Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasarım bence gayet güzel. G2 den bu yana LG ile özdeşleşen tuşların arkada olmasından G5 ile kısmen vazgeçilmiş. Bu iyi olmamış. Yanda üstte önde tuş olmaması G serisinin önemli bir özelliğiydi. Ekran çok az küçülmüş. Bu da çok hoş değil. Artırmıyorsan bari mevcut büyüklüğü koru. Bunların dışında harika bir cihaza benziyor benim açımdan.

Fiyatı düşerse V10 daha iyi bir seçim olur. Şimdilik G3 le devam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsavas

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Gregory House

efsane olmuş bence , en çok B&O ses modülünü merak ediyorum . çıkış tarihi ve fiyat ne acaba ? inşallah 2000 nin çok üstü olmaz . alacağım telefon belli oldu .

quote:

Orijinalden alıntı: mhrylmz34

Adamlar yapmış arkadaş.işte yenilik farklılık üretmek budur .1/2 inçlik 16 mp kamera çok çok iyi işler çıkaracak görürsünüz.

Adam akıllı yorumlar yapanda varmış neyse ki.

Arkadaşım daha telefonu elinize bile almadınız nereden biliyorsunuz ucuz hissi yarattığının. Şuan firmaların çoğu aynı tasarımların donanımını güçlendirip bir kaç yeni özellik ekleyip yenisi sunuyor, LG şu yaptığı sunumla bu yıl takdiri en çok hak eden firmadır. Bir kaç saat sonra S7 gelecek, aynı tasarımla mesela.

Modüler tasarıma millattan kalma diye benzetme yapanlar var. Sen milattan kalma dersin, ben özgünlük, özgürlük derim. Kamera isteyene kamera, kaliteli ses isteyene kaliteli ses ve daha fazlası. Yani adamların sunduğu özelliklere bakmak yerine yaaa oraya toz girer diye düşünmek nedir? Tabii sadece facebook'a girip oyun oynayan bir kesim için B&O ses modülü bir anlam ifade etmeyebilir. Ama kaliteli bir kulaklığı olup telefonunda kaliteli müzik dinlemek isteyen bir adam için çok şahane bir modüldür kendileri.

LG'nin tek eksiği biraz tasarım biraz da arayüzdür bence. Şuan fotoğraflardan arka kısım şahane durmuyor ama Nexus 6P de başta öyle gelmişti halbuki baya sevdim sonradan. LG G3-G4 deki arayüzü sevmiyordum bu nasıl bilmiyorum şuan. Umarım onu da bir nebze çözmüş ve üstünde durmuşlardır.

Nexus 6P yaza kadar gelmezse alacağım telefon bu olacak sanırım. Tabii arkadaşın da dediği gibi fiyatı ve aksesuarları çok uçuk fiyattan satılmazsa. Büyük ihtimalle farklı farklı paketler halinde satılacak. G5 + B&O paketi, G5 + Kamera Mod. Paketi, Sadece G5 falan gibi.

hocam tasarım çok kötü değil metal kasa var , eli,ne alınca his önemli arkadaki kamera modülü de fotolarda çok çıkıntılı görünmüş ama samsung s6 kadar çıkıntı vardır en fazla kabul edilebilir .

ama adamlar yapmışlar yeniliği işte b&o ses modülü beni cezbetti açıkçası kaliteli bir kulaklık ile flac parçalar dinlemek harika olur , yanımda ayrıca bir müzik çalar taşımak işime gelmiyor .

tabi en önemli husus fiyat telefon + ses modülü 2000-2500 aralığında olursa efsane olur hatta modül alana güzel bir kulaklık vs. hediye etseler fln tabi bunlar hayal ama fiyat makul olursa kronik bir sorunu da olmazsa ben kesin bunu alacağım .

• çift tıkla ekran açma kapama yokmu acaba? videoları izlerken hiç denk gelmedim herkes arka taraftaki butondan kapatıyor ekranı açarkende öle gören bilen varmı çok büyük kolaylık bence alışınca güzel oluyor
  • Herkes dizaynına laf etmişte, 2000 liralık telefon aldıktan sonra 5 liralık silikon kılıf takanlar bi zahmet sussunlar.
  • var ben baska bir video da gordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 21 Şubat 2016; 23:15:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak güzel kamera ve ekran kalitesi LG nin iyi zaten ama o tasarım gözlerimi kanattı yani kimse durup bu tasarım ne diye sormamış mı ?

