Şimdi Ara

LG GM735 modeli ve kampanya ana konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
15.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el satıcı bir arkadaşla görüştüm.

Telefonda GPS olmadığını söylüyor . Kafam karıştı.

Nokia 5800 deki gibi GPS var mı yoksa yok mu?

Şimdidern teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti35

Arkadaşlar 2.el satıcı bir arkadaşla görüştüm.

Telefonda GPS olmadığını söylüyor . Kafam karıştı.

Nokia 5800 deki gibi GPS var mı yoksa yok mu?

Şimdidern teşekkürler.

dostum gps olmasa gm735 in forumlarında gps programı paylaşılırmı veya gps programını yükleyenler yorum yaparmı. tabiki var. sim kartın takılı olmasa bile gps 'i kullanabiliyosun.
  • Anlıyorum ama kullanan kişi olmadığını söyledi. Kafamı karıştırdı.

Gm735 modelinde Samsung Omnia i900 gibi dahil gps mi var?

Siz olsanız Omnia'yı mı yoksa GM735'i mi tercih edersiniz?
  • quote:

Anlıyorum ama kullanan kişi olmadığını söyledi. Kafamı karıştırdı.

Gm735 modelinde Samsung Omnia i900 gibi dahil gps mi var?

Siz olsanız Omnia'yı mı yoksa GM735'i mi tercih edersiniz?

herhangi bir gps programı yüklemezseniz zaten gps i kullanamazsınız. Dahili gps var ve kullanıyorum. omnia kullanmadığım için birşey söyleyemem ama samsunglarla aram pek iyi değil.
  • cihazda dahili gps mevcuttur.igo,garmin,route66 gibi programlarla kullanabilirsin.
  • Teşekkür ederim.
  • İyi akşamlar arkadaşlar.

LG Gm735 modelinde Windows Mobile 6.1 var.

Ben General Mobile DSTW1 kullanıyorum. Windows Mobile 6.1 yüklü.
    Ana menü ekranı aşağıdaki gibi

Acaba LG Gm375 'te aşağıdaki resimdeki gibi Windows Mobile 'ın kendi today ekranı gibi kullanabiliyor muyuz?

LG GM735 modeli ve kampanya ana konu

Bir kaç sorum daha olacak arkadaşlar.

LG GM735 'in şarjı nasıl gitmektedir?

Dokunmatik ekran hassasiyeti nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 28 Aralık 2009; 18:09:59 >
  • quote:

İyi akşamlar arkadaşlar.

LG Gm735 modelinde Windows Mobile 6.1 var.

Ben General Mobile DSTW1 kullanıyorum. Windows Mobile 6.1 yüklü.
    Ana menü ekranı aşağıdaki gibi

Acaba LG Gm375 'te aşağıdaki resimdeki gibi Windows Mobile 'ın kendi today ekranı gibi kullanabiliyor muyuz?

LG GM735 modeli ve kampanya ana konu

Bir kaç sorum daha olacak arkadaşlar.

LG GM735 'in şarjı nasıl gitmektedir?

Dokunmatik ekran hassasiyeti nasıldır?

Kendi S-Class arayüzü var ancak ayarlardan Today ekranını seçebiliyoruz ve o şekilde kullanabiliyoruz.
    Şarjı normal bir kullanımda 2 gün yoğun kullanımda 1 gün sürekli kullanımda yarım gün gidiyor.
    Dokunmatik ekran hassasiyeti resistivelerin yüz akı.

• Teşekkür ederim

Bir kaç sorum daha olacak.

Bataryası kaç mAh?
    Radyo dinlemek için anten amaçlı olarak kulaklığı takmak gerekiyor mu?

Ofis programları yüklü mü geliyor?
    Active sync ile bilgisayara bağlantıda sıkıntı yaşanıyor mu?(Active sync ile PCden Outlook'taki kişileri telefona aktarırken)

Şimdiden çok çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 28 Aralık 2009; 20:20:38 >
  • quote:

Teşekkür ederim

Bir kaç sorum daha olacak.

Bataryası kaç mAh?
    Radyo dinlemek için anten amaçlı olarak kulaklığı takmak gerekiyor mu?

Ofis programları yüklü mü geliyor?
    Active sync ile bilgisayara bağlantıda sıkıntı yaşanıyor mu?(Active sync ile PCden Outlook'taki kişileri telefona aktarırken)

Şimdiden çok çok sağolun

Batarya 1000 mAh yedeğide var kutu içeriğinde.
    Radyo dinlemek için kulaklık anten görevi görüyor yoksa açamıyorsun ayrıca nokialarda olduğu gibi radyoyu hoporlöre veremedim varsada bilmiyorum.

ofis yüklü geliyor.
    aleti pcye yalnızca şarj için taktım cdsini falan kurmadım onun için bir şey söyleyemem.

