Şimdi Ara

lg g5 imi değiştirmek istiorum 1400 civarı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt dışından getirttiğim lg g5 imi güncelleme almadığı nedeniyle satacağım bunun yerine 1400 liraya lg g5 i aratmayacak ikinci el yada 0 alınabilecek bir telefon önerirmisiniz ?

• huawei nova ..tavsiye ederim...araştırın yeni düştü türkiyeye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

huawei nova ..tavsiye ederim...araştırın yeni düştü türkiyeye..

snapdragon 820 den snapdragon 625 e geçmek çok düşmüş gibi hissettirmez mi ? p9 lite yada ikinci el p9 düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakmaklak

quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

huawei nova ..tavsiye ederim...araştırın yeni düştü türkiyeye..

snapdragon 820 den snapdragon 625 e geçmek çok düşmüş gibi hissettirmez mi ? p9 lite yada ikinci el p9 düşünüyorum

snap 625 yeni nesil bir işlemci,bir işlemcinin sayı numarasının yüksek olması onun daha iyi olduğunu göstermez.tavsiye ettiğim cihaz p9 lite dan daha iyi bir cihaz.her yönden
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    cihaz meselesine karışmam ama snapdragon 820 snapdragon 625 den iyi değil mi?!
  • G5 gibi bir cihaz sırf güncelleme almıyor diye gözden çıkarılmamalı. Her türlü zarar edersiniz. Belki bir çözümü vardır LG G5 ana konusunda bir sorun soruşturun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 in 7.0 alacağını duydum, halen almamış gibi görünüyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el temiz htc 10 düşünebilirsiniz.
  • O fiyat aralığında bir değişime giderseniz model düşürmüş olursunuz,sonuçta s820'li bir cihaz.0 olarak 1400 tl'ye g5'in yerini tutabilecek bir cihaz yok 2. el olarak zte axon 7 bulabilirsen olabilir.
  • telemcii kullanıcısına yanıt
    snapdragon 820 kesinlikle 625 den güçlü bir işlemci orasını herkes bilir.ben güncelleme alamıyorum sadece yurt dışı telefonu olduğu için xda forum vb forumlardada araştırdım ve en iyisinin elimden çıkarmak olduğunu düşünüyorum. huawei p9 almayı düşünüyorum çok fark ettirmez sanırım kullananlar bilgi verirse mutlu olurum
  • Yurtdisi lg g5 kullaniyorum. Spring cihazi ustelik yani sim kilidi de kirilmis durumda. Ben bile guncelleme aldim sizin sorununuzu anlamadim... Guncelleme almiyor diye telefon satilmaz bence. 1400 tl civarina g5 muadili telefon bulmaniz zor.

• lg g5 çok tutulan bir model değil,aynı zamanda lg ve htc nini türkiye piyasasından çekileceği hakkında haberler çıkıyor sürekli, o yüzden ben soğuk bakıyorum her iki markaya art
  • serdarkocaoglu S kullanıcısına yanıt
    kesinlikle iyi ama, birbirleri ile uyumlu olması lazım,yani bir bilgisayarı bile toplarken birbirine uyumlu olması gereken bileşenler var telefonda da öyle olduğunu düşünüyorum..
  • G5 neden güncelleme alamıyor sorun nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Yurtdisi lg g5 kullaniyorum. Spring cihazi ustelik yani sim kilidi de kirilmis durumda. Ben bile guncelleme aldim sizin sorununuzu anlamadim... Guncelleme almiyor diye telefon satilmaz bence. 1400 tl civarina g5 muadili telefon bulmaniz zor.

Bendeki g5 att diye bi gsm firmasının bu firmada sadece amerikada kendi operatötünü kullananlara güncelleme veriyor
  • mi5, mi5s, xperia x, xc, asus zenfone 3 sıfır alabilirsiniz. İkinci elde ne alırsınız bilemem...
  • Güncellemeyi çok önemsemeyin, android sürümleri arasında elle tutulur bir yenilik gelmiyor, telefon seçiminde güncelleme en son kriteriniz olsun yani gündelik hayata , pratikte aramazsınız, olay tamamen psikolojik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.