Şimdi Ara

LG G5 tanıtıldı işte özellikler ve cihaz hakkında bilmeniz gereken her şey: (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
2
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stalker(1979)

Telefon genel olarak iyi ancak G2 ve G3'te ince çerçeve kullanıp G5'te daha kalın çerçeveye geçmeleri iyi olmamış :(
    Bu amplifikatör denen şey pek hoşuma gitmedi. Bunun yüzünden daha pahalı olur telefon. Kamera tasarımları daha hoş olabilirmiş. Bir arkadaşın dediği gibi bu pili sürekli değiştirdiğimizde yalama filan olabilir :) Sıkıntı bir durum yani :)
    Genel olarak hoşuma gitti. Üstelik Samsung galaxy s7 snapdragon 820 ile gelmeyecek. LG snapdragon 820 ile daha iddialı olacak

Not: Şimdi dikkat ettim de yukarıdaki yazıda IPS Quantum ekran diyor?? Ekran oled değil yani? Allah Allah. O zaman ekran her zaman açık özelliği nasıl oluyor? Hani sadece oled ekranlarda öyle özellik vardı? Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazabilir mi?

S7 deki Exynos , Snapdragon 820 den daha yukarı puan almış durumda ve kesinlikle daha serin çalışıyor.

• şahsen param olsa alırım kötü bir tasarım değil. lgde sevmediğim tek sey arkada ses tusu olmasıydı yana almıslar gayet de güzel olmus sade hos
  • Keşke pil çıkmasaydı da 3500 mah. olsaydı. Keşke ekran,kasa oranı daha iyi olsaydı, keşke arkada 2 kamera değilde, g4 deki kameranın güncellenmiş hali olsaydı. Şimdi G5 için çıkacak orjinal aksesuarlar çok pahalı olacak, kimse tercih etmeyecek. Zaten biz 6 ayda bir telefon değiştiren bir milletiz, vaktimiz olmaz aksesuar almaya :) bence modüler yapı ile bir yere varamaz lg, illaki belli bir kesim hoşlanacak, çok işine yarayacak fakat bu da çok küçük bir kesim. Biz telefon metal diye 3 bin tl veririz, gider 10 tl lik kılıflarda kullanırız, bu işler bizi bozar :)

Birde lg zaten bana güven vermiyor, idda ediyorum en az 2 tane ciddi kronik sorunu çıkar bu telefonun da. Kronik sorun her cihazda olur demeyin, lg ninki hep bir adım önde oluyor, aslında kronik sorun bile değil, bildiğin ayıplı ürünler oluyor bunlar ,ama biz bunlara kronik sorun diyoruz..

Almayı düşünen arkadaşlar acele etmesin bence, biraz sabırlı davranmak da fayda var.

• İp6plus a iyi bir alternatif olacaksanırım. Bende almayı düşünüyorum gelsin bi inceleyelim bakalım. Ya geçenlerde bi mp3 mevzusu oldu indiremedim maile foto geldi zipli gönderemedim hafızaya film atıp izliyim dedim yola gidicem yapamadım bi prçayı zil sesi yapmak için anam ağladı. Yeter bu iphone saçmalığı. İşim olduğunda arkadaşın g4 den yardım alıyorum. Cokta hosuma gidiyor tlfn. Ekran şarj süresi kullanım. Özellikle çift ekran başarılı youtubedan video izlerken başka bir siteden bilgi takibide yapabiliyorum. Boombeach hedabınıda bağlayabiliyorsun. Daha ne yapiyim iphone u :) 6s değişen tek şey herşey ama hep aynı yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

tek kelime ile facia, oldukça hızlı olması haricinde çöp, heleki batarya 2800 mah iken :)

Ne istiyordun lütfen söyle??
    3500mAh olunca çöp olmaktan çıkacak mıydı?

Laf olsun torba dolsun. Şu forumda ne kadar düzgün adam varsa 3 katı gereksiz adam var.

gereksiz sensin terbiyeli konuş, tasarım beğenilmedi, batarya düştü ben beğeneceksem G2 gibi bir cihaz beğenirim hatta mevcut G4'ü güncellemek için bir sebebi olan var mı merak ediyorum güzelim deri kapaklı tasarımı bırakıp metal diye bu çöpü mü alsınlar?

İlaveten Samsung kullanıyorum ve S7'ye bakıyorum usb type-c hariç tüm eksikleri kapatılmış bir cihaz görüyorum, peki G4'ün hangi eksikleri kapatıldı G5'te, zaten gitmeyen batarya kapasitesi daha da düştü mesela

• G5 görünüşü çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır arka tuş'un reklamını yapıp şimdi geri adım atmışlar. Üstüne üstlük köşeleri yuvarlatıp, yan tuş koyup iyice Apple yaklaşmaya çalışmışlar (Tıpkı Samsung gibi). Donanım iyi denebilir ama pil hala yetersiz. Yenilik yapacağım diye; telefonu kapatıp altına hoparlör veya başka bir aksesuar takıp, sonrasında da tekrar açmayı eklemişler ve bence hiç kullanışlı bir özellik değil.

