Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lg'nin fiyatı muhteşem "ötekilere" bakınca. İyi yere oturdular, eğer "sorunsuz" bir cihaz üretmişlerse çok satar tepe modeli olarak. Ki lg düşüyor iki aya 3000'e süper bir telefon satın alınabilir. Yurt dışı yorumlarını da okudum herkes beğenmiş cihazı.. hdr ekran, çift kamera, kablosuz şarj derken lg yine eski günlerine dönebilir.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Lg v20 3000 liradan piyasaya sürüldü. Hala 3000 lira. Artık LG de değer kaybetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuleyman32 -- 3 Nisan 2017; 17:26:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Türkiye istese bu kadarını yapamazdı.. Resmen ekmeğine yağ sürdüler, kaymaklı kadayıf yaptılar..

Kimse gidip de bu paralara bu cihazları almaz; Huawei'ye 3.600 TL ne demek abi !

Yanında projeksiyon cihazı veriyormuş; ne yapayım ben projeksiyon cihazını ! 2.el forumda her yer satılık saat, satılık projeksiyon, satılık hediye çeki dolacak bakın görün !
  • Evet fiyatlar açıklandı ülkemizde 3.699 tl den satışa çıkıyor, yanında sınırlı sayıda LG Minibeam (PH 150) projektör cihazı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: wickedfb

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Sony samsung snap dragon 835 ile çıktı lg snap 821 nal toplarlar zaten sabıkalı bir.marka.

Sistemi çok zorlayacak oyunlar oynamıyorsanız aradaki farkı hissetmezsiniz ki zaten lg'nin kullandığı adreno gpu'nun oyun performansı samsung un kullandığı mali'den çok daha iyi..

Avrupalının 700euroya aldığı samsung 5000tl ye hepinize hayırlı olsun

Halen anlayamadınız sanırım 835 güç dışında aslında olmasını istediğimiz çok ciddi gelişmelerle geliyor. Çok düşük güç tüketimi,ses,kamera,güvenlik gibi şuan hatırlamadığım birçok önemli yenilik barındırıyor. 821 ve 835 arası çok ciddi farklar mevcut.

Kapitalizmin kurbanı olmuşsunuz.. Benim anlayıp da sizin anlamadığınız bu..

Daha 3 sene önce amiral gemisi telefonların 1200tl olduğunu unuttunuz..

4500-4800TLye bugün kabylake i5 işlemcili 16gb ramli z170 chipset boardlu orta düzey ekran kartlı pc toplanıyor arkadaşlar!

Pc & Telefon ne alaka demeyin!

O fiyatlara değmez bu cihazlar. Çünkü 6 ay sonra yenisi çıkıyor. 700tl fark var arada. Sd835 dediğin işlemci ne kadar daha güçlü whatsapp açacak da buna rağmen 5764 saat ekran süresi mi verecek?

Bırakın boş işleri.. Daha fazla sömürülmeyin, yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Apple Türkiye istese bu kadarını yapamazdı.. Resmen ekmeğine yağ sürdüler, kaymaklı kadayıf yaptılar..

Kimse gidip de bu paralara bu cihazları almaz; Huawei'ye 3.600 TL ne demek abi !

Yanında projeksiyon cihazı veriyormuş; ne yapayım ben projeksiyon cihazını ! 2.el forumda her yer satılık saat, satılık projeksiyon, satılık hediye çeki dolacak bakın görün !

Huawei kendini premium olarak konumlandirmaya calisiyor.

Xiaomi'nin yeni cihazlari da ucuk fiyatlarla piyasaya girer bence.

Fazla umutlanmamak lazim.

Onlar da bu fiyatlari gorunce 1200'den telefon vermezler kimseye
  • quote:

quote:

quote:

Sony samsung snap dragon 835 ile çıktı lg snap 821 nal toplarlar zaten sabıkalı bir.marka.

Sistemi çok zorlayacak oyunlar oynamıyorsanız aradaki farkı hissetmezsiniz ki zaten lg'nin kullandığı adreno gpu'nun oyun performansı samsung un kullandığı mali'den çok daha iyi..

Halen anlayamadınız sanırım 835 güç dışında aslında olmasını istediğimiz çok ciddi gelişmelerle geliyor. Çok düşük güç tüketimi,ses,kamera,güvenlik gibi şuan hatırlamadığım birçok önemli yenilik barındırıyor. 821 ve 835 arası çok ciddi farklar mevcut.

Hocam tamam S821 - S835 farkı konusunda bence haklısınız, fark var, peki S8 de ki exynos işlemci ile S821 arasında da hız hariç çok ciddi farklar varmı? Yani tr de satılacak S8 mi, yoksa S821 li LG 6 mı?

• Lg g6 da benim için bitmiştir yazık günah şu rakamlara telefon alınmaz her marka için söylüyorum almayın aldırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlunrssl

quote:

quote:

quote:

Hocam tamam S821 - S835 farkı konusunda bence haklısınız, fark var, peki S8 de ki exynos işlemci ile S821 arasında da hız hariç çok ciddi farklar varmı? Yani tr de satılacak S8 mi, yoksa S821 li LG 6 mı?

Öyle bir durumda kendi adıma lg g6 da dac hifi varsa kesinlikle lg g6

• Apple iPhone 7 Plus 32 GB Silver (Apple Türkiye Garantili), 3,839.00 TL 'den,
    Apple iPhone 7 Plus 128 GB Siyah (Apple Türkiye Garantili) 4198.00 TL'den satılırken, LG G6'nın bu fiyatı bende biraz hayal kırıklığı oldu.
    Yanında saçma sapan projeksiyon cihazı vereceğine 300-400 TL düşük fiyat verse piyasanın kralı olur, rakiplerini ezerdi.

O fiyatlara çıkabilen biri, neden az bir farkla en az 5 sene sorunsuz kullanabileceği ve kolay kolay değer kaybetmeyen İphone 7 plus gibi bir cihaz almasın ki ?

Ben bu rakamı beğenmedim. 3500 altında gelmeliydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: osuleyman32

Lg v20 3000 liradan piyasaya sürüldü. Hala 3000 lira. Artık LG de değer kaybetmiyor.

Açıkçası iyi niyetinize büyük saygı duyuyorum ama kaybediyor. Kardeşimde vardı satarken gördüm çektiği çileyi. İnşallah bu telefonla bu kırılır. Paralel yolları LG'de fena sonuçlar doğuruyor onun önüne geçmeleri lazım yoksa yine 2 ay sonra ciddi düşer fiyatı.
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    dostum çok iyi niyetlisin bu cihaz en fazla 3bin olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

quote:

Orijinalden alıntı: osuleyman32

Açıkçası iyi niyetinize büyük saygı duyuyorum ama kaybediyor. Kardeşimde vardı satarken gördüm çektiği çileyi. İnşallah bu telefonla bu kırılır. Paralel yolları LG'de fena sonuçlar doğuruyor onun önüne geçmeleri lazım yoksa yine 2 ay sonra ciddi düşer fiyatı.

Hocam paralel olayı bu saatten sonra lg de çok olacağını sanmıyorum.teknosa,mm ve vatanda lg nin anlaşması yok.bu yüzden cihaz satışı yok.şuan sadece operatörde yani piyasada cihaz az.bu nedenle lg de artık eskisi gibi paralel fiyatları olmaz.örneğin v20 ye bakın paraleli az olanda lg tr garantiliyle yakın(200-300tl oynuyor) mesela k8 yani güncel modellerde çok fiyat kırılmıyor artık.

Fiyat konusuna gelince bencede yüksek bir fiyat.rakiplere bakılırsa normal hatta ucuz gibi ama alım gücüne göre yüksek.bunda da en büyük 2 etken vergiler ve dövizin yüksek oluşu ve tutarsızlığı.Umarıö ekonomimiz iyi yönde ivmelenir.yoksa sadece telefon değil,hiç bir şey alınamaz olacak.

• arkadaşlar fiyat çok uçuk, ben g5 den xiaomi mi5s geçtim 3 ay önce jarz yüzünden m5s g5 den çok üstün inanın bana, xiaomi mi6 da g6 tokatlar. garantiyi sorun etmeyenlere şiddetle xiaomi markasına bakmasını öneririm. mi6 maximum 2000 2500 tl arası olacaktır.. alternatif mate 9..saygılar.

• Snapdragon 820 - 821 li cihazlarin bunlardan hiçbir farkı yok. Aralarında en iyi kampanya Huawei P10 da.

Samsung galaxy s3 de olduğu gibi çok oyuncakli telefon çıkarmış 2 sene sonra bu özelliklerin çoğunu kapatıyor. Dümdüz telefon haline geliyor. S3 de sürekli bizim gözlerimizi izleyecekti ama nerdeee

• spariş veren oldumu çok merak ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

spariş veren oldumu çok merak ettim :)

Bu paraya bunu kim sipariş ederki hocam

Ben şahsen v20 alıcam 2800tl mis gibi cihaz g6 dan da pil çıkma avantajı var ekran kasa oranı göz boyamasın bence v20 ideal

• vesselam55 kullanıcısına yanıt
    v20 benimde hoşuma gitti ama oda yüksek rakam 2binden fazla bir cihaza para vermeyeceksin hadi verdin diyelim 5 yıl kullanacaksın buda anroidde mümkün olmayan bir süre apple da bana göre değil şuan z3 kullanıyorum hala yağ gibi akıyor cihaz g6 gerçekten gereksiz pahalı s8 uçmuş zaten kısaca kimse almasın aldırmasın ellerinde patlayınca mecburen indirecekler rakamları
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Şirketlerin markaların hiç bir suçu yok. Yurt dışı satış fiyatı nedir bu cihazın? Ülkemizde döviz kuru nedir? Devletimiz ne kadar vergi alıyor? Bu sorulara cevap verildiği takdirde ülkenin nasıl bir ekonomik krizde olduğu gözler önüne gelir ve firmaya suç atılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemba59

Şirketlerin markaların hiç bir suçu yok. Yurt dışı satış fiyatı nedir bu cihazın? Ülkemizde döviz kuru nedir? Devletimiz ne kadar vergi alıyor? Bu sorulara cevap verildiği takdirde ülkenin nasıl bir ekonomik krizde olduğu gözler önüne gelir ve firmaya suç atılmaz.

nasıl yok arkadaşım ürün 2 ayda 500 tl 1 yılda 1000tl fiyat düşerse ve onda bile kar yapılıyorsa düşün artık...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.