TAM BİR FOTOĞRAF CANAVARI, TAM ARADIĞIM ÖZELLİKLER ÇOK FOTOĞRAF ÇEKEN BİRİSİYİM, MEDYA ÖZELLİKLERİ SÜPER PEKİ BU FİYATA ALINIRMI. 8 MP, 3264x2448 pixel, Schneider-Kreuznach optik, auto/manual focus, LED flash 800 x 480 pixel, 3 inch, 16 MİLYON renkli TFT dokunmatik ekran - S-Class Touch UI - Multi-touch input method, - Accelerometer sensor,DivX/XviD/MPEG4 player Tv çıkışı , Döküman görüntüleme (DOC, XLS, PPT, PDF) microSD (TransFlash), maks. 16 GB
isletim sistemi yok hocam oyunla programla pek isin yoksa alinabilir bir model sahsen ben almazdim bu fiyata ayrica bunun fiyatida lg bl 40 gibi düsecektir
oyun ve programla işim olmaz, benim için önemli olan fotograf ve videosu. led flaşı,cözünürlüğü. 8 mp kamera, 16 milyon renk. internette çekilen fotolarına baktım gece çekimleri filan üst düzey. dokunmatiği çok iyi. benim telefondan beklentilerimi karşılayan bir cihaz. varmı sizin daha ucuz ama aynı kalitede önerebileceğiniz sorunsuz cihazlar.
yeni gördüm bu modeli nerde satılıyor.. birde SE vivaza da bak istersen.. işletim sistemide var ayrıca...
wave 2 de olabilir
Mediamarktte görmustum ama incelemedim hic.özellikleri fiyati guzel.tipini pek begenmedim ama neden alinmaşin ki.arastirip karar verirsin.
vivaz hiçbir yerde satılmıyor, wave 2 ise 900 TL bence pahalı.
quote:
Orijinalden alıntı: erdalgsk vivaz hiçbir yerde satılmıyor, wave 2 ise 900 TL bence pahalı.
internet uzerinden alabilirsin vivazi wave 2 nin fiyatida 900 degil yanlisin var
benim için en önemlisi kamerası, dokunmatiği. LG GC900 Viewty Smart 699 wave 2 850-900 arası maksimum 699 a kendimi zorlarım , ama 800 ve üstü çok gelir bana.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme