Şimdi Ara

★★★ DİSCOVERY 2 MİNİ --ANA KONU -- ★★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
11
Favori
14.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • android l alacak mı?? birde orjinal adı ne blu life gibi?
  • Arkadaslar biraz arastirma yaptim ama mini icin radyo bulamadim. Radyo icin cozum var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

android l alacak mı?? birde orjinal adı ne blu life gibi?

l alacağını sanmıyorum.Discovery e kitkat ı zor verdiler.Orjinal adı Gionee Ctrl V4s

http://www.gsmarena.com/gionee_ctrl_v4s-6822.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

telefonu inceledim fiyatına göre iyi.Oyunları kasmadan oynatıyor.Fazla oyun uygulama yükleyince menülerde hafif bir takılma oluyor o da rahatsız etmiyor.Birde bu telefonda da şarj söketi sorunu olabilir.Telefonun kendi şarjı için usb kablosu şarj girişini zorluyor.Hiç uğraşmadım.Başka usb kablosu taktım.Sizlerde de öyle bir sorun var mı? birde geç şarj oluyor tam dolması 2,5-3 saat buluyor.

Hocam en iyisini yapmışsınız sanki GM soketler bozulsun diye koyuyor o kablolari kalas gibi. Bu arada şarj dolma süreniz normal cok da uzun değil

aynen ya artık gm den şüpheleniyorum.Servis para kazansın diye yapıyırlar.Bu kaçıncı telefonları telefonları hala düzeltmemişler usb kablosunu.

• Kızkardeşim e almayi düşünüyordum ama radyo yokmuş heralde. Çözüm bulan yok mu radyoya. Yoksa başka bi modele yönelicem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Diğer discovery serileri gibi sonradan apk ile internetsiz radyo dinlemek Ve Youtube uygulamasindan hd video izlemek mumkunmu?

Teşekkurler.

merhaba ben de gmd2 mini ile aranıza katıldım, eski bir s3 mini kullanıcısı olarak gmd2 mini den çok memnunum şimdilik. solo launcher kurdum daha güzel oldu. buarada bazı arkadaşlar radyo sormuş ben kurdum normal kulaklılkla anten olarak yani internetsiz radyo çok güzel çalışıyor uygulama burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_94112058/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilocan078

quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Diğer discovery serileri gibi sonradan apk ile internetsiz radyo dinlemek Ve Youtube uygulamasindan hd video izlemek mumkunmu?

Teşekkurler.

merhaba ben de gmd2 mini ile aranıza katıldım, eski bir s3 mini kullanıcısı olarak gmd2 mini den çok memnunum şimdilik. solo launcher kurdum daha güzel oldu. buarada bazı arkadaşlar radyo sormuş ben kurdum normal kulaklılkla anten olarak yani internetsiz radyo çok güzel çalışıyor uygulama burada:

http://forum.donanimhaber.com/m_94112058/tm.htm

Bilgi için teşekkürler. Bu telefonu almam kesinleşti o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

Kızkardeşim e almayi düşünüyordum ama radyo yokmuş heralde. Çözüm bulan yok mu radyoya. Yoksa başka bi modele yönelicem.

arkadaşlar radyo var bir üst mesajda yazdım arkadaşımızın emeğine sağlık paylaşmış, kurdum çalışıyor. 3g ile hat üzerinden görüntülü görüşme var onu da test ettim
  • bişey değil yardımcı olduysam nemutlu bana. buarada ben 3 gün önce hepsi buradadan 499 tl ye aldım, 500tl ve üzeri worldcard alışverişine 50 tl puan veriyor, 1tl lik birşey daha ekledim, inşallah 50 tl puanım gelince telefon 450 tlye gelmiş olacak yani faydalanacak olanlara belki iyi gelir ayrıca hepsiburada nın hediyesi akıllı tuş diye birşey kulaklık girişine takılan tuş da kutudan çıktı, generalin kutusunda çift arka kapak ve ekran jelatini de var. istanbul içi aynı gün teslim yazıyordu yok artık kesin ertesi güne kalır dedim 13.30 da siparişi verdim aynı gün 20.30 da evimdeydi.
  • quote:

