Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şarj sorunu bende de var. telefonu %100 iken şarjdan çekiyorum. %60 civarına kadar hızlı iniyor. sonra %60'da takılıyor kullanmama rağmen. Ardından %30'a düşüyor 30-60 saniye içinde. ardından herhangi bir zamanda %70'lere çıkıyor. normal inmeye başlıyor. %30'a gelince iniş hızlanıyor ve 1 dk içinde kapanıyor.

sorunla ilgili Telpa'ya bildirim yaptım ancak geri dönüş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifkutuk

Arkadaşlar 3 aydır bu telefonu kullanıyorum.

Şarzı çok iyi gidiyor ; fakat şarz göstergesinde aldığım günden beri problem var. Şarz %50 nin altına gelmeden tekrar %90'lara kadar çıkıyor. Mesela şuan 7. gününde %75 gösteriyordu, tak diye kapandı, şarzı bitti.

Bu durumu bende yaşıyorum ya da hayır bende hiç öyle bir şey olmadı diyenleri yorum yapmaya davet ediyorum.

Lütfen bu konuyu tartışalım. TEŞEKKÜRLER

Aynı sorun bizde de vardı. Garantiye verdim. Yarım saat içinde yazılım güncellediler ve düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

quote:

Orijinalden alıntı: akifkutuk

Arkadaşlar 3 aydır bu telefonu kullanıyorum.

Şarzı çok iyi gidiyor ; fakat şarz göstergesinde aldığım günden beri problem var. Şarz %50 nin altına gelmeden tekrar %90'lara kadar çıkıyor. Mesela şuan 7. gününde %75 gösteriyordu, tak diye kapandı, şarzı bitti.

Bu durumu bende yaşıyorum ya da hayır bende hiç öyle bir şey olmadı diyenleri yorum yapmaya davet ediyorum.

Lütfen bu konuyu tartışalım. TEŞEKKÜRLER

Aynı sorun bizde de vardı. Garantiye verdim. Yarım saat içinde yazılım güncellediler ve düzeldi.

Cevap için teşekkürler.

Bu yazılım güncellemeyi kendimiz yapabilir miyiz acaba? illa garantiye mi göndermek gerekir?

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    aynı Şarj sorunu benim telde de vardı 30 dk da yazılım attılar ve sorunun yeni güncelleme yi yüklemeyin dediler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacars82

Merhaba,

şarj sorunu bende de var. telefonu %100 iken şarjdan çekiyorum. %60 civarına kadar hızlı iniyor. sonra %60'da takılıyor kullanmama rağmen. Ardından %30'a düşüyor 30-60 saniye içinde. ardından herhangi bir zamanda %70'lere çıkıyor. normal inmeye başlıyor. %30'a gelince iniş hızlanıyor ve 1 dk içinde kapanıyor.

telefonu servise gönderdim. "telefonun kendi adaptörü ile şarj edin" notu düşüp geri göndermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacars82 -- 7 Mayıs 2015; 11:53:39 >
  • quote:

quote:

Merhaba,

telefonu servise gönderdim. "telefonun kendi adaptörü ile şarj edin" notu düşüp geri göndermişler

Hangi servise verdiniz. Şişli deki yani merkez serviste yeni yazılım yükleyip verdiler bana.

• Merhaba,

Cihazı verdiğim servis Telpa'nın Profilo AVM'deki servisine göndermiş. Şişli'den kastınız Mecidiyeköy'deki Profilo AVM mi acaba?
  • quote:

Merhaba,

Cihazı verdiğim servis Telpa'nın Profilo AVM'deki servisine göndermiş. Şişli'den kastınız Mecidiyeköy'deki Profilo AVM mi acaba?

Evet doğrudur. İmkanınız varsa elden verin oraya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam şansımı orada deneyeceğim.

teşekkürler
  • Zaten kendi şarj cihazını kullanıyoruz. Ne saçma bir cevap yahu.

Arkadaşlar bu sorunu ben yaşamıyorum diyen var mı? (şarj gösterge sorunu) , Kronik bir problem mi değil mi onu anlamak için soruyorum.

Bu telefonu kullanıp benim telefonda şarz göstergesi normal çalışıyor diyenler varsa , onları yorum yapmaya davet ediyorum. Teşekkürler
  • Bu telefona guncelleme neden gelmiyor yahu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foecu

ben sorun yaşamıyorum. maşallah her şey normal.

teşekkür ederim cevap için. O zaman kronik bir problem değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kell bill

quote:

Orijinalden alıntı: foecu

ben sorun yaşamıyorum. maşallah her şey normal.

teşekkür ederim cevap için. O zaman kronik bir problem değil bu

Ben de 2 gündür kullanıyorum ve şarj göstergesinin değişenliğiyle alakalı bir sorun yok bende de. Derleme numarası Discovery II Mini_0201_v5916.
    İşletim sisteminde Güncelleme yok görünüyor, son sürüm bu. Ben aldığım gibi kullanıyorum. Eski telefonumda nevar ne yoksa buna yükledim. Bir sıkıntı, kasma falan olmadı, gayet iş görüyor.
  • Konuyu açtığım gunden beri cihazi kullaniyorum herhangi bir yazilimsal sorun çikmadi sadece 6 ay sonra android şişiyor ve kasmalar, isinmalar başliyor hiç sorun degil bir formatla tekrar eski haline geri donuyor. Yere dusurmelerimden dolayi kenarindaki gumus renkli plastigi kirilmasi haricinde sorun yok. Şarj soketinde ve ekranda sorunlar bekliyordum gayet iyi calisiyorlar. Yeni cikan 4G android one ı almayi dusunuyorum ama o cihazdan cok sorun bekliyorum sonucta saf arayüz oldugu icin google play uygulamalari hata verecektir diye dusunuyorum ama guncellemelerle halledilir. Sanirim GM nin en sorunsuz telefonu disco 2 mini oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: coldcamper

Konuyu açtığım gunden beri cihazi kullaniyorum herhangi bir yazilimsal sorun çikmadi sadece 6 ay sonra android şişiyor ve kasmalar, isinmalar başliyor hiç sorun degil bir formatla tekrar eski haline geri donuyor. Yere dusurmelerimden dolayi kenarindaki gumus renkli plastigi kirilmasi haricinde sorun yok. Şarj soketinde ve ekranda sorunlar bekliyordum gayet iyi calisiyorlar. Yeni cikan 4G android one ı almayi dusunuyorum ama o cihazdan cok sorun bekliyorum sonucta saf arayüz oldugu icin google play uygulamalari hata verecektir diye dusunuyorum ama guncellemelerle halledilir. Sanirim GM nin en sorunsuz telefonu disco 2 mini oldu..

şarz göstergesi hariç hocam.
  • kell bill K kullanıcısına yanıt
    Bende oyle bir sorun oluşmadı cihazımı hep kapalı şarj ettim.

• Demekki 2 Mini de Battery Drop var :)
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    bende hep telefon kapandıktan sonra şarj ettim ; lakin göstrge gerçekten sıkıntılı. Bakın size az önce yaşadığım olayı anlatayım, %30 lardan %90 lara çıktı dün şimdi de %15 kaldı diye uyarı verdi, arkasından 5-10 saniyede bir %14 - %13 - %12 - ... - %1 diye azalarak kapandı. Geri sayım yaptı yahu. ( bu arada şarj iyi 5-6 gün gidiyor. İnternet kullanmadığım için herhal. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Demekki 2 Mini de Battery Drop var :)

o nedir hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kell bill -- 18 Mayıs 2015; 14:55:25 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kell bill -- 18 Mayıs 2015; 14:53:30 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.