hayır bende hiç öyle bir şey olmadı diyenleri yorum yapmaya davet ediyorum.

Lütfen bu konuyu tartışalım. TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.