bişey değil yardımcı olduysam nemutlu bana. buarada ben 3 gün önce hepsi buradadan 499 tl ye aldım, 500tl ve üzeri worldcard alışverişine 50 tl puan veriyor, 1tl lik birşey daha ekledim, inşallah 50 tl puanım gelince telefon 450 tlye gelmiş olacak yani faydalanacak olanlara belki iyi gelir ayrıca hepsiburada nın hediyesi akıllı tuş diye birşey kulaklık girişine takılan tuş da kutudan çıktı, generalin kutusunda çift arka kapak ve ekran jelatini de var. istanbul içi aynı gün teslim yazıyordu yok artık kesin ertesi güne kalır dedim 13.30 da siparişi verdim aynı gün 20.30 da evimdeydi.

Akıllı tus ne işe yarıyor. İlk defa duyuyorum.

• kulaklık jakına benzer küçücük birşey ucunda buton var yani yandaki pover tuşu gibi düşünün telefonun üst tarafındaki kulaklık yuvasına takıyorsunuz yuvarlak bir tuşunuz daha oluyor programını yükleyip kendinize göre ayar yapıyorsunuz toplam dört fonksiyonu var tek basma çift basma üçbasma ve uzun basma. tekbasmaya ekran kilidi çift basmaya kamera vs... atayabiliyorsunuz diye yazıyor ambalajında. açıp kullanma gereği duymadım ama pover tuşunun çabuk bozulmaması için bile kullanılabilir sonuçta hediye olarak geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: genç_atomcu

Akıllı tus ne işe yarıyor. İlk defa duyuyorum.

burada var

http://forum.donanimhaber.com/m_98991483/f_//tm.htm#98991483
  • Bu telefona rom root vs arıyordum bulamadım yok galiba.Neyseki dosyaları sd karta rootsuz aktarmaya izin veriyor.Birde konu 2 sayfa daha telefon pek satılmamış anlaşılan.Telefon tasarım olarak iyi ince ve kibar duruyor.Kullanımı kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 15 Aralık 2014; 2:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woodypecker

Bu telefona rom root vs arıyordum bulamadım yok galiba.Neyseki dosyaları sd karta rootsuz aktarmaya izin veriyor.Birde konu 2 sayfa daha telefon pek satılmamış anlaşılan.Telefon tasarım olarak iyi ince ve kibar duruyor.Kullanımı kolay.

http://forum.donanimhaber.com/m_100227736/tm.htm
  • arkadaşalar bir yazı gördüm discovery 1 için sanırım ama bazıları discovery 2mini için oluyor 1-3-7 nolu maddeleri denedim bizzat özellikle 3.ye çok şaşırdım

kullanıcılara yardımcı olması adına , bu akıllı telefonun da pratik veya bilinmeyen bazı özelliklerini liste halinde sıralayalım istedik.

1- Arama ekranında 1-2-3.. tuşları sola doğru çektiğinizde, rehberde arama yapmaya yarayan klavyenin gelmesi
    2- Gelistirici seçenekleri yardımı ile telefonun ağir olan geçis animasyonlarını hızlandırmak
    3- Arkada çalışan uygulamaları kapatmak için ortadaki tuşa basılı tuttuktan sonra gelen uygulamaları telefonu sallayarak tek seferde kapatmak
    4- Uygulama yoneticisi –> Gizlilik politikası ile telefondaki uygulamaların sahip oldukları izinleri yönetmek. Yazılım yöneticisi ile de varsayılan uygulamaları kontrol etmek.
    5- Cihaz kilid ekranindayken ses kısmaya tuşuna basili tutarak flaş açmak
    6- En soldaki kapasitif tuşa basılı tutarak Google aramayı aktif etmek.
    7- Güç tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda (2-3 sn.) basılı tutarak ekranin o anki fotoğrafını (ekran görüntüsü) çekmek.
    8- Ekran kapalı haldeyken müzik dinliyorsanız ses açma veya kısma tuşuna basılı tuttuğunuzda diğer şarkıya geçiş yapmak.