Lg her seneki olduğu gibi iyi bir alternatif olabilir, ama asla abileri (Samsung, Apple Sony) gibi satış rakamlarına erişemez. Bir de Samsung veya Lg alacaklara şunu söylüyorum, telefonları 2700-3000 tl gibi çıkar Mart-Nisan aylarında fakat Temmuz-Ağustos süresince "Apple gelmeden satışımızı yapalım" srtaejisi ile minimum 500-700tl fiyat kırarlar. Bence herkes beklesin bu büyük rakamları vermemek için.

• LG G2 kullanıyorum 3000 mah pilim var mutluyum. Telefon çöp değil ama 2800 mah benim için eksidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefon olmuş arkadaş.
  • Sanal tuştan niye halen vazgeçmiyorlar, anlamış değilim.
  • Bu telefon 1899 Liradan girerse kendine iyi yer bulur ama 2299-2499 felan olursa yer bulması zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG den bu tasarımda daha büyük ekranlı bir telefon da beklemeliyiz.
    Pili 3000 mAh altında olmasa iyi olurdu.
    Çift kamera aynı anda kullanılamayacaksa gereksiz olmuş.
    Seneye daha gelişmiş bir şekilde kamera modülü nünde çıkarılarak değişen bir modül de hiç fena olmaz.

• Telefon harika,
    Fakat ilk mesajda bir yanlışlık olması muhtemel, saatde %0.8 bence 6-10 saatlik süre ile hesaplandığında çok, bu pek bir enerji tasarrufu sağlamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiefOfficer

LG G2 kullanıyorum 3000 mah pilim var mutluyum. Telefon çöp değil ama 2800 mah benim için eksidir.

G2 ile G5'in hatta G4'ün kamerasınıda karşılaştırsana
  • Elefue kullanıcısına yanıt
    Çift kamera aynı anda kullanılıyo zaten
  • Merakımdan soruyorum, güç tuşu var mı? Dedimki keyfimden kapamak istedim uçağa bindim, nasıl olacak. Amaç eleştiri değil, merak ediyorum harbiden

• v10 ile karşılaştırmasına baktım fiyati v10 a yakın olursa herşekil v10 alınır.
    V10un yanında ezik birşey gibi duruyor :)

Benim düşüncem tabi bu herkes farklı düsünebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-AyaR

Ekşi sözlük hiç bi s.... beğenmeme timi buraya transfer oldu galiba. Adamlar daha ne yapsın? donanım beğenmeyenlere en yeni işlemci, 4 gb ram koymuş, plastik geyiği yapanlar için yekpare metal kasa yapmış, metal kasaya rağmen çıkarılabilir pil koymuş, üstelik bu olayı ek donanımlar eklenebilen bir modüle dönüştürmüş, hafıza meraklısına kart yuvası koymuş, telefonu neremize sokacaz diyenler için ekranı küçültmüş, kamera zaten efsane olmaya aday, en iyilerden ses çipi koymuş, parmak izi sevenler cemiyetini unutmamış. Sizin derdiniz ne olm?

parmak izi sevenler cemiyetine nerden üye oluyoruz? konu dışı bölümünde mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kill1033

quote:

tek kelime ile facia, oldukça hızlı olması haricinde çöp, heleki batarya 2800 mah iken :)

Ne istiyordun lütfen söyle??
    3500mAh olunca çöp olmaktan çıkacak mıydı?

Laf olsun torba dolsun. Şu forumda ne kadar düzgün adam varsa 3 katı gereksiz adam var.

gereksiz sensin terbiyeli konuş, tasarım beğenilmedi, batarya düştü ben beğeneceksem G2 gibi bir cihaz beğenirim hatta mevcut G4'ü güncellemek için bir sebebi olan var mı merak ediyorum güzelim deri kapaklı tasarımı bırakıp metal diye bu çöpü mü alsınlar?

İlaveten Samsung kullanıyorum ve S7'ye bakıyorum usb type-c hariç tüm eksikleri kapatılmış bir cihaz görüyorum, peki G4'ün hangi eksikleri kapatıldı G5'te, zaten gitmeyen batarya kapasitesi daha da düştü mesela

Forum tartışma yeri, içinde bilgi olmayan yorumlar doğal olarak "boş" oluyor. Bunu dile getirince sinirlenmeye gerek yok.

G2 ekran sararıyor.
    G4 pil süresi bok gibi ve işlemcisi rezalet. G5te type c var. Modüler tasarım yaptılar. Kamerası yenilikçi. İşlemci ısınmıyor. Ekran kartı 2k ekrana uygun. Pilin 2800mah olması bir şey değiştirmez. Büyük ihtimalle önceki G serilerinden daha uzun pil ömrü verecek yeni soc sebebiyle.

S7 de çok iyi oldu ama type c büyük bir kayıp. Büyük ihtimalle note6 da bunu da giderirler. Yoksa android alınacaksa G5 veya S7 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakten -- 22 Şubat 2016; 14:31:06 >

• AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Parmak izi okuyuculu kisim ayni zamanda tuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.