Şimdi Ara

LG GM735 modeli ve kampanya ana konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
15.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uyduları biraz geç buluyor gibi fakat gps ok sıkıntı yok.
  • Ben de aldım bugün. Cihaz güzel ama ilk defa pda kullandığım için biraz zorlanıyorum. Video seyretmek için elimdeki videoları 240x400 'e nasıl çevirebilirim. Any video converter diye bir program indirdim ama seçeneklerde 240x400'ü bulamadım. Video seyretmek için tavsiye edeceğiniz program/ format var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdivleli

Arkadaşlar bilmeden sallamayın, önce bir araştırın bu A-GPS ne demek diye. Assisted GPS normalden daha hızlı ve kapalı mekanlarda daha iyi çeken GPS sürümü.

Hocam sen çok bilerek sallamışsın bravo 'kapalı mekanlarda daha iyi çeken GPS sürümü' hiç gülüceğim yoktu.
    A-GPS , şebeke destekli GPS anlamına gelir , telefonun uyduya bağlanırken sinyali şebeke desteği ile daha çabuk uyduya iletir-alır. Bir GPS versiyonu değildir . GPS'in daha kolay kullanılabilmesi için geliştirilmiş bir softwaredir. Kapalı mekanda GPS kullanılmaz , zaten kapalı mekan ve GPS yapı itibariyle birbirlerine ters şeyler. Evinde isen yol navigasyona niye ihtiyacın olsun - gibi düşünülebilir. A-GPS'in amacı uydu bulma süresini kısaltmak ve daha çabuk bir navigasyon işlemi sağlamaktır.

Yazdığım şeyin sadece ufak bir parçasını alarak üstüne bir şey koyar gibi yapmayın lütfen. Yazdığımı tekrar okuyun ve "saldırmadan" önce iki kez düşünün.
    Bu bir sürüm değilmiş, A-GPS, GPS'ten başka bir sürümdür. Sürüm sözcüğünü kavrayamadığınızdan anlayamadınız sanırım. Kapalı mekanlarda daha iyi çekmekten kastımı da çok iyi anladığınız halde saldırmayı sürdürmüşsünüz, herhangi bir araç da -araç sözcüğünü de açayım, anlamayabilirsiniz. Bir otomobil, kamyon vs. olabilir- kapalı mekandır ve bu durumda GPS kullanılabilir. Genel mantığa ters düşen bir şey yok anlaşılacağı üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 18 Aralık 2009; 2:38:14 >

• Cihazı aldım. Kullanıyorum. Daha önce de HP kullanıyordum. İlk olarak söyleyebileceğim HP'den kesinlikle daha hızlı. GPS'i de denedim hem google maps ile hem de IGO 8 ile denedim gayet iyi çalışıyor. Cihaz hafif, şık ve gayet iyi çalışıyor. Batarya süresinin de oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. Özelliklerine bakınca benzer bir smart phone kesinlikle 800tl'den aşağı alamazsınız. Aldığınız cihazda da 5mpx kamera olmaz zaten. Bu açıdan bakarsak fiyatının da oldukça hesaplı olduğunu söyleyebilirim. Kamera kalitesinin arttırmak için ışığa göre ufak ayar yapmak yeterli oluyor. Benim diyebileceğim bunlardır. Cihaz ile ilgili başka soruları olan arkadaşlar varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: la_furia

yılbaşından sonra sabit telefonlar telekomun tekelinden çıkacak
    bu da sabit ücretten kurtulacağımız anlamına geliyo,telekomda
    bu fırsattan yararlanarak son dakika golü atarak yapabildiği kadar
    aboneyi 24 ay kendisine bağlamak istiyor.böylece 24 ay daha hem
    sabit ücret ödetecek hem de müşterisini kendisine mahkum bırakacak.
    telefonun amazon.com fiyatı 152$,hadi bizde olsun 300-400 $
    zaten telekomun aldığı paradan her türlü daha ucuza geliyor,o yüzden
    bana pek mantıklı gelmedi.

telefon amerikada satılmasdı bu gm730f joy modeli (normal 730 ların bir üstü)

şu nada satış fiyatı avustralyada 1200TL civarı

ebay ikinci elde 550-600 TL civarı

eğer operatorden alırsanız 60 lira x 12 ay gözüküyo

buda size bir örnek

http://cgi.ebay.com.au/LG-GM730f-smartphone-touch-screen-brand-like-new-in-box_W0QQitemZ280440206592QQcmdZViewItemQQptZAU_Mobile_Phones?hash=item414b89f500

