|
Lg G7 thinq Gcam (9. sayfa)
-
-
ayarseti var xml dosyasi seklinde.. onu indirip programa eklediginiz halde de mi kasiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotoğraf çekerken flashı açıyorum foto çekmiyor
Bütün güncel telefonlar için Gcam 7 sürümü çıkmış biz hala 6 kullanıyoruz, yok mu bizim için yeni sürüm? -
Telefona format attım. Gcam gitti. Var mı gcam sürüm tavsiyesi ??
Telefona yeni android 10 güncellemesi geldi.Acaba g7 thinq için android 10 gcam özelliği varmıdır? -
https://temp2-f.celsoazevedo.com/file/cfiles/gcm1/Gcam_6.2.030_Advanced_BF_V2.2.1.190822.1145.apk
-
Android 10 güncellemesinden sonra kullandığım gcam sürümü hdr foto kayıt ederken takılıp kalıyor. Android için gcam sürüm tavsiyesi var mı ?
Edit: Üst mesajda paylaşılmış, gerek kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 27 Ağustos 2020; 23:43:2 >
Merhaba üst mesajda yer alan apk larn hangisini indirmeniz gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: 4007Merhaba üst mesajda yer alan apk larn hangisini indirmeniz gerekli
Ben de 2 mesaj üstteki linktekilerden birini yüklemiştim ama şu an tıklayınca bir ton çıkıyor. Hatta 2 gün önce telefona format attığım için kullandığım gcam de gitti, şimdi bana da lazım oldu.
O zaman güncel çekelim. Bende 9 daki var arada sırada fotoğraf çekmiyor.. Basıyorum işlem yapmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: 4007O zaman güncel çekelim. Bende 9 daki var arada sırada fotoğraf çekmiyor.. Basıyorum işlem yapmıyor
Zaten hiçbiri tam kararşı çalışmıyor. İllaki bir hata veriyor. Telegramda konusu var ( Lg g7 gcam ). Orada bile tavisye istedim, her sürümün kendisine has özellikleri var kendin deneyip karar vereceksin diye cevap verdiler, sürüm tavsiyesi vermediler.
Keşke bir üstat sürümlerin kendilerine göre artılarını yazsa bizde ona göre kullanır geri bildirim yaparız..
Yeni sürüm yokmu şuan portre modu nu kullanamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X