Şimdi Ara

LG G7 ThinQ alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi telefon almak istiyorum ama çok kararsız kaldım. Alırsam büyük ihtimalle en azından 4-5 sene kullanırım. 2. elde para etmesi önemli değil telefon saklamayı seviyorum. Konuya gelirsem, bir kaç telefon arasında kaldım mi 8 , P20 Pro , LG G7 , S9+. Bunlar arasından bir türlü seçim yapamıyorum. Bütçe açısından en güzel telefon mi 8 tabii ki ama şu an LG G4 kullanıyorum ve bu hayvansı çözünürlükten fhd ye düşmek pek mantıklı gelmiyor.

Aradığım özellikler,

Multitaskingde sıkıntı çıkarmayacak kadar yeterli bir ram.
    Kamera açısından üzmesin 1080p ve 4k video çekimlerinin ikisini de 60fps yapsın yavaş çekim yapsın geceleri resimler güzel olsun ve tabii ki de şu çekme tuşuna bastığım gibi çekebilsin
    Güç konusunda çok oyun oynamam aslında ama örneğin bir ara PUBG oynadım ve kasmalara dayanamadığımdan kaldırdım bu yüzden alabileceğim en güçlü telefonu almak istiyorum. 4-5 sene her şeyi oynayabileyim.
    Ekran olarak da güneş altında ekranı rahatlıkla göreyim ve tabii kaliteli bi görüntü sunsun.
    Tasarım olarak bi şey diyemiyorum samsung hariç aynı şeyin laciverti hepsi.
    Güncelleme alsın. Aldığım telefon en azından Android Pie mı vardı en son bundan sonraki 2 büyük güncellemeyi de alsın istiyorum hangi marka bu konuda daha güvenilir bilmiyorum.
    Yüz tanıma parmak izi okuma filen çok kullanacağımı sanmıyorum şifre dahi koymam telefonlarıma o yüzden önemli değil.

LG G7 bunların çoğunu sağlıyor, 6GB ram modelini almak istiyorum bu sayede ikide bir arkadaki uygulamaları temizlemesinden kurtulurum diye düşünüyorum. Fiyatı 3500-4000 gibi bi şey. mi8 de 3000 liraya kadar bulunuyor tabii ama ekran çözünürlüğü ip sertifikası olmaması ve arayüzünü lgye tercih etmemem dolayısıyla onu düşünmüyorum. Tabii lg nin de bataryası ve ısınması gibi sorunları var diye duydum. Ayrıca RGBW kullanıyormuş neden yaptılar bunu anlamak güç ama bu haliyle bile bence hoş bi görüntü veriyor gibi.

Tabii henüz karar vermedim 5 sene kullanacağım ve beni üzmemesini beklediğim bir cihaz istiyorum ve kesenin ağzını biraz açabilirim diye düşünüyorum. Yani 4-5 binlere kadar çıkabilirim sizce s9+ ya da huawei p20 pro nun alınabilirliği var mıdır lg ye kıyasla?

LG V40 hangi fiyattan girer onu da bilemiyorum ama kameraları ağzımı sulandırdı, tabii bi de çentiksiz tasarımı hoş olmuş, o beklenebilir mi sizce?

Fiyat olarak aslında bu fiyatlara çıkabilecek biri değilim ama babama da telefon gerekiyor ve en azından 1000-1500 lira verilecek onun yerine benimkini ona vererek aynı paraya iki telefon almış gibi olacağız. LG G4 ü satmaya kalksam şu an 500 bile etmez herhalde.

• 3900 e n11 den aldım çok memnunum tavsiye ederim

LG G7 ThinQ alınır mı ?

LG G7 ThinQ alınır mı ?

• Ayrıca ekranın RGBW OLMASI bir kusur değil aksine muhteşem bir durum.... Beyaz rengi veren kendi pikseli var o yüzden beyazlar cam gibi çamaşır suyuna yatırılmış gibi bembeyaz

Ayrıca lg v40nda çentik var.. O görsellerde çentiği gizleme özelliği aktif o yüzden yok gibi. Lg g7 de de çentiği yok edebilirsin.

P20 pro nun işlemcisi eski mate 20 lite da bile aynı işlemci krin 970 var... O paraya değmez...

Lg nin v30 modeli de var müthiş önceki telim şimdi eşimde poled ekranı stabilitesi kendine aşık eder insanı sadece ön kamera vasattı onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangündüz -- 27 Eylül 2018; 13:38:1 >
  • 6gb ramli model ülkemizde satılıyormu ki?

Oneplus 6 3.8bin

Mi 8 64gb şuan 3400 hb de

4 gb artik yetmez. S845 yanina 4 gb ram ölü yatırım.

P20 pro alınmaz. Çünkü huawei yeni telefonu yakinda taniticak. 970 kötü değil ama performans için alacaksan alternatifler var sonuçta. Tasarımını begeniyorsan note 9 a bütçen yetmiyorsa s9+ mantikli. 2k amoled süper bir deneyim.
  • DntRx kullanıcısına yanıt
    Ülkede satışı yok ama İzmirde satan biryer buldum 3600e kadar düşmüştü bir ara fiyatı dn sordum 4bin olmuş. Ama Bi şekilde anlaşırız diye düşünüyorum

4gb Ram olanı bence de alınmaz bıktım artık sayfadan çıktığım gibi yazdıklarımın kaybolmasından
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    V30 ben de düşündüm ama aynen o ön kamera yüzünden vazgeçmiştim çok kullandığımdan değil ama kullandığımda da hakkını vermeli bence

O çamaşır suyuna yatırılmış beyaz benzetmesi ağzımı sulandırdı gerçekten iyice kafama yattı bu telefon
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Karanlık ortamda ön kamera nasıl acaba bir de şak diye çekebiliyor mu öyle bir ortamda beklemek gerekiyor mu? 4gb sanırım multitasking konusunda sıkıntı yaşadınız mı?
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Peki onun garanti durumu?
  • DntRx kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili diyorlar ama garantisiz dahi olsa çok sorun etmem şimdiye kadar 2-3 kere garantiye işim oldu her seferinde kullanıcı hatası dendi. Bi Apple sağolsun ağzına edip edip gönderdim cihazları yenisini yollayıp durdu
  • Xiaomiseverim X kullanıcısına yanıt
    Yinede bi muhattap iyidir. Bende kvkdan yeni cihaz almıştım zamanında. Samsung servisindende ücretsiz batarya değişimi yapmış idim.

Madem içinize sindi. Hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.