Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğruysada umarım tüm avrupa için değil sadece birleşik krallık içindir. Sebebini gerçekten anlamıyorum. Neden v20 ile kısmi olarak g5 e koydukları özelliği g6 da kullanmıyorlar. Bir bilginiz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuleyman32

Doğruysada umarım tüm avrupa için değil sadece birleşik krallık içindir. Sebebini gerçekten anlamıyorum. Neden v20 ile kısmi olarak g5 e koydukları özelliği g6 da kullanmıyorlar. Bir bilginiz var mı ?

Malesef bir bilgim yok, bu LG yi hiçbir zaman anlamadım, ne yapmak istiyor gerçekten anlamıyorum.
  • Ghost screen özelliğini geliştirdiler mi merak ediyorum. Yani hoş bir cihaz gerçekten ama insan diyor ki bu sorunlar çıkacak yine boşver alma diyor.
  • quote:

Kaynak sağlam mı hocam ?

Türkiye için hem dac hem wireless olmayan modeli gelecek zaten bir süredir biliniyordu. Dac hifi kore ve birkaç asya ülkesine özel. Wireless usa için. Avrupaya hem wireless hem dac olmayan modeller gelecek

• ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    V20 nin kronik bir problemi yok. G5 te de bu hafta gelen güncellemeyle kaldırdılar ghostu.

• bu g6 forumda bile bu haldeyse tr de satışı nasıl olacak merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

bu g6 forumda bile bu haldeyse tr de satışı nasıl olacak merak ediyorum...

G5 in akıbetine uğrayacak. G4 ve G5 le zedelenen imajını kurtarması zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır G4 kullanan birisi olarak telefonumdan oldukça memnunum. Geçen ay ghostscreen oldu , geçtiğimiz hafta yetkili servise verdim pazartesi girdi salı günü ekranı değiştirildi ve aldım, şuan sorun yok. G5 ile değiştirsem mi diye düşünmüştüm çıktıgı zaman ancak g5 i tip olarak pek sevemedim. G6 için hele bir çıksın bi kullanılsın, canlı yorumlara bakalım G4'den G6 'ya belki geçerim. G4 ün kronik ghostscreen ve bootloop sıkıntısı olmasa herşeyiyle kral gibi. G6 için bekliyorum, psikolojik durumlarıma bağlı olarak hareket ederim, tabi birde fiyatlar fiyatlar
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    firmaların başındaki insanların zerre bilgisi yok ne satıştan ne piyasadan g6 çıkarıyorsun bak piyasaya forumlara insanların yorumlarına daha önceki cihazlarda yaşanan sorunlara servis kalitene vs vs lg yetkillilerin yerinde olsam 2500den çıkartır piyasayı toplarım s8 gelene kadar satıldı satıldı yoksa patlar
  • S8 için dün çıkan dedikodu 830 euroydu. Bölgeden bölge değişiklik gösterebilir elbette şu an 80 euro fark gözüküyor. 3.000 bile şu an çok ozr gözüküyor. Ne yazık ki ötv gibi bir sıkıntımız var.. Artık ucuz cihaz ne yazık ki kalmadığı için bu seviyede bir tercih yaparken 100 tl ya da 200 tl satın almada bir kriter olmamalı..

Telefonun yan çerçeveleri belirgin.. Bu beni ilk başta rahatsız ediyor, elime alıp incelemeden karar vermek çok zor. Tasarım güzel ama G5 boyuna 5,7 inch sığdırmışlar, güzel olmuş.

Lg camı ilk kez deniyor, bu da ayrı bir tecrübe olacak..