• arkadaşlar lg gm735 kişi resmi eklediğimizde arama geldiği zaman foto küçük görünüyo büyütmenin bir yolu varmıdır acaba
  • yani arama geldiği zaman tam ekran boyutuna gelebiliyormu yardımcı olursanız sevinirim
  • Yüklediğin resim boyutunu yüksek tutarsan büyük gösteriyor..Resmin boyutları büyük olmalı yanı 400*240 boyutlarında olursa gösteriyor
  • Arkadaşlar bu telefondaki bilgi mesajları nasıl kapanır.Sürekli 'Avea Kocatepe' gibi mesajlar geliyor?
  • Arkadaşlar bugün bu telefondan aldım. Bu telefonu kullanmış ve telefondan anlayan birisi bana bütün gerekli olan programları söyleyebilir mi? Gps için olsun, video sorunu için olsun farketmez hepsi :) Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemucell

bir forumdaşımız telekom bayide inceleme yapmıs.merak eden arkadaslar icin.bende gps ozelliğini dusunuyordum fakat olmadıgını belirtmiş.
    acıklama;

ben cihazı (gm735) telekom bayinde inceleme fırsatı buldum..öncelikle bu cihaz model numarası yanıltmasın sizleri:
    arkadaşların örnek sunduğu GM730 ile bir alaksı yok diyebilirim(730 daha üst bir telefon-pda)

bu telefon hakkında telekom bilgi veremeyince saağolsunlar ofislerinden lgnin teknik danışma hattını aradım ve sorguladım konuya vakıf olan görevli bana gayet tatminkar bilgiler verdi(cihazı birebir kullanıyormuş zaten o an)

**telekomun verdiği gm 735 modeli windovs 6,1 sürümle geliyor oysa gm730 modeli win6,5 sürüm ile satılıyor..

**cihazda benim için önemli olan GPS dahili değil..sadece harici bluetooth gps alıcı ile çalışıyor(a-gps) oysa gm 730da dahili Gps mevcut bu sizi yanıltmasın..

** yine gm 735 modelde kulaklık çıkışı mini usb şeklinde yani standart 3,5 mm lik çıkış mevcut değil oysa yine gm 730 modelde 3,5mmlik giriş var..

**kamerada 5 mega piksel yazıyor ama nokia n serisi ile alakası olmayan sinek gözü gibi bir kamera(otofokus mevcut) fakat bir flaş veya aydınlatma yok bu telefonda ki , bende çok kaliteli olmadığı intibası bıraktı..gm 730 modelinde shnidier-krauznaf(yazım yanlışı olabilir:) lens mevcut bunda öyle bir ibare yok!!

**kutu içeriğinde çift pil var..bu iyi bir detay..fakat araç şarjı--cam askı aparatı vs yok..gayet sade bir içerik mevcut..

**anladığım kadarı ile telefonun ram ve rom hafızasıda gm 730 modeline göre daha düşük!!

ben gps dahili olmadığı için almaktan vazgeçtim..açıkçası lg görevlisi yakın zamanda daha üst modelleri piyasaya süreceğiz deyince ve anladığım kadarı ile bu modellerin içinde gm730 gibi benim istediğim bir model oluncA BEN BU ÖZELLİKLERİ KIRPILMIŞ OLAN GM735 SERİSİNİ ALMAKTAN VAZGEÇTİM....

üç gün sonra lg daha üst modelleri bu fiyata piyasaya çıkarınca 24 ay bana ızdırap olur..

durum bu arkadaşlar..size bu telefonu GM730 MODELİ İLE KARIŞTIRMAYIN DİYORUM!! ÇÜNKÜ GM735 ONUN HERŞEYİ İLE ALTINDA KIRPILMIŞ BİR TELEFON..

iyi forumlar..

verdiğin tüm bilgiler yanlış. YUHHH bir tanesi bile doğru olmaması bence sizin modelleri karıştırdığınız anlamına geliyor.

• Slm Bu telefonu modem olarak kullanabiliyormuyuz bilen varsa lütfen açıklayıcı bişekilde yazarsa mutlu olurum.
  • Merhaba,
    bu telefonu kullanmadım ama i900 Omnia kullanan biri olarak iki cihazda da aynı işletim sistemi olduğundan muhabbete katılayım dedim.
    Telefonun en büyük eksisi flaşının olmayışı. Ulan arkadaş ksenonu geçtim (ki oda bir lambadır), bir led takmak çok mu zor? Neden flaş koymazsın?!

GPS konusuna gelince:
    A-GPS, operatörden bulunduğunuz yere en yakın baz istasyonları verilerini kullanarak yerinizi bulmanızı sağlar. 30 sn kadar sürer konumunuzu bulması. Ücretlidir. Turkcell'de şu an her bağlanma 23 kuruş gibi yanılmıyorsam.
    A-GPS desteği olan bir cihazda GPS anteni de olmak durumundadır. A-GPS, şebeke desteksiz sadece dahili GPS antenini kullarak 5 ila 15 dakika sürebilen uydu bağlantısını hızlandırmak için geliştirilmiş bir fonksiyon. Genelde Menüden Ayarlardan Konumlama seçenekleri gibi bir yerde bulunan seçeneklerden Network destekli seçeneğinden tiki kaldırmak suretiyle sadece dahili GPS modülü kullanılarak beleş navigasyon yapmaya geçilebilir.

Win Mobile cihazlar için iGo, Garmin XT Mobile, NDrive ve Route 66 navigasyon yazılımları iyidir. iGo'da nedense şu anki konumunuzu gösterme yok (ben öyle biliyorum, bulamadım). Route 66 ise maalesef bir türlü ilaçlanamadı. Seri no.yu GPRS üzerinden yollamak gerektiği için sanırım. Garmin XT gayet güzel, haritası hoş, kullanışlı, tavsiye ederim.

Film oynatmak için ise Coreplayer Win Mobile versiyonunu tavsiye ederim. mkv bile oynatıyor. Desteklemediği formatı ben görmedim. Win Mobile'nin kendi media playerı sadece mp4 oynatıyor, avi bile oynatmıyor. Core player sorunsuz herşeyi çatır çatır oynatıyor, takılma ve ses görüntü uyuşması i900 Omnia'da olmadı.

Yalnız flaş nasıl konmaz arkadaş yaa?! Elimizde fenerle mi dolaşacağız?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.