• Tipi iğrenç 5110 gibi olmuş

• Teknik özelliklerine söylenecek söz yok ancak V10 un tasarımıyla bu özellikleri birle?tirmiş olsaydı o zaman efsane olurdu. Her?eye rağmen son yılların en beğendiğim telefon markası LG.

• silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 16:22:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

Herkes dizaynına laf etmişte, 2000 liralık telefon aldıktan sonra 5 liralık silikon kılıf takanlar bi zahmet sussunlar.

Helal 👍

• Hadi herşeyi geçtim de şu ekran kasa oranı ne aga, millet ekran küçüldü iyi olmuş diyor ama ekran 5.3 olmasına rağmen 5.5 ekrana sahip g3 ten daha büyük. Ben dahil sırf bu ekran kasa oranı yüzünden bi çok kişi almayacaktır bu telefonu, onun haricinde telefona çöp diyenler de abartmışlar bence.

• Always on özelliği saatte % 0,8 batarya tüketiyormuş. 8 saat uyusak 6.4 eder. Sabaha kadar %1 lerin 2 lerin hesabını yapan bizler için hoş olmamış. Ayarlardan kapatılıyorsa iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımına ve özelliklerine diyecek laf yok, lg yeni özellikler eklemiş tebrik ettim.
    ama donanım bütün amiral gemisi telefonlarda aynı zaten, s7 tanıtıldı g5 ile aynı donanım, bizim için tasarım ve kullanım kolaylığı önemli.
    lg g3 ile mutluyum ben, herhalde 2 yıl daha kullanırım.
  • Arka tasarım olmamış. Çok basit, "ben ucuzum" diye bağırası var telefonun... Hadi kılıfla arkayı hallettik diyelim. Diğer özellikler de güzel ama 2800 mAh nedir? En az 3200 bekliyordum... G5 yalan oldu galiba... Bir canlısını görelim hele... G5 gelsin diyordum ama Note 6'yı bekleyeceğiz bu gidişle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak güzel cihaz çıkış fiyatı ne olacak acaba

• hiçbirşeye lafım yokta tasarım özellikle s7 ile bakıldıgında geride kalmış bence g3 ve g4 bile daha yakışıklı....

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Okuduğum başka bir kaynağa göre konuşuyorum. Şayet kaynaktaki bilgi doğruysa Burada yanlış bilgi vermişler hocam. Saat başına harcadığı enerji binde 8. Yani 8 saat açık kalırsa yüzde 0,64 enerji harcayacaktır. Bence ekranı açmaya gerek kalmadan saat, çağrı, eposta gibi bilgilere ulaşabilmek enerjiden tasarruf etmek adına çok faydalı olacaktır. Bu şekilde edilecek tasarruf 24 saatte %5-10 arası bi rakama denk gelebilir diye düşünüyorum.
  • lg pişmanlıktır

• Şu telefona bahane buluyorsunuz ya, yeminle çarpılacaksınız, ağzınız burnunuz yamulacak.

Eşşek kadar sensör koymuş adam çıkıntı var diyor, sende bi çıkıntılık olmasın.

Batarya sökülüyor ona bile bahane bulmuş. Neymiş 2.8 amper azmış, ip 6 kaç amper sanki git o zaman lenovo al 5a lık. Adamın çıkardığı aksesuarlar dehşet olmuş zaten. Bu telefon bu senenin en çok satanı olur. Gele hele aksesuarlar ucuz olursa. 360kamera bile koymuş adam yahu. Zamanında 360 çekim yapmak için 5000 tl balık gözü objektife para bayılıyorduk :-)

Tasarımı beğenmemiş hasbam sanki babası armani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 22 Şubat 2016; 2:03:50 >
  • tasarım bence güzel olmuş şarjör değişir gibi batarya değişiliyor :D
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.