Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yolcum

Gazete haberinde paralel ithalat fiyatı verecek değiller herhalde. Tabi ki Samsung garantili fiyatı.

Sizde 3000 üzeri diyerek abartmışsınız.. Nette ilk gördüğüm siteye baktım. Buyrun:

https://www.webdenal.com/samsung-g935f_885121.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma

Fiyatı :2.780,08 TL

Tek Çekim Fiyatı:2.696,68 TL

Yani anlatmak istedigim,tavsiye 4400 yaziyor adam bunu 3600 e saticak G6 4000 dese 4000'e satmayacak ki 3000'e satacak.

Bazi kesim var hala fiziki magazadan 3000 verip aliyor internetten alisveris yapmiyorlar.Boyle baktimizda mesela x kisisi 4400 verip alacak y kisisi 3500'e alacak.Sicak firsatci biri banka puani+cek puani ile daha dusege en basitinden N11 3000/222 lira veriyor banka 100 lira desek 322 lira daha aza alacak fiyat konusu evet pahali G6 da pahali olacak Iphone8 de HTC U da..

G5,S7 ciktinda dolar 2.8-2.9 falandi simdi 3.7 fark inanilmaz.

Her 300 lirada 100 lira fark soyle bir gercek var ust seviye gercekten turkiye icin ust seviye oldu.

Devletin vergisi zaten 1200 lira saka gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• S8 4399 TL den s8+ Plus ise 4999tl den çıktı LG nabacak merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

S8 4399 TL den s8+ Plus ise 4999tl den çıktı LG nabacak merak ediyorum

Bu nasil fiyat.

Uzayami goturuyor yoksa omrumu uzatiyorlar.

• Samsung sonrası 3799 fiyat bekliyorum

• 3499 Tl'ye çıkacaktır 2 ay sonra 2999 tl'ye alırsınız.S8'in yanında çok daha karlı telefondur.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Samsung sonrası 3799 fiyat bekliyorum

Aynen hocam. S8 açıklandı 4399 TL 800 Euro yurt dışında.

G6 da 650 Euro. Yanı mantıken aralarında 400 tl oynayacak senin dediğin gibi LG satabilmek icin bile olsa dediğin fiyattan çıkaracaktır.

Ben fiyatı görünce dün Galaxy S7 Edge + 32 GB Samsung microSD HC 80 mbps + Spigen silikon kılıfı 2900 liraya sipariş ettim. Geçen sayfada özel durumumu yazmıştım, iPhone 7 kullanıcısıyım ama aracıma taktığım multimedya İPhone WiFi hotspotunu görmüyor ve tam olarak kullanamıyorum. Android arayışına girmiştim ama S8 uçtu ; G6 da uçacak fiyatta. S7 Edge'in de ekranı mükemmel ve hala foto cekiminde rakibi yok. Yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

Samsung sonrası 3799 fiyat bekliyorum

S821 işlemci daha uygun fiyatlı bir işlemci, ayrıca corning 3ve4 kullanıyor G6 o yüzden S8im kullandığı corning 5den daha az masraflı bir kaplama olduğunu düşünüyorum. Umarım bu fiyatada yansır ve 3500 civarı çıkar.

• Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    3200-3500 arası düşünmekteyim aynı şekilde. Ancak g5 ve g4 gibi olmayabilir kendisi. Samsung ve htc nin fiyatlarından kaynaklı bu sefer kapış kapış satacağını düşünmekteyim. Üstelik yanında efsane bir hediye ile geliyor. O yüzden fiyatta gerileme olmaz kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuleyman32 -- 30 Mart 2017; 18:3:30 >
  • vesselam55 kullanıcısına yanıt
    G6 çok daha yenilikçi. V20 yi g5 in tasarım ve kronik sorunlarından kurtulmuş ve ekranı büyümüş versiyonu gibi düşünün. 3200-3500 civarı gelirse g6 3700+ gelirse v20 tercih ederdim ben.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    İp 7 faktörü ve g6 nın piyasayı toplaması gerektiği konusunda haklısınız ancak S8 4399 dan geldi p10 plus ise 4200 civarı gibi dedikodular var. U ultranın da cep yakacağı söyleniyor. İp 7 faktörü olmasa g6 nın g2 olacağına kesin gözüyle bakabilirdim. Ama g6 nın rakibi de ip 7s tir onu da unutmamak lazım.

• Snapdragon 835 olmaması tuhafıma gitti ama neden 821 koymuşlar ki?

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda Lg sessizliğini koruyor ancak p10 plusun ve u ultranın 4000+ ve s8 in 4399 olduğunu düşünürsek yine satacaktır benim düşüncem.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    V20 de ghost yok. G5 te de kalktığına inanmıyorsanız bi g5 in forumuna göz atın derim. Akıllandılar artık tekrae aynı hataya düşmezler.

• Aboyhasnoname1 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Samsung un qualcomm ile yaptığı anlaşmaya göre s8 den öncesine kadar hiçbir cihazda s835 kullanılmayacaktı. Bu yüzden xz premium yaz aylarında satışa çıkacak. Sony nin erkenden bu telefonu tanıtmasına qualcomm izin verdi mi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: osuleyman32

V20 de ghost yok. G5 te de kalktığına inanmıyorsanız bi g5 in forumuna göz atın derim. Akıllandılar artık tekrae aynı hataya düşmezler.

NE zaman gelecek LG G6? Bİde ne kadardan :)
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Tarih için 10 nisan diyorlar ama kesin değil. Hele fiyat hiç kesin değil. 3500 bekliyorum ama LG bu. Huawei den samsungdan geri kalmamak için 4000 e çıkarırsa telefonu hem kendisini hem de bizi üzer.

• osuleyman32 O kullanıcısına yanıt
    3500 de çok pahalı olur en yüksek 3000 olmalı yoksa ellerinde patlar.

• Huawei p10 3599 lira ile ülkemize giriş yapacak. Yanında 1699 tl değerindeki Huaweinin yeni nesil kol saati Huawei watch 2 yi de hediye ediyorlarmış. Saat olayı kafamı karıştırdı. Umarım G6 3500 ün altında bir fiyat ile gelir. Yoksa işi biraz zor olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuleyman32 -- 30 Mart 2017; 22:22:47 >
  • Bence XZ ile birlikte en guzel flagship.

Bomba bi telefon yapmislar.
  • osuleyman32 O kullanıcısına yanıt
    G6 da 3500 den çıksa yanında 1500değerinde projeksiyon verse yinede alınacak en kral cihaz olacaktır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.