Şimdi Ara

LG G6'da 3.5 mm kulaklık girişi ve çıkarılamayan pil görebiliriz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G6'da 3.5 mm kulaklık girişi ve çıkarılamayan pil görebiliriz

Çoğu telefon üreticisi fanlarını şaşırtmak isteyeceğinden gelecek yılın amiral gemisi akıllı telefonlarıyla ilgili varsayım yapmak oldukça zor. LG'nin, G6 modelini pazara sunma zamanı geldiğinde birkaç sürprizle karşılaşabiliriz.

G6'nın 2017 yılı ilk çeyreğinde piyasaya çıkması muhtemel görünmüyor ancak LG'nin akıllı telefonunu bahar ayında raflarda görmeyi bekliyoruz. Bu da Güney Koreli şirketin G6'nın genel tasarım ve donanım konfigürasyonuyla ilgili fikrini değiştirmeye yetecek kadar zamanı olduğu anlamına geliyor.

Gelecek aylarda LG G6 hakkında oldukça fazla bilgi edineceğiz ancak akıllı telefonun gelişme döngüsü sırasında birçok değişiklik olabileceği için, söylentilerin hangisinin resmiyet kazanacağını zaman gösterecek.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'den Luca Bignardi imzalı yeni kulaklık
    Örneğin, LG G6 için başlangıçta çıkarılabilir bir bataryadan söz ediliyordu. Yayınlanan yeni bir rapor, LG'nin yekpare form faktörünü uygulamaya karar verdiğini iddia ediyor. Bu nedenle telefonun takılıp çıkarılmayan bir bataryası olabilir.

Öte yandan aynı isimsiz kaynak tarafından yayınlanan raporda, LG G6'nın oldukça yansıtıcı bir metalik malzemeye sahip olacağı belirtiliyor. En önemlisi de LG'nin 3.5 mm kulaklık girişini sürdürmeye karar vermesi. Telefonda 3.5 mm jak girişi ve ayrıca bir USB Type-C portu yer alacak.

Önceki raporlar, LG G6 ile birlikte MST mobil ödeme hizmetinin de duyurulacağını bildiriyordu. G6'da hepsi bir arada bir iris tarayıcı ve su geçirmez tasarım da görebiliriz.

• Bataryası çıkmayan telefonları popüler yapan apple selam yolluyorum diğer firmalarda onu çok güzel takip ediyor android kullanmamızın nedeni açık ve esnekti şimdi ne oldu bu esnekliklerimizi kısıtlamaya başladılar bataryası sökülemeyen bi note seriside gördükten sonra bişey diyemicem

• yeniliklere ihtiyacımız var
  • ya ben bu üreticileri anlamıyorum 3.5 mm kulak girişi bir yerlerine battı galiba uydurdukları bahane çok saçma telefonu daha kalın yapıyormuş
    bizde yedik bunu lg yi tebrik ederim devam etmeleriyle
    ama kronik arızalı ürünleri ve servisi rezalet olmasıyla ben bir daha lg almam
    batarya düzgün gittikten sonra çıkarılması yinede bazen lazım olabiliyor note 7 ile bunu çok güzel gördük dahası şansa telefon dondu kaldı kapatmak istediğimiz zaman bile kapanmıyor pilin çıkması orda baya yardımcı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

Bataryası çıkmayan telefonları popüler yapan apple selam yolluyorum diğer firmalarda onu çok güzel takip ediyor android kullanmamızın nedeni açık ve esnekti şimdi ne oldu bu esnekliklerimizi kısıtlamaya başladılar bataryası sökülemeyen bi note seriside gördükten sonra bişey diyemicem

Kullandığım telefonun 3000mah pili var (Huawei honor 6) ve bana gün boyu çok rahat yetiyor. Bataryayı değiştirme veya çıkarma ihtiyacı hiç duymadım ve hatta bataryası değişebilen telefon kullanıp yanında yedek batarya taşıyan birisini de görmedim. Bataryası bir günü rahat çıkardıktan sonra telefonda bataryanın çıkartılamıyor olması benim için bir dert değil aksine tasarıma olumlu yönde etkisi olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık girişi kalkarsa haber olur. "Devam edecek" demek saçma değilmi biraz?

"Büyük bi sürpriz olarak arka kamerada yerli yerinde..." pfff..

• Allahalla 3.5 kalkmamis ne kadar sacma ne kadar demode

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence usb yi de söksünler. İnce uçlu şarj girişi olsun sadece.
  • Üst seviyede çıkarılabilir batarya kullanan son markaydı LG :) yazık oldu.

• koysalar kulaklıklar bootloop olur ...

• bu sefer bari adam gibi tasarımı olan kronik sorunu olmayan bir model gelse...

• Lg ghost screen muhabbeti yuzunden itibarsizlasti bence

• Çıkartılamayan bataryadan başlar 3.5mm girişte son bulur. Raconu böyle. Ama elinde sonunda o girişte gidecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav bu kulaklık girişi size ne etti?
  • 5.1 mm kalınlığa sahip Vivo X5 Max 3.5 mm kulaklık girişine sahip. Demek ki isteyince ince kasada da oluyo.
  • Şimdi afedersiniz ama 3.5 mm girişi olmayan telefon alacak kadar görmemiş ve kapitalizm kölesi olmadık. Ben o kadar para döküm birden fazla kulaklık almışım, hem pc, hem telefonda hem de Wolkman'de kullanıyorum ve çıkıp telefondan bunu kaldırdık diyecekler. Ben de sırf bunun için ekstra bir kulaklık alacak ve yanımda fazladan bir kulaklık taşıyacağım.

Yenilik, gelişim farklı bir şey şirketlerin kölesi olmak farklı bir şey. Köleleri görüyoruz. Isırılmış meyve amblemi ne emrederse itaat ediyorlar. Ama dünya bunlardan ibaret değil.

• Lg ghost screen.ayrıca anakart yanmasını falan düzeltip pile odaklı performans iyileştirmeleri yapmaları gerek.g4 alıp anakart ve ghost sorun pil sorunu çözsselerdi şu an g4 zirvedeydi çünkü ekran kasa kullanabirlik oranı yüksek. 3.5 mm kalkabilir ama yerine usb c type den giriş alacaklar buda kullaklıkların jak giriş kısmının daha da kalınlaşmasına geliyor ayrıca usb c type olan yerin kırılma olayı daha fazla artıyor onun yerine usb c type yerine 3,5 mm jak yerine daha ufak bir giriş yaparlarsa daha iyi olur.gerçek o usb c type kullaklık alıcan ve kırılma imkanı %100.

• G4 kullaniyorum hic bir sorun yasamiyorum

• Fiziksel ya da kapasitif tuş koysunlar kendi içlerinde devrim yapmış olurlar. Sadece bu olay bile satışlarını arttırmaya yeter. Nerden geliyor bu sanal tuş inadı anlamıyorum.

• Apple sağolsun artık 3.5 mm kulaklık girişi de özellik olarak sayılıyor. Hani kaçak kanallarda çakma telefon tanıtımları olur ya 'bluetooth var kamerası var. Fotoğraf çekiyor!!! " gibi oldu. Vah vah.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.