Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Annem ve babama bu telefondan alalım diyoruz teknosadan. Fiyat olarak 559 lira. Kampanya vs olur mu, bekleyelim mi dersiniz?

Ve en önemlisi, telefonla ilgili olarak kronik sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?
  • Lolipop ne zaman gelecek gelecek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U.

Arkadaşlar merhaba,

Annem ve babama bu telefondan alalım diyoruz teknosadan. Fiyat olarak 559 lira. Kampanya vs olur mu, bekleyelim mi dersiniz?

Ve en önemlisi, telefonla ilgili olarak kronik sıkıntı yaşayan oldu mu acaba?

hiç düşünme al.ben n11 den %11 indirim çeki vardı 500 aldım.
    elini çabuk tut telefona vergi geliyor.
  • Haziran güncellemesini yapmadan önce pil göstergesi çok dengesizdi Ama güncellemeyi yaptım hard reset attım 4-5 gündür takip ediyorum bir yükselme yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar google erth ücretsiz nasıl indiriyoruz.
  • beatles33 B kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir hocam
  • kell bill K kullanıcısına yanıt
    cihazın ilgili parçası değiştirilmiş tam açıklaması yok şu anda sorunsuz şekilde kullanılıyor şarj durum göstergesiyle ilgili sorun ortadan kalkmış..
  • Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

Haziran Güncellemesinden Sonra FM radyo sorunu yaşayanlar için Çözüm
    http://forum.turkdevs.com/konu-fm-radyo-cozum-gmd2-mini-v6132.html?pid=29434#pid29434

üyelik istiyor buraya kopyalayabilirmisiniz.
    birde pc telefondaki dosyaları açmıyor.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    vpn ile playstore kullanarak indir ayrıca uygulamalara güncelleme geldiğini goruceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam kullanıyor cihazdan memnunuz ( pil seviyesi sorunu vardı haziran güncellemesi ile oda geçti ) ama ekran kapalı iken ( hiç bir şey açık değil arka planda ) çok derecede şarj gidiyor . Sizde de var mı böyle bir şey ?

• Haziran güncellemesiyle şarz gösterge problemi sona erdi.

Telefonla ilgili önemli bir sıkıntım kalmadı ; fakat küçük bir problemin var :

Ekranın zaman aşımı süresini 1dk'ya ayarlıyorum ; fakat şarza takıp çıkardığımda güç koruma falan muhabbetine hep 15 sn. 'ye indiriyor. Bir türlü bunu çözemedim.

Yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum.
  • Beyler telefonda uzun bir suredir yeni uygulama indirme ve güncelleme yapamiyorum. Yeterli hafıza yok uyarısı alıyorum. 8 GB hafıza kartim ve telefon hafızam bomboş olmasına rağmen. 15 civarı falan uygulama var sadece niye böyle bir hata alıyor olabilirim?

• mrhusnu kullanıcısına yanıt
    Sistem hafızanız dolmuş(aslında 200mb'den aşağı düşmüş). Android sisemi sistem hafızası 200mb'den aşağı düşünce güncelleme/yeni program yüklemesi yaptırmaz. Bu telefonun da bir çok telefonda olduğu gibi sistem hafızası 1 gb yanlış hatırlamıyorsam. Yani hafıza kartınız bomboş olsa da, telefon hafızanız dolmamış olsa da sistem hafızanız programlardan dolayı dolunca sıkıntı başlıyor.

Geçici çözüm uygulama yöneticisine girip başta facebook olmak üzere programların önbelleklerini temizlemek. olmadı yine sistemde çok yer kaplayan facebook gibi programları kaldırıp, diğer küçük boyutlu programların güncellemeleri yapıp kaldırdığınız programları geri tekrar kurmak. GM discovery çin sistem bölümünü 1gb'den 2gb'ye çıkartan(dolayısıyle tel hafızasını 1gb kadar düşüren) çözümler var, bu forumda anlatılıyor. ANcak sanırım henüz GM Discovery 2 Mini için böyle bir çalışma olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktama -- 3 Ağustos 2015; 16:35:45 >

• maktama M kullanıcısına yanıt
    Sistem bölümü zaten 2 gb minide sırf uygulamalar için.

• arkadaşlar,net de sayfalara girerken, ad-type.google.com/rot.aspx?partner=popup-u diye bir sayfaya yönlendiriyor
    asıl sayfayı açmıyor.bu durum virüs müdür,yardımcı olurmusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenLive

Sistem bölümü zaten 2 gb minide sırf uygulamalar için.

ozaman ben yanlış hatırlıyormuşum, telefonu alıp 3 gün kadar kullanıp sorunu olmadığına kanaat getirdikten sonra tüm ayarlarını yapıp babama vermiştim kullansın diye, farklı bir şehirde. Onun için elime alıp bakamıyorum.

Yine de sizin durumunuz aynı kalıyor,sistem hafızası 2gb ise ve program güncelleme/yükleme yapamıyorsanız 2gb'lik sistem hafızasını neredeyse doldurmuşsunuzdur büyük ihtimal. ayarlar-uygulama yöneticisi kısmında ekranın altında görebilirsiniz sanırım sistem hafızasının durumunu.
  • Telefonu temin edebileceğim bi yer varma Sakarya'da vatan Teknosa bimekse gittim telefon stoklarında gözükmemektedir? Yardımcı olurmuştunuz alabileceğim bi yer varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarmagul54 -- 8 Ağustos 2015; 14:28:27 >
  • Abiler bu discovery 2 mini in muadili nedir aliexpreste ekranı varmıdır garanti degistirmiyor

• 2 Mini kullanıcısıyım. Duyduğum tek rahatsızlık sürüm güncellemesi almıyor.
  • Beyler hafıza dolu hatası alıyorsanız cleanmaster ı yükleyin fazla olan bi uygulamayı silip. Sonra cleanmaster dan bi temizlik yapın öyle deneyin...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.