Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
467.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: batikom

Ben aldim arkadaslar bakalim gelince gorecegiz fakat sanki bu sefer olmus ayrica bu fiyata bi telefon satmazsa s8 hic satmaz...

nerden aldınız şu an cihaz Antalyada hiçbiryerde yok
  • Bu telefonu alıp kronik sorun bekleyen bizler için bu fedakarlığı yapanlara şimdiden teşekkürler :)
  • Hani bu g6 ,s8 den 1 ay önce çıkıcaktı ?? S8 haftaya sahiplerini buluyo g6 nın ne zaman alıcısıyla buluşacağı belli değil..
  • lg mobile müdürü çıkıp konuşuyor heryerde ama işini yapamadığını bilmiyor s8 heryerde sergileniyor g6 dan eser yok koca avm de lg bayilerinde cihazın görseli bile yok ondan sonra yok niye satamıyoruz ne iş yapıyorsunuz ki satış yapabileceksiniz bırakın başka marka tüketiciyi lg ye yönlendirmeyi lg severleri bile soğutuyorlar gerçekten aklım almıyor sen bu cihazı satmak için türkiye ye getiriyorsun arkadaş ozaman ülkenin nabzını ölç fiyat satış politikası belirle bak bakalım satılıyormu satılmıyor mu sanki amerika ciahz çıkıyor basıyorlar fiyatı alanlar alsın bekleyin bekleyin görürsem söylerim koca forumda bile henüz alan 1 kişi :)
  • Sanırım LG de aynı HTC gibi türkiye pazarından elini eteğini çekiyor, mağazalarda ne HTC telefon var ne de LG. LG zaten sabıkalı marka, malum bitmeyen sorunları var. Sanırım G6 da satış yapamayacak yeterince, sene sonuna doğru ağlama sesleri gelir lg den.
  • Ortaya çıktı G6

ShiftDelete.Netyoutube
    LG G6 kutusundan çıkıyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=8m-HbBB4O10
  • ben çok niyetlendim almaya yıne vazgectım hiçbiyerde suan satııs yok yarın resmı satısı baslıyor ama ne turkcell türk telekom hiçbiyerde maketi bile gelmemiş mal bunlar ya sımdı baktım tekrar turkcell.com tr de stok bıtmıs görünüyor alıma kapalı
  • lg g6 çift hoparlör mü tek m ? ahizede hoparlör mü
  • TurkceLL geri çekmiş nedense sitesinden....Bu arada cihaz STEREO değil
  • Bu cihaz bu ancak bu kadar fiyasko olur

Lg g2 den beridir 1.8 amper şarj cihazı tutturmuş lg devam ediyor Allahdan pil 3300mah kulaklık g5 kutusundan çıkan kulaklık bence tasarım olarak çok çirkin ve ucuz yollu bir kulaklık gibi

Bari g4 deki quakbeats 3 ü koysalarmış birde 3700tl projeksiyon hediyeli bu cihaz satmaz abi gerçekden fiyasko lg bu yıl da batırdı kendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fener1979 F kullanıcısına yanıt
    stok bitmemiş dostum sanırım satış bir elin parmakları kadar bile olmadı şimdi düşünüyorlardır ne yapalım diye. bu cihazın inanın maksimum değeri 2500tl onda bile düşünürüm acaba alsam mı diye adamlar utanmadan 3700 istiyor
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    bence 3000 tl eder bugünkü vergiler ve kdv lerle normal o fiyatın altına son çıkan amiral gemilerden bulmazsın zaten G6 boyutları cok hosuma gıttığı ııcn almayı duusnmustum normalde bugun resmı satısı baslıcaktı ama dediğin gibi hiçbiyerde yok 1 ay daha bekleyıp s8 plus alıcam herhalde
  • Yurt dışında dac var kablosuz şarj var neden avrupaya getirmiyorlar bu özellikleri anlamak mümkün değil. kırp, kuş yap, 821'e bu fiyatı çek, sonra da neden satmadı?!
  • S7 edge ve G6 arasında gidip geliyorum dostlar. 1 yıldır iphone 6S kullanıyorum memnunum ama şu zamanda artık stabil olmak ve sık güncelleme desteği yetmiyor.