• Bende gaza gelip satın aldım bu akşam bu telefonu. Şimdi başlıyorum kurcalamaya. İlk kusuru şu an telefonun içinde bir yere kalemi sokuşturamamak.
    Yanından sallanacak şekilde iple bağlamaya uygun yapmışlar kalemi ve kötü olmuş.
  • Arkadaşlar bu telefonu (Lg gm735) satmak isteyen olursa, alıcıyım bu aralar telefonum serviste telefonsuzum, bu telefonu alıp almamakta hala kararsızım, alırsam illaki bir arkadaşım vasıtasıyla alabileceğim zaten çünkü telefon hattımı iptal ettirmiştim, tek başıma almam mümkün değil. 6 aylık 1000 dakikalık wirofon hediyesini de düşünerek uygun fiyatlı satmayı düşünen arkadaşlar olursa istediği fiyat belirterek pm atarsanız alabilirim..
  • igo
    amigo
    garmin
    sygıc
    gps programları ok denenmiştir
  • Arkadaşlar Türk Telekom la iş yapılmayacağının işte size canlı kanıtı. Bu telefonu Balçova/Kipa/Telekom bayisinden aldım, eve geldim telefonu açtım dokunmatik ekran için ayarını yaptım fakat hattım için PIN girmek istediğimde dokunmatik ekran algılama yapmadı yanlızca mause çaılışıyordu ve daha tek bir arama yapamadan Lg Destek hattındaki bilgisiz lerin yönlendirmesi ile İzmir/Kvk ya götürdüm. Telefonumu daha kullanma fırsatım olmadan Sistem güncellenmesi için program yüklenmesi gerek diyerek İstanbula gönderdiler. Şimdi Bu telefona nasıl güvenilir, seyehate çıkılır. Bu işte Hem Türk Telekom hemde LG'nin suçu vardır. Bu konuda hem Türk Telekoma hem LG ye binlerce teşekkürler.
  • Direk değişmesi lazım aslında 1 günlük telefonu servise göndermek tüketiciye ayıp.
  • arkadaşlar bende bugün almayı düşünüyorum bu aletten.Forumda gördüğüm çok problem çıkarmayan performansı fiyatına göre gayet üst seviyede gibi?
    Sizler ne dersiniz?
  • bu fiyata ve odeme kosullarına gore alınabilir bir cihaz.bence ihtiyacınız varsa almanızı tavsiye edebilirim.wifi gps win mobile cihazın muadillerine gore artıları.
  • ben peşin 470 liraya alacağım telekom sağolsun banada vermiyor taksitle :)
    piyasaya baktığımda o fiyata bu özelliklerde alınabilecek bir cihaz yok diye görüyorum
  • gg de acık artırmalarda belirtilen fiyatlara satılmaya baslanmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemucell -- 21 Aralık 2009; 15:40:21 >
  • mecidiyeköyde biyerde buldum ama sinir satıcı yüzünden soğudum telefondan 475e bıraktı 1 haftalık cihazdı
    gittigidiyordanda kazandım 1 ihale ama satıcı yarından sonra falan gönderirim diyor pek güven vermedi
  • Cihaz çok iyi arkadaşlar. Kurcaladıkça daha çok keyif alacaksınız. Daha önce hiç windows işletim sistemli telefon kullanmayanlar için çok zor ama
    biraz sabredilirse çok kolay bir hale gelecek.
  • selam arkadaşlar bana yol gösterirmisiniz bende N85 var N85 i satıp LG nin bu modelini almayı düşünüyorum ama yanlış mı doğrunu bilmiyorum sizlere sormak istedim sizce hankisi daha mantıklı N85 mi? LG GM735 mi? Bana en çok internet lazım
  • selam arkadaşlar bende N85 var satın LG nin GM735 modelini almayı düşünüyorum sizce hankisi mantıklı N85 mi? LG GM735 mi?
  • Telefonu nakite çevirmekiçin aldım kesinlikle hiç kullanılmadı.İçindeki hediye wirofon dakikalarıyla birlikte 475 liraya vereceğim. İsteyen arkadaşlar ulaşabilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.