Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendine koyduğu kar üzerinden indirime gidebilir. Hatta maliyetine de verebilir. Daha da öteye gidersem isterse maliyetin altına satıp yaptığı karla oranı dengelemekte isteyebilir. Bu firmanın suçu değil. Firma karını koyar kimse de buna bir şey diyemez. Ben telefonun fiyatı normal demiyorum ama firmanın bunda çok fazla suçu yok. Avrupa satış fiyatı 750 euro olan telefonun türk lirası değeri nedir? Buna %6 trt bandrolü %25 ötv %18kdv ekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ekran formatını dünyada hiçbir yayın desteklemiyor bu yüzden You tube'da dahi izlediğiniz bir videoyu ona göre kırpıyor ve saçma sapan bir sonuç çıkıyor. Bu ekran formatı için şuan erken yaygınlaşması gerekiyor. Bu yüzden naçizane tavsiyem bunun yerine v20'yi düşünmeniz.

dakika 1.35'e dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 7 Nisan 2017; 1:47:32 >

• 19 Nisan satış diyor. Ne satış bilgisi ne nerede satılacağı , ne ön sipariş hiç bir şey yok. Adamlar alıp incelemelere diğer telefonlara geçti biz hala bekliyoruz. Çok acayip gerçekten .
  • G6 düşündürüyor valla. S8'in durumuna bakınca f/p adına en ideal o duruyor şuanda :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Yeni ekran formatını dünyada hiçbir yayın desteklemiyor bu yüzden You tube'da dahi izlediğiniz bir videoyu ona göre kırpıyor ve saçma sapan bir sonuç çıkıyor. Bu ekran formatı için şuan erken yaygınlaşması gerekiyor. Bu yüzden naçizane tavsiyem bunun yerine v20'yi düşünmeniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Hz7o3DwsnbE&t=115s

dakika 1.35'e dikkat

yeni ekran boyutu samsung s8 tarafında da var. En fazla 3-4 ay sonra format sorunu kalkar merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Visam Lord

quote:

Yeni ekran formatını dünyada hiçbir yayın desteklemiyor bu yüzden You tube'da dahi izlediğiniz bir videoyu ona göre kırpıyor ve saçma sapan bir sonuç çıkıyor. Bu ekran formatı için şuan erken yaygınlaşması gerekiyor. Bu yüzden naçizane tavsiyem bunun yerine v20'yi düşünmeniz.

dakika 1.35'e dikkat

yeni ekran boyutu samsung s8 tarafında da var. En fazla 3-4 ay sonra format sorunu kalkar merak etmeyin.

Android tarafında geliştiriciler çok hantallar. Belki You Tube gibi uygulamalar 4 ay sonra adabte olur ama sistemsel geçiş yaklaşık 1 yıl alacaktır. Bence o kadar para verip böyle bir saçmalıkla karşılaşmaktansa ya bir sene daha telefonumu kullanırım ya da artık almak gerekiyorsa v20, s7 edge veya yeni çıkacak HTC'yi alabilrim Android tarafında. Benimki sadece bir tavsiye tabi.

• quote:

quote:

quote:

dakika 1.35'e dikkat

Android tarafında geliştiriciler çok hantallar. Belki You Tube gibi uygulamalar 4 ay sonra adabte olur ama sistemsel geçiş yaklaşık 1 yıl alacaktır. Bence o kadar para verip böyle bir saçmalıkla karşılaşmaktansa ya bir sene daha telefonumu kullanırım ya da artık almak gerekiyorsa v20, s7 edge veya yeni çıkacak HTC'yi alabilrim Android tarafında. Benimki sadece bir tavsiye tabi.

İzlediğim videolarda G6 ekran formatına izin veriyor. Mesela real racing oyununu siyah bantsız şekilde açabiliyor. Bunu S8 de yapıyordur henüz izlemedim oyun videolarını. Zamanında G2 de oyunlar için sanal tuşlarıda kaldırdılar, orada da bir format değişikliği yaşandı. Ben sorun yaşanacağını düşünmüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

dakika 1.35'e dikkat

İzlediğim videolarda G6 ekran formatına izin veriyor. Mesela real racing oyununu siyah bantsız şekilde açabiliyor. Bunu S8 de yapıyordur henüz izlemedim oyun videolarını. Zamanında G2 de oyunlar için sanal tuşlarıda kaldırdılar, orada da bir format değişikliği yaşandı. Ben sorun yaşanacağını düşünmüyorum

All About Samsungyoutube
    Samsung Galaxy S8 Gameplay and Game Launcher - running all games in 18,5:9 aspect ration ENG 4k
    https://www.youtube.com/watch?v=7T_0VJQ9gtA
    5:55 te game tools adında uygulamanın format ayarı yapılabiliyor, oyun full ekran oluyor

• Harika bir video olmuş.

• Youtube'daki videolar hiç bir zaman tam ekran olmayacak boşuna beklemeyin. Bunun uygulamayla alakası yok çünkü. İnsanların çekip upload ettiği videolar 16:9 oranında. Ancak şu olur: tüm ekranı kaplayacak şekilde crop yapılır ki bunuda kim tercih eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 10 Nisan 2017; 19:48:13 >
  • 21-25 nisanda viyana ve praha gidecegim isteyene pasaport kaydinida yapip getirebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön satış başlamadımı

videoda yönetici operaötlrler uygun fiyatla vereceğiz dedi

fiyatlar açıklanmadı mı?

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Henüz yok. Ben de merak ediyorum operatör fiyatlarını.

• Türkcel'de var görünüyor. Ön satış "nakit" görünüyor, kampanya falan belirtilmemiş.

• LG G6 bugün Turkcell ve Türk Telekom‘da online olarak ön sipariş ile satışı sunuldu.

12.04 2017- 18.04.2017 tarihleri arasında ön sipariş ile satın alan kullanıcılara LG Minibeam PH150G projektör cihazı hediye edilecek.

LG G6, Turkcell ve TürkTelekon’da 3.699 TL’den ön sipariş ile satın alabilirsiniz.

LG Minibeam Projektör cihazı sadece ön sipariş ile satın alan kullanıcılara hediye edilecektir.

Ph150G Projektör’ün stoklarla sınırlı...

• turkcell ilk 2 cihaz taksiti bizden kampanyası ekledi
  • Operatörden alınacak cihazlarda operatörlerin kendi romu veya uygulamaları olacak mı?

• Ben turkcell den ön sipariş vericem siyah rengini salı günü son gün 18 nisanda

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

turkcell ilk 2 cihaz taksiti bizden kampanyası ekledi

Peşin sattıkları cihaza nasıl ilk iki taksit bizden demişler anlamadım?!
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Tarife seceneklerinide eklemisler.orada yaziyor ilk 2 takist bizden diye

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.