Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mağazada inceledim, bence telefon fiyatına göre çok iyi. 600 lira pahalıydı ama fazla zaman geçmeden 500'e düştü. Şuan için 500 liraya alınabilecek en iyi telefon.
    Fakat fazla tutmamış galiba. Keşke daha çok satılsa da GM seneye için de bu fiyat aralığında başka telefon getirse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 saat önce babama aldık bu cihazdan. Samsung galaxy ace kullanıyordu daha doğrusu kullanamıyordu sürekli problemler yaşıyordu. Hiç bir telefoncu nakit karşılığı cihazı almak istemedi. En son tanıdık ve bilindik bir telefoncuya girdik. General Mobile Discovery 2 mini cihazını önerdi üstelik galaxy ace'ı 120TL'e takas karşılığı sayabilirim dedi. Böylece sadece 380TL nakit ödeyip cihazı satın almış olduk. Biraz kurcaladım ben çok memnun kaldım cihazdan daha doğrusu babam için çok iyi bir seçim oldu. Tek korkum kronik arızasının olup olmamasıydı. Telefoncuya sorduğumda şimdilik bir sıkıntı olmadığını söyledi, umarım bundan sonra da bir problem yaşamayız. Herkese hayırlı günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 saat önce babama aldık bu cihazdan. Samsung galaxy ace kullanıyordu daha doğrusu kullanamıyordu sürekli problemler yaşıyordu. Hiç bir telefoncu nakit karşılığı cihazı almak istemedi. En son tanıdık ve bilindik bir telefoncuya girdik. General Mobile Discovery 2 mini cihazını önerdi üstelik galaxy ace'ı 120TL'e takas karşılığı sayabilirim dedi. Böylece sadece 380TL nakit ödeyip cihazı satın almış olduk. Biraz kurcaladım ben çok memnun kaldım cihazdan daha doğrusu babam için çok iyi bir seçim oldu. Tek korkum kronik arızasının olup olmamasıydı. Telefoncuya sorduğumda şimdilik bir sıkıntı olmadığını söyledi, umarım bundan sonra da bir problem yaşamayız. Herkese hayırlı günler :)

Ekran kalitesi nasıl ve şarjı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kalitesi gayet güzel. Android 4.4.2 sürümünü kullanıyorum ve ikonlar çok canlı ve renkli.
    1080p video çekebiliyor fakat hd video oynatmıyor. Çözünürlüğü düşürüp oynatıyor ama yine de güzel görüntü veriyor.
    Şarjını bugün test edip resim atıcam hocam.
  • %100 iken şarjdan çıkardım 15dk asphalt8, 10dk okey oynadım. 10 dk video izledim. Geri kalan vakitte de telefonu kurcaladım sürekli.
    İlk defa şarj dolumu yapıldı bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. Bir kaç sefer doldur boşalt yaptıkdan sonra batarya ancak stabil hale gelebiliyor diye biliyorum.

★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hawk. -- 5 Mart 2015; 14:38:42 >

• Özkan38 arkadaşımızın vermiş olduğu linkteki yazılı kurdum ancak sadece ingilizce ve güncelleme sonrası sadece bir kaç hint dili eklendi romun hedef kitlesi hintliler.

