Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızkardeşime aldım kargoyu bekliyorum bu telefonu ilk elime aldığımda yapmam gereken ayarlar vs. nedir yardımcı olurmusunuz? Hangi uygulamaları devre dışı bırakayım fazla ram ve yer harcamaması için ipuçları verirseniz sevinirim..

Birde ne kadar ekran süresi veriyor onu merak ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Şubat 2015; 18:55:06 >
  • coldcamper kullanıcısına yanıt
    baska odaya gecince calisti. guzel telefon beyenerek kullaniyom walla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Kızkardeşime aldım kargoyu bekliyorum bu telefonu ilk elime aldığımda yapmam gereken ayarlar vs. nedir yardımcı olurmusunuz? Hangi uygulamaları devre dışı bırakayım fazla ram ve yer harcamaması için ipuçları verirseniz sevinirim..

Birde ne kadar ekran süresi veriyor onu merak ettim?

Hayırlı olsun. çok fazla ayar yapılmasına gerek yok şarj tasarrufu için cihazın kendi tasarruf modunu açık tutarsanız gerçekten işe yarıyor. onun dışında ram temizleme programı yüklemenize de gerek yok cihazın kendi ram temizleyicisi var biraz kurcalayın bulursunuz ama yinede yüklemek isteseniz clean master başarılı bi program. CM Security kesinlikle öneririm antivirüs ve tarayıcı geçmişi silme özellikleri var. Ekran süresiyle ilgili sorunuzu anlamadım

• coldcamper kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için kendimde zenfone 5 var onda clean master kullanıyorum kendi ram temizleyicide var aslında fazlalık ve ram boşaltmak için ayriyetten clean master kullanıyorum cm securityde yüklemiştim bir arada virüsle ilgili pek sorun olmuyor araştırmalarıma görede android telefonda antivirüs programına pek gerek görmüyorlar o yüzden antivirüs yüklemedim sağolun tekrardan cevap için ekran süresi dediğim batarya nasıl yani ekran açık şekilde 4-5 saat kalabiliyormu uyku dışında ne kadar dayanıyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Teşekkürler cevap için kendimde zenfone 5 var onda clean master kullanıyorum kendi ram temizleyicide var aslında fazlalık ve ram boşaltmak için ayriyetten clean master kullanıyorum cm securityde yüklemiştim bir arada virüsle ilgili pek sorun olmuyor araştırmalarıma görede android telefonda antivirüs programına pek gerek görmüyorlar o yüzden antivirüs yüklemedim sağolun tekrardan cevap için ekran süresi dediğim batarya nasıl yani ekran açık şekilde 4-5 saat kalabiliyormu uyku dışında ne kadar dayanıyor yani?

ekranı açık bekletip denemedim ama normal modda günü rahatlıkla çıkarıyor
  • Eğer 4 ay önce zenfone 5 almasaydım bu telefonu alırdım tam bir f/p ürünü hemde ekranı normal ve kibar. Zenfone 5'tende çok memnunum ama ekranı 5" ve üst ve altta olan boşluklarla 5"ten daha büyük duruyor cepte taşıması tek elle kullanması sıkıntı oluyor birde malum bataryası az gidiyor zenfone 5'in onun dışında memnunum zenfone 5'ten ama eğer o zaman almamış olsaydım kesinlikle bu telefonu alırdım gerçekten kibar şık ve donanım olarak üst düzey bir cihaz.
  • bende bu teli alıyorum pttavm den. acaba herhamgi bi indirim olan baska yer var mi. yada pttavm den daha ucuza nasil getirebilirim kartlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefon 2-3 saatte anca doluyu diyorlar doğru mu alt tarafı 1800 Mah. 1a lik cihaz ile 2 saatte 0 dan 100 e fullemesi lazım ?

• bugün yine kardeşimin telefonun şarjı %50 den %95 e çıkmış birden.
  • peki bu telefonla htc one 2 karsilastirirsak hangisi daha iyi çıkar.
    yada asus 5 i.

• bu telin internet hizi nasil. s3 mini gibi hizli ve rahatça giriyor mu sitelere.

• RADYO nasıl yükleyebiliriz d2miniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante58

RADYO nasıl yükleyebiliriz d2miniye

ben buradan yükledim.Discovery 2 Mini Radyo
    forumda da konusu vardı.Root gerekmeden apk yı yükleyebiliyorsun.
  • Bu cihazı 1 aydır kullanıyorum herkese tavsiye ederim.İki tane yazılımsal sorun var bunların çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

2.sim kart yuvasıyla işim yok ve hiçbir zamanda kullanmıcam ama her açılışta 2.yuva algılandı diye bildirim geliyor.Birde yüklediğim oyun ve uygulamalar düzenli dursun diye oyunlar- uygulamalar diye klasörler oluşturup herşeyi oraya atıyorum ama cihazı kapatıp açınca çoğu şey klasörden çıkıp rastgele dağılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

Bu cihazı 1 aydır kullanıyorum herkese tavsiye ederim.İki tane yazılımsal sorun var bunların çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

2.sim kart yuvasıyla işim yok ve hiçbir zamanda kullanmıcam ama her açılışta 2.yuva algılandı diye bildirim geliyor.Birde yüklediğim oyun ve uygulamalar düzenli dursun diye oyunlar- uygulamalar diye klasörler oluşturup herşeyi oraya atıyorum ama cihazı kapatıp açınca çoğu şey klasörden çıkıp rastgele dağılıyor

Tam olarak yaşadığım sorun 1 ay oldu alalı telefonu ve ne yazık ki çözümünü bulamadım
  • Gökhan K. kullanıcısına yanıt
    bunlar önemsiz sorunlar
    internet sayfalarina hizli giriyor mu onu söyleyin.
    s3 mini ile boy ölçüsür mü

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

bunlar önemsiz sorunlar
    internet sayfalarina hizli giriyor mu onu söyleyin.
    s3 mini ile boy ölçüsür mü

S3miniden çok daha üstün bir telefon bence kıyaslama gereği bile duyulamaz
  • gerçek mi diyon. ekran görüntüsü bakimindan ds mi yener. Çünkü s3minin ekran görüntüsü hd ydi sanirim ama mdmini 2 nin ekran görüntüsü 480. ekran bulanik mi video izlerken veya sitelere girerken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

Bu cihazı 1 aydır kullanıyorum herkese tavsiye ederim.İki tane yazılımsal sorun var bunların çözümünü bilen yazarsa sevinirim.

Tam olarak yaşadığım sorun 1 ay oldu alalı telefonu ve ne yazık ki çözümünü bulamadım

Bendede oyun sorunu vardı indiriyodum her oyunu ornek mesela asphalt 8 i indirdim sildim sonra yenıden yukledım 36 mb olarak indiriyodum ve telefonun hafızasındaydı sonra obb dosyasından data dosyasından buldum sıldım hep oyle mı yapmam gerek

• şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılıyor mu buna?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.