• quote:

arkadaşalar bir yazı gördüm discovery 1 için sanırım ama bazıları discovery 2mini için oluyor 1-3-7 nolu maddeleri denedim bizzat özellikle 3.ye çok şaşırdım

kullanıcılara yardımcı olması adına , bu akıllı telefonun da pratik veya bilinmeyen bazı özelliklerini liste halinde sıralayalım istedik.

1- Arama ekranında 1-2-3.. tuşları sola doğru çektiğinizde, rehberde arama yapmaya yarayan klavyenin gelmesi
    2- Gelistirici seçenekleri yardımı ile telefonun ağir olan geçis animasyonlarını hızlandırmak
    3- Arkada çalışan uygulamaları kapatmak için ortadaki tuşa basılı tuttuktan sonra gelen uygulamaları telefonu sallayarak tek seferde kapatmak
    4- Uygulama yoneticisi –> Gizlilik politikası ile telefondaki uygulamaların sahip oldukları izinleri yönetmek. Yazılım yöneticisi ile de varsayılan uygulamaları kontrol etmek.
    5- Cihaz kilid ekranindayken ses kısmaya tuşuna basili tutarak flaş açmak
    6- En soldaki kapasitif tuşa basılı tutarak Google aramayı aktif etmek.
    7- Güç tuşuyla ses kısma tuşuna aynı anda (2-3 sn.) basılı tutarak ekranin o anki fotoğrafını (ekran görüntüsü) çekmek.
    8- Ekran kapalı haldeyken müzik dinliyorsanız ses açma veya kısma tuşuna basılı tuttuğunuzda diğer şarkıya geçiş yapmak.

Hocam 6ci yok sanırım discoveryde. Onun dışında flaşı ses kısma tuşuna basma olayı jelly beande kaldı kitkatla beraber o özellik gitmiş. Onun dışında bütün hepsi discovery 1 için de geçerli

• gm discovery 2 mini hızlıal da 499 tl yanına 30-35 tl lik ürün ekleyip bkm expres ile ödeme yaparsam 30 tl indirim oluyor axes kart a da 50 tl puan veriyor. axes için bugün son gün bkm expres indirimi aralık sonuna kadar devam ediyor.

gmd 2 mini 499+35 tl lik ek ürün = 534 - 30 - 50 ye gelmiş olur. (yanına ekleyeceğiniz 35 tl lik ürünle birlikte)

gmd 16 gb 599 - 30 - 50 = 519 tl

sizce hangisini alayım

acil önerinize ihtiyacım var
  • gmd 16 gb alacaktım sorunları varmış vazgeçtim.Malum telpa sıkıntılı.Gmd 2 mini yi inceledim ihtiyaçlarımı karşılar, fiyatı daha uygun ve yeni çıkmış telefon diye aldım.Açıkçası o fiyata bu özellikte telefon yokyu.gmd nin daha büyük ekranı,yüksek çözünürlüğü,hafıza vs var.Kullanımınıza göre hangisi daha uygun geliyorsa onu tercih edin.gmd 2 mini den memnunum.Oyunlarda ve uygulamalarda sorun ve kasma yok.Bataryasıda görüşme,internet,arada bir oyun olarak günü rahatlıkla çıkartıyor.Hatta biraz daha artıyor.
  • Bu telefonda gelen aramaları cevaplarken aşağı doğru kaydırmak gerekiyor.Bunu bazen karıştırıyorum.Eski telefon gibi sağa kaydırıyorum.Gelen çağrıları sağa kaydırırak cevaplama ayarı yok mu? nasıl yapılabilir?
  • Ben de Kızkardeşim e doğumgünü hediyesi olarak almış bulunuyorum. Hepsiburada dan 500 - 50 tl bonus 450 tl ye aldım. Hatta çekleri de okutursak 400 e geliyo neredeyse ki bu fiyat a alınabilecek en iyi telefon bence. Kasa olarak çok şık. İlerde bi sıkıntı çıkarmaz inş. Yurtdışı sitelerden veya Tr den kılıf alan oldu mu hiç?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.