Son olarak, bu cihaz 3.000 liradan pahalı olacak ki olması da normal bu yüzden fiyatını eleştirmeyin. Huawei bile iki sene önce bedavaya amiral gemi satarken bu sene ne fiyatlara satıl yapıyor bakın! Samsung S8 pahalı ama bakalım değer mi değmez mi göreceğiz.. Zaten acele etmesseniz illa ki bu LG G6'da 6 ay içerisinde 2.500 TL civarlarına inecektir.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    2700 tl ye S7 edge en iyi seçenek olarak karşımızda duruyor s8 gelince 2500 altını görecektir
  • G6 yı 15 dakika kadar kullanma fırsatım oldu bugün. Ekranı muazzam olmuş. Kasası yine oldukça hoştu. Gri renk parmak izi konusunda sorun cıkartmıyor. Yinede coğumuz kap ile kullanacağız ve siyahı tercih etmek daha iyi olacaktır cünkü ekran çerçevesinin içinde oldukça ince de olsa bir siyah bölge var. Siyah on panelde bu gorunmeyecektir ve göze daha güzel gelecektir. Arka ve on kamera yazılımsal ve donanımsal olarak zaten belli. Bence tek eksi yanı 3500 TL fiyatı olacaktır. Diğer telefonların fiyatlarına gore bu telefonun alıcı kitlesi belli olacaktır. Şahsi fikrim s8 3500tl bile olsa tercihim günlük kullanım için kamera ve ekrandan dolayı G6 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 25 Mart 2017; 21:27:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

G6 yı 15 dakika kadar kullanma fırsatım oldu bugün. Ekranı muazzam olmuş. Kasası yine oldukça hoştu. Gri renk parmak izi konusunda sorun cıkartmıyor. Yinede coğumuz kap ile kullanacağız ve siyahı tercih etmek daha iyi olacaktır cünkü ekran çerçevesinin içinde oldukça ince de olsa bir siyah bölge var. Siyah on panelde bu gorunmeyecektir ve göze daha güzel gelecektir. Arka ve on kamera yazılımsal ve donanımsal olarak zaten belli. Bence tek eksi yanı 3500 TL fiyatı olacaktır. Diğer telefonların fiyatlarına gore bu telefonun alıcı kitlesi belli olacaktır. Şahsi fikrim s8 3500tl bile olsa tercihim günlük kullanım için kamera ve ekrandan dolayı G6 olur.

Nerde kullandınız acaba :)

Bide Samsung kullanıcıları için acaba fikrini değiştirmeye itecek bir cihaz olmuş mu ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TeNNiSeR

2 yıldır G4 kullanan birisi olarak telefonumdan oldukça memnunum. Geçen ay ghostscreen oldu , geçtiğimiz hafta yetkili servise verdim pazartesi girdi salı günü ekranı değiştirildi ve aldım, şuan sorun yok. G5 ile değiştirsem mi diye düşünmüştüm çıktıgı zaman ancak g5 i tip olarak pek sevemedim. G6 için hele bir çıksın bi kullanılsın, canlı yorumlara bakalım G4'den G6 'ya belki geçerim. G4 ün kronik ghostscreen ve bootloop sıkıntısı olmasa herşeyiyle kral gibi. G6 için bekliyorum, psikolojik durumlarıma bağlı olarak hareket ederim, tabi birde fiyatlar fiyatlar

Hocam bu ghost screen dedikleri tam olarak noluyor? Ekranda çizgiler mi beliriyor?

Ve bu durum her LG cihazda olması muhtemel midir?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    GhostScreen ile ilgili olarakhttps://forum.donanimhaber.com/lg-g4-burn-in-ghost-screen-sorunu-incelemesi--114111685 konusuna bakabilirsiniz. Ekran da çizgilerden ziyade izler kalması diyelim. Belirttiğim konuda bulunan resimlere tıklarsanız daha iyi farkedersiniz üst bildirim barında batarya zil saat vs hepsinin izi kalıyor. Ekranın tümü için geçerli ancak ne hikmetse üst kısımdan başlıyor sanki.
    Bu durum her LG cihazda olacak diye bişey tabi ki yok. Hatta yeni serilerde bu sorunu baya çözdüler.
    Bahsettiğim gibi ghostscreen ve bootloop olmazsa kral gibi cihaz g4 aslında, şuan için elimden çıkartmayı düşünmüyorum telefonu. Bu sorunu yaşamış olsamda memnunum ben cihazın özelliklerinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