Ekranda 2 uygulama birden kullanmak, aod, hızlı şarj ve yüksek çözünürlüklü bir ekran istiyorum. S7 edge almaya karar vermiştim ama G6 tasarımı hoşuma gidiyor ve geniş açılı çekim özelliğini de çok istiyorum ancak fiyat biraz yüksek işte. Bence fiyatı 2700-2800 civarında olmalıydı ki öyle olsa düşünmeden siparişi verirdim. Paralel ithalat olarak belki bu fiyat aralığı mümkün olabilir ne dersiniz?

Ayrıca fm radyo da olacaktır ki bu benim için direk tercih sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 19 Nisan 2017; 22:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

S7 edge ve G6 arasında gidip geliyorum dostlar. 1 yıldır iphone 6S kullanıyorum memnunum ama şu zamanda artık stabil olmak ve sık güncelleme desteği yetmiyor.

Ekranda 2 uygulama birden kullanmak, aod, hızlı şarj ve yüksek çözünürlüklü bir ekran istiyorum. S7 edge almaya karar vermiştim ama G6 tasarımı hoşuma gidiyor ve geniş açılı çekim özelliğini de çok istiyorum ancak fiyat biraz yüksek işte. Bence fiyatı 2700-2800 civarında olmalıydı ki öyle olsa düşünmeden siparişi verirdim. Paralel ithalat olarak belki bu fiyat aralığı mümkün olabilir ne dersiniz?

Sabret hocam 2 aya kalmaz 2700 civarında alırsın, hat üzerine alıp nakite çeviren de çok olur.

• S8 in fiyatlarında ciddi revizyon yapılacagı söyleniyor 2-3 güne kadar şu an Turkcell s8 için 3999 tl yaptı fiyatı oyüzden bence bu cihaza gidip 3700tl vermeyin bekleyin..
  • G6 başlamadan bitti s8 fiyatlarını geri çektiler kimse g6 almaz s8 bile ön sipariş rakamı az Olunca fiyatı düşürdüler bas bas bağırıyoruz paranız olsa bile bu fiyatlara telefon almayın satamasınlar ki fiyatları düşürsünler ama anlayan yok s8 formunu bi okuyayım dedim dehşete düştüm adamlar beşbin vermiş turkcell fiyat düşürüyor diye turkcell e sallıyor nasıl bi milletiz inanılır gibi değil

• evvet bir indirimde g6 dan bekliyoruz yanlız bu indirim 3000e kadar olması lazım ki anca satabilsin yoksa g6 tarihe gömülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

G6 başlamadan bitti s8 fiyatlarını geri çektiler kimse g6 almaz s8 bile ön sipariş rakamı az Olunca fiyatı düşürdüler bas bas bağırıyoruz paranız olsa bile bu fiyatlara telefon almayın satamasınlar ki fiyatları düşürsünler ama anlayan yok s8 formunu bi okuyayım dedim dehşete düştüm adamlar beşbin vermiş turkcell fiyat düşürüyor diye turkcell e sallıyor nasıl bi milletiz inanılır gibi değil

Yav sen ne dehşeti gördünde bahsediyorsun. Geçen son model iphone kullanan hastasına şakadan dedimki amerikadan resmi açıklama yapıldı iphone 10 diye model çıkıyor ama Türkiye fiyatıda 10.000TL ( onbin lira)!!!! olarak açıklandı dedim manyak herif koşarak ön sipariş vermeye gitti. On bin lira bu borumu. Ne manyaklar var. Bu adam asgari ücretle çalışan garson. Resmen dehşetinde ötesi :) Allah akıl fikir versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

S7 edge ve G6 arasında gidip geliyorum dostlar. 1 yıldır iphone 6S kullanıyorum memnunum ama şu zamanda artık stabil olmak ve sık güncelleme desteği yetmiyor.

Servise tyelefon göndermek veya götürmek hoşuna gidiyor ise hiç düşünme G6 derim. O konuda muhteşem bir telefon olacağı kesin :) Zamanında G4 ve G5 içinde böyle demiştim beni resmen topa tutmuşlardı. Şimdi hepsi tüketici mahkemelerinde para iadesi için bekliyorlar. Ama samsung S7 kullanan kimi gördüysem çok memnun ve kronik sorunu yok. Bu arada bende G4 kullanıcısıyım :)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.