Şimdi Ara

LG G6'da 3.5 mm kulaklık girişi ve çıkarılamayan pil görebiliriz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: patren

G4 kullaniyorum hic bir sorun yasamiyorum

Herkez bir şey den laf atar işte hocam.

Şimdiki sürümde kalktı galiba bootlop.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G6, G serisi için son şans. LG giderek itibar kaybediyor bu seriyle. Amiral gemi olarak çıkan seri amiralliği V serisine devretti resmen. Hiç bir markanın fanı değilim. Akıllı telefon kullanmaya ilk pocket pc'lerden olan BenQ P50 ve HP IPAQ ile başladım. İlk aldığım iPhone da 2G modeliydi. Sonra iPhone 4 oldu. Ondan sonra iPhone5'te uygulanan aşırı fiyatlardan dolayı ilk android deneyimim olan G2'ye geçtim ve üçüncü senem bitiyor. Evet bu süreç sonunda telefon yavaşladı, hem de ciddi anlamda. Hiç atmadığım formatı atmam gerekiyor ama üşendiğim için atmıyorum. Değiştirme vakti de geldi ve i7plus veya G5'ten birisini seçeyim dedim. İki vodafone bayisine gittim hiç bir ön yargı olmadan G5'i alıp incelerken gelen satıcılara satışlar nasıl diye sordum. Gelen yanıt: şimdiye kadar bir tane sattık, hiç satmıyor. Bunu alacağınıza iphone 7 alın oldu. Nasıl olur, bu telefon bu kadar güçlüyken nasıl satmaz diye sorduğumda iki satıcı da bana cevap veremedi. LG'de ciddi pazarlama hataları var ve bu yüzden G2'de yakaladığı başarıyı büyük hızla kaybediyor. G5, Jason Statham'lı reklam kampanyaları ve arkadaşlar muhabbetiyle büyük çıkış yakalar gibi olmuştu ama ani fiyat düşüşleri ve donanımsal arızalar telefon alacak insanları bu cihazdan resmen soğutup kaçırdı. LG Türkiye'den bir yetkili bu yazdıklarımı okuyordur umarım. G serisi gerçekten de son şansları. Telefonun itibar kaybetmesi için illa patlaması gerekmiyor. Ani fiyat düşüşlerine ve donanımsal bozukluklara acil önlem almalılar, kullanıcı geri dönüşlerine kulak vermeliler. Son olarak bundan sonra alacağım telefonun ne G5 ne i7plus ne de Samsung olacağını da belirteyim.

• 3.5mm kulaklik olmayan telleri goruyoruz
    apple gecen seneler gibi havalara ucmuyor
    yok oyle sattik yok boyle sattik
    7 sadece isim olarak kaldi ayrica sadece indirim haberlerinden baska bir haberde yok
    3.5 mm jak yoksa parada yok
    neymis kalin oluyormus lan kablosuz kulaklik kakalicaz size demiyorlarda
    neyse yav
    lg yi tebrik ediyor ustun performans cihazlarinin devamini diliyoruz
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Note5 için ben de neden acaba demiştim açıkçası, fakat o cihazın arka kapağı böyle oyuncaklı bir şey ya muhtemelen kapağın çok açılıp kapanmasını istemiyorlar diye düşünmüştüm. Hani cihazın kapağı 2-3 takıp çıkartmada hasar görür çizilir kötü gözükür falan bu da cihaza eksi puan olur diye.
    Note3 kullanıyordum 2 yıl içinde bir ilk aldığım zaman birde satacağım zaman 3-5 kere o kapak ya açıldı ya açılmadı şimdi 4 kullanıyorum o da öyle olacak muhtemelen, yani çok gerekli birşey değil bence bataryanın sökülmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

ya ben bu üreticileri anlamıyorum 3.5 mm kulak girişi bir yerlerine battı galiba uydurdukları bahane çok saçma telefonu daha kalın yapıyormuş
    bizde yedik bunu lg yi tebrik ederim devam etmeleriyle
    ama kronik arızalı ürünleri ve servisi rezalet olmasıyla ben bir daha lg almam
    batarya düzgün gittikten sonra çıkarılması yinede bazen lazım olabiliyor note 7 ile bunu çok güzel gördük dahası şansa telefon dondu kaldı kapatmak istediğimiz zaman bile kapanmıyor pilin çıkması orda baya yardımcı oluyor

3.5 mm kalınlıktan değil daha iyi ses sunacağına inanılmasından ötürü kaldırılıp yeni sisteme geçiliyor. Batarya çıkarmaya bu kadar önemsemeye gerek yok ben uzun zamandır 6s kullanıyorum bataryayı çıkarsam dediğim bir durum başıma gelmedi. Olsa kötü olmaz tabi ama kapağında sağlam olması su geçirmemesi vb özellikleri etkilemesi muhtemel.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

ya ben bu üreticileri anlamıyorum 3.5 mm kulak girişi bir yerlerine battı galiba uydurdukları bahane çok saçma telefonu daha kalın yapıyormuş
    bizde yedik bunu lg yi tebrik ederim devam etmeleriyle
    ama kronik arızalı ürünleri ve servisi rezalet olmasıyla ben bir daha lg almam
    batarya düzgün gittikten sonra çıkarılması yinede bazen lazım olabiliyor note 7 ile bunu çok güzel gördük dahası şansa telefon dondu kaldı kapatmak istediğimiz zaman bile kapanmıyor pilin çıkması orda baya yardımcı oluyor

3.5 mm kalınlıktan değil daha iyi ses sunacağına inanılmasından ötürü kaldırılıp yeni sisteme geçiliyor. Batarya çıkarmaya bu kadar önemsemeye gerek yok ben uzun zamandır 6s kullanıyorum bataryayı çıkarsam dediğim bir durum başıma gelmedi. Olsa kötü olmaz tabi ama kapağında sağlam olması su geçirmemesi vb özellikleri etkilemesi muhtemel.

işin tuhaf yanı bir çok üretici suya dayanıklılık olarak ip68 sertifikalı ürün üretmiyor ama bu özellikleri elimizden alıyor
    ses için ancak ağlayıp zırlıyorlar kaç tane üretici adam gibi kulaklık kutu içine koydu
    kendimizin aldığı 3.5 jaklı seriyide kaldırıp bize yeni diye başka bir şeyler itelemeye çalışıyorlar
    3.5 jack o kadar eski yada kötü bir teknoloji değil 7.1 sanal ses veren headsetler var gayet güzel iş yapıyorlar ör:hyperx cloud 2 gayet güzel hem usb hemde 3.5 jack var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.