Bildirim
★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (400. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Pie mi bu?
Ben Oreo'ya döndüm.
2 gün gitti (sabah 8 akşam 12)
İlk gün açmadım ama ikinci gün akşama doğru Pil Tasarrufu açtım.
2.gün gece %11'de şarja taktığımda ekran süresi "4 saat 40dk" idi.
Oyun oynamadım. Sosyal medya ve internet ağırlıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pie. Ama oreo dada "Google play hizmeti" aynıydı. Pili sömürüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazı ota ile güncelleme yaptım açılışta lg logosunda kaldı geçmiyor beyler yardım
edit:geçti beyler pie yükledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 29 Ocak 2020; 13:58:54 > -
düşük bir ihtimal ama hard reseti denememiş olma olasılığınız var mı hocam bir de Google Play Hizmetleri ve Google uygulamalarına verdiğiniz gereksiz izinleri iptal etmeniz de yardımcı olabilir google ile ilgili uygulamaların arka planlarını kısıtlayın kullanmadıklarınızı devre dışı bırakın mesela ben asistan hizmetini kullanmıyorum ses kaydetme iznini iptal ettim gibi
açıkçası sürüm bir haftalık kullanımdan sonra kendine gelmeye başladı ama yine de küçük takılmalar yaşatıyor.8 sanki birazcık daha stabildi en azından ram yönetimi konusunda şu an Spotify ve Instagram arka planda açıksa başka bir uygulamaya geçmek gerçekten imkansız özellikle YouTube gibi ram seven uygulamalar çok zorluyor telefonu eskiden 2.8gb kullanırdı en fazla fazladan yüklediğim uygulama da yok ne bu kullanım anlamadım umarım kullandıkça stabilleşir
Senin yorumunu okuyunca arkaplan sınırlamalarından googla ilgili herşeyi sınırladım. Bakalım değişen bir şey olacakmı.quote:
Orijinalden alıntı: gulnare
Pie. Ama oreo dada "Google play hizmeti" aynıydı. Pili sömürüyor.
Tatilde olunca yedekleme yapamadığımdan Hard reset atamadım. Google keep ve drive dahil pek çok hizmetini kullanıyorum. MSN yada yandex geçsem karar veremedim. Googledan kurtulmanın tek yolu telefona hesap kurmamak.
Bazı izinleri zaten iptal edemiyorsunuz. İptal edebildiğinizi edin fark mutlaka olur.
Selam. Benim bildiğim kadarıyla hard reset attıktan sonra güncelleme yapmak yerine önce güncelleme yapılıp sonra hard reset atılıyor. Ancak şart değil sadece ihtiyaç varsa yapılıyor.quote:
Orijinalden alıntı: forever58
2015 ten beri xiaomi redmi note 2 kullanicisiydim bugun itibari ile lg g6 ile araniza katildim hard reset attiktan sonra lg bride üzerinden guncelleme yaptım tavsiyelere açığım, şunuda belirtmek istiyorum xiaomi yazilim olarak LG den 5 gomlek ustunmus cihaz biraz yavaş geldi bana
teşekkürler hocam sizin dediğiniz daha mantıklı geldi öyle yapacağım
ben de keep ve driveı aktif olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım izinleri iptal edince , sorununuz yazılımsal büyük ihtimalle bir kere LG bir kere de Asusta yaşadım aynı sorunu ikisinde de hard reset tek çözüm yoluydu sizde de öyle gibi görünüyor pixellerde de bir sürü kişi bundan muzdarip
Elimde S8 Exynos 8895 li telefon var ekranın sol üst tarafı çatlak ve hayalet ekran var verdiği işlemci performansını beğenmiyorum, Snapdragon 835'ten yoksunuz. Sizce Takasla G6 ya geçmeli miyim -
G6 s835 kullanmıyor. V30 ile takas yapılabilecek bir cihaz s8.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
pie sonrası parmak izi okunamıyor hatası vermeye başladı nasıl düzelir
Usta exynos 8895 ten iyidir biliyorum sd821 kullanıyorquote:
Orijinalden alıntı: hopeyoung
G6 s835 kullanmıyor. V30 ile takas yapılabilecek bir cihaz s8.
Yok mu tavsiyequote:
Orijinalden alıntı: Profeson
Elimde S8 Exynos 8895 li telefon var ekranın sol üst tarafı çatlak ve hayalet ekran var verdiği işlemci performansını beğenmiyorum, Snapdragon 835'ten yoksunuz. Sizce Takasla G6 ya geçmeli miyim
arkadaşlar CPL launcher diye bir launcher buldum aslında bilinen bir launcher ama şu an telefondan aldığım hızı size anlatamam gerçekten launcherın bu kadar fark ettirebildiğini bilmiyordum daha az ram harcıyor ve uygulamalar arası geçişler son uygulamalar arasında gezinme vs. benim için bir eziyet olmaktan çıktı gerçekten play storeda var ücretsiz olarak indirebilirsiniz inanılmaz geniş bi özelleştirme seçeneği var ve pixellere benzetiyor genel olarak arayüzü uygulama açılış animasyonuna kadar değiştirme imkanı sunuyor gerçekten tavsiye ederim ram tüketiminden oluşan bir kasmam var zannediyordum meğerse arayüzmüş sorun ram tüketimini 100mb civarında azaltıyor , ancak hafif 1 uygulama daha alabilir RAM ama arayüz gerçekten yağ gibi akıyor hava durumu widgeti ile ilgili bir olay var ama hava durumunu göremiyorum kullanıp da bilen varsa nasıl aktif edildiğini bilgilendirirse sevinirim akıllı saatten takip ettiğim için hava durumunu telefondakiyle çok işim olmuyor ama yine de gözümün önünde olması hoş oluyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat olarak S8 daha yüksek olduğu için şöyle temiz bir G6 denk gelirse takas iyi olabilir bence. Sizin ekranda çatlak ve hayalet olduğu için cihazı düzeltmiş olursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Profeson
Elimde S8 Exynos 8895 li telefon var ekranın sol üst tarafı çatlak ve hayalet ekran var verdiği işlemci performansını beğenmiyorum, Snapdragon 835'ten yoksunuz. Sizce Takasla G6 ya geçmeli miyim
Fikir vermesi açısından "Samsung S8 vs LG G6" birçok video ve yazı var.
Yine de tek sorun performans ise biraz daha arayı açacak üst seviye cihazlar bakılabilir. Sonuçta S8 ile G6 denk cihazlar.
Bilmiyorum yapsam mı acaba emin değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X