imei numarası aynı kaldı, değişmedi. bir sürü gereksiz program yüklü geliyor kimini kaldırılabilirken kimi kaldırılamıyor. Tek hoşuma giden digitürk play'in çalışması oldu telefon türkçe ve garanti dahilinde iken, maceraya girmeye değecek bir rom değil.
  • Arkadaşlar telefonun kamerası nasıl iyi çekiyormu kamerayla çektiğiniz fotoları buraya koyarmısınız. teknolojiye atarlanan adamın incelemesinde sabit nefessiz durunca anca iyi çekiyo diyo kamerası kötüymüş siz neler diyosunuz
  • Bugün vatana gittim telefonun kamerasını inceledim gerçekten kötüymüş benim motorola atrixten (5mp) bile daha kötü çektiği fotoğraflar, bide ekran dokunmatik hassasiyetide hoşuma gitmedi, hafif dokunmayı algılamıyo tam dokunucan o zaman algılıyo hadi onu geçtim kamera bu kadar kötü olmasaydı almayı düşünüyodum, gmd 1 in kamerası çok daha iyi bundan arkadaşta vardı denedim onuda. bende özellikler aynı bu fiyat farkı nerden geliyo diyodum demekki donanımı gmd 1 kadar iyi değilmiş (dokunmatik hassasiyetide gmd 1 in daha iyi)
  • Navigasyon yükleyip kullanan varmı arkadaşlar? İgo için soruyorum özellikle. sys.txt dosyası nasıl olmalı, çözünürlük ve lisans yolu hatası veriyor.
  • herıld kullanıcısına yanıt
    iki gündür araştırıyordum babama 2 mini alacaktım fakat sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim.
    şimdi s3 neo alma arefesindeyim.teşekkürler bilgilendirme için.
  • Kamerası çöp arkadaşlar..trend plus 5mp kamera ile gm2 karşılaştırdım 8mp trend plus önde
  • bende s3 minin vga olan on kamerasini karsilastirdim. s3 mini daha canli renk gosteriyo bu soluk nasil 2mgp anlamadim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1840

iki gündür araştırıyordum babama 2 mini alacaktım fakat sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim.
    şimdi s3 neo alma arefesindeyim.teşekkürler bilgilendirme için.

önemli değil bende kamera öyle olmasaydı almayı düşünüyodum.
    s3 neo arkadaşta vardı wifi baya iyi çekiyodu o yönden baya iyi tavsiye ederim.
  • herıld kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam s3 neo pazartesi gelecek kargoda.teşekkürler

• Beyler bu telefon alınırmı dürüst olun..günlük 1 saatlik internete giriyorum başka birşey yapmıyorum
  • s3 neo ile bu telefonu karşılaştırmak abes kaçar. o fiyata s3 neo yerine zenfone çok çok daha iyi bir tercih. s3 neo hiçbir güncelleme destek falan almaz.
    ancak bu telefon fiyatına göre en iyisi. trend s3 mini gibi telefonlar bu telefona yanaşamaz bile. zaten samsung'un arayüzü alt ve orta segment telefonlarında çok kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenomenon -- 17 Mart 2015; 4:24:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone güzel telefon fakat kullanan arkadaşlarımdan biliyorum işyerinde ve gittikleri heryerde şarj aleti sorarlar ve gözleri priz arar, herkesin kriteri ve beğenileri farklı olabilir ama bu benim için çok önemli bir kriter. discovery 2 mini fiyat performans oranı en iyi telefonlardan biridir ve yıllarca samsung un bircok modelini kullanmış biri olarak samsunga verdiğimiz paralara yazıkmış diyorum. kamerası kötü diyen arkadaslarla sanırım aynı telefonu kullanmıyorum benim telefonum gayet güzel çekiyor trendplus var arkadasımda bariz benimki çok daha net çekiyor, fotoğraf makinesi değil elbette ama ben tüm özelliklerinden çok memnunum ve bozulmadığı sürece uzun zaman değiştirmeyi düşünmüyorum.
  • Şarj göstergesi yanlış gösteriyor diye dün Telpa ya verdim telefonu yazılım atın dedim. 37 dakikada verdiler telefonu. Biraz daha hızlanmış gibi geldi bana tel. Şarj durumunu da ilerleyen günlerde anlicaz.
  • Ayarlar kısmında sizde de böyle akıllı diye bi sekme var mı? Bildirim çubuğuna çift tıklamayla ekran kapatma falan gelmiş çok hoşuma gitti.
     ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★ ★★★  DİSCOVERY 2 MİNİ  --ANA KONU --  ★★★

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    evet vardı daha önce de kurcalarken görmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.