G6 yı 15 dakika kadar kullanma fırsatım oldu bugün. Ekranı muazzam olmuş. Kasası yine oldukça hoştu. Gri renk parmak izi konusunda sorun cıkartmıyor. Yinede coğumuz kap ile kullanacağız ve siyahı tercih etmek daha iyi olacaktır cünkü ekran çerçevesinin içinde oldukça ince de olsa bir siyah bölge var. Siyah on panelde bu gorunmeyecektir ve göze daha güzel gelecektir. Arka ve on kamera yazılımsal ve donanımsal olarak zaten belli. Bence tek eksi yanı 3500 TL fiyatı olacaktır. Diğer telefonların fiyatlarına gore bu telefonun alıcı kitlesi belli olacaktır. Şahsi fikrim s8 3500tl bile olsa tercihim günlük kullanım için kamera ve ekrandan dolayı G6 olur.

Bide Samsung kullanıcıları için acaba fikrini değiştirmeye itecek bir cihaz olmuş mu ne diyorsunuz?

Çok yakın bir tanıdığım LG Mobile da calısıyor. Tanıtım cihazıydı incelediğim. Ben her zaman fiyat performans kalite üçlüsüne bakarak telefon aldım hiç bir zaman marka fanlığı yapmadım. Zamanında walkman serileri en iyileriydi kullandım sonra Galaxy S2 gibi bir efsane cıktı onu aldım, bir sonraki efsanem G2ydi. Mesela Note serilerinin kendine has kitlesi var işinden dolayı vaz geçemeyen ozellikleri onun için en iyisi olan.Daha once de dediğim gibi günlük sartlarda kullanım açısından ben s8i tercih etmem. Kavisli ekranın mı cift kameranın mı onemi daha çok diye sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Visam Lord -- 26 Mart 2017; 12:59:27 >

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Artık kapanması gerektiğini düşünüyorum ghost konusunun. V20 sorunsuz bir cihaz olarak geldi. Ghost yoktu. V20b güncellemesi ile de g5 ten kaldırdılae ghostu. Ayrıca telefonu ısıtıp aynı ekranı uzun süre açık birakınca oluşan ve 30 sn içinde kaybolan bir sorundu. Umursamıyordum bile.

• quote:

Artık kapanması gerektiğini düşünüyorum ghost konusunun. V20 sorunsuz bir cihaz olarak geldi. Ghost yoktu. V20b güncellemesi ile de g5 ten kaldırdılae ghostu. Ayrıca telefonu ısıtıp aynı ekranı uzun süre açık birakınca oluşan ve 30 sn içinde kaybolan bir sorundu. Umursamıyordum bile.

Hiç LG kullanmamis olmamdan dolayı takdir etmelisiniz ki çekincelerim mevcut..

LG G6 hissiyat olarak güzel bi cihaza benziyor. Ve önümüzdeki birkaç yıl da sorunsuz götürürse düşünülenilir bi cihaz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Çok yakın bir tanıdığım LG Mobile da calısıyor. Tanıtım cihazıydı incelediğim. Ben her zaman fiyat performans kalite üçlüsüne bakarak telefon aldım hiç bir zaman marka fanlığı yapmadım. Zamanında walkman serileri en iyileriydi kullandım sonra Galaxy S2 gibi bir efsane cıktı onu aldım, bir sonraki efsanem G2ydi. Mesela Note serilerinin kendine has kitlesi var işinden dolayı vaz geçemeyen ozellikleri onun için en iyisi olan.Daha once de dediğim gibi günlük sartlarda kullanım açısından ben s8i tercih etmem. Kavisli ekranın mı cift kameranın mı onemi daha çok diye sormak lazım.

Hocam arkadaşınız Türkiye çıkış tarihi ile ilgili tahmini de olsa bir bilgi verdi mi acaba?

• quote:

Gosth oyle isitinca olan birsey degil ki 30sn dede gecmiyor.Sahibindenin tum formati arkada kaliyor ki tum uygulamalar af edersiniz yamali bohca gibi ekranda kaliyor sanal tuslar dahil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.