Bu ürünü almayı planlıyorum. Yerinde inceledim. Çok hoş bir buzdolabı. Siemens için ürettiği var arada 500 lira fark var . Gerçi siemens için olan bu 602 modelinden daha büyük. Herneyse normalde ben samsung tr63 yada 59 almak istiyordum ama iki buızdolabını yanyan inceleyince LG daha kaliteli ve kullanışlı geliyor. İçişleri bakanı ilk ne LG si falan dedi ama oda görünce çok beğendi. Mediamarktta son 2 ürün kalmıştı bana 1800 e veririz dediler ama illa daha ucuzunu bulurum diye almadım. Şimdi bakındım ama 1800'den aşağısını bulamadım. Bildiğiniz uygun fiyatlı bir LG GN-M602YSX buzdolabı satan bir yer var mı acaba?
ben bunun 545 lt olanını aldım inox. 2000 tl karta 10 a böldürdüm. seninkini 1700 e düşer sanıyorum . ankara daysan a city lg bayii ne uğra. 0312 39790 85 bayram beyi iste.
sizin aldığınız tam model nedir? Birde yarın bir arayalım bakalım. gerçi kargo bedelide çıkacaktır. Malum mekan İstanbul...
benim model GR M652YTX çok pazarlık ettim. daha ucuzu internette bile yoktu . karta 10 taksit yapınca aldım.
Ben bu buzdolabını yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Önce SHARP almak istemiştim ama mutfaktaki yere sığmayınca LG'ye döndük. Çok memnunum. Bakteri barındırmaması, Vitalight özelliği ile meyve sebzenin uzun süre taze kalması, nem bölmesi ile üstü açık koyduğum yiyeceklerinin kurumaması ve mavi iç ışığı ile çok kullanışlı. Ayrıca meyve sebze bölümü 2 parçalı olunca daha kullanışlı olmuş. Rafları oldukça sağlam. İçi dolu 2 tencere koysam bile eğilip bükülmüyor Buzdolabını açınca keskin bir soğuk çarpmıyor yüzüze ama yiyecekler tam istenildiği kadar soğutulmuş oluyor. Biz 1700TL peşine Çobançeşme'deki spotçulardan aldık.
quote:
Orijinalden alıntı: BIXI MAN
quote:
Orijinalden alıntı: strangelet
quote:
Orijinalden alıntı: strangelet
SONUNDA BEYAZ EŞYALARI ALDIM BAŞTA CANDOĞAN BEY VE YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...
PEŞİN FİYATI 4305TL YAPIYORDU, BEN MAXİMUM KARTA 2 AY ERTELEMELİ 8TAKSİT TOPLAM 4375TL'YE ALDIM. SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYE VERDİLER. NAKLİYE ONLARA AİT, KURULUMU SERVİSLER YAPACAK. MERAK EDENLER İÇİN ALDIĞIM YERİ DE SÖYLEYEYİM. SİRKECİ ALTINHAN İŞMERKEZİ (ÜSTKATTA) ÖZSPOT. BEN UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM VE BULABİLDİĞİM EN UYGUN YER BURASIYDI.
ebrarkara heaven_inheaven BIXI MAN
beyaz eşya alacak birçok kişi bu aralar benzer modeller arasında kararsız kalmış gördüğüm kadarıyla. alıntı yaptığım bölümde gördüğünüz üzere ben de aşağı yukarı aynı modelleri aldım. eşyalar 7 martta geldi. yetkili servisleri gelip kurulumu yaptı. henüz kullanmaya başlamadım ama satış ve servis konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım ve fiyat olarak da bana uygun gelmişti, belki sizin de işinize yarar...
Hızır gibi yetiştin hocam sağolasın.... Dediğin yeri aradım..
LG GNM 602 YSX INOX Buzdolabına 1670 TL fiyat verdiler Telefonda.... Elektronik marketlerde 1950 TL nin altına inen olmadı şimdiye kadar.. Bir de gidip yerinde konuşsak biraz daha indirim yapsalar NAKİT 1.600 e işi bağlarız gibime geliyor...
Bosch un WAS 20463 TR modeli yerine yine LG nin LG F1247TD 8 kg lık çamaşır makinasını önerdiler.. Direct Drive motor teknolojisi ile 10 yıl motor garantisi varmış ve kapasitesi de Bosch dan daha fazla.. LG nin fiyatını da 1.160 TL olarak verdiler , onu da NAKİT 1100 TL ye kapatırız sanırım
Bulaşık makinası ile ilgili olarak kafam karıştı açıkçası...
BOSCH SMS58M88EU model makinayı herkes çok tavsiye ediyor , bizde gidip gördük ve gerçekten güzel alet , ancak muadili olarak anlattıkları model ise LG MF1419 olarak önerdiler.. Onun da fiyatı 1.230 TL verdiler , onuda NAKİT 1.150 civarlarında alırız sanırım ...
Ama Bulaşık makinasın da Bosch mu yoksa LG mi karar veremedim açıkçası , hanım mutfak ta buzdolabı LG olacaksa Bulaşık makinası da LG olsun görüntü bütünlüğü sağlansın dese de benim kafam hala Bosch bulaşık makinasında....
Candoğan Üstad ne der bu konu hakkında ;
BOSCH SMS58M88EU model bulaşık makinası mı ??? Yoksaaaa LG MF1419 mu.... ???
BİMEKSTE ASLINDA 1770 TL ye geliyordu ama ben hala 1700'e buzdolabını bulabileceğimi düşünüyorum. Bakalım şu sirkecideki yeri arayalım bir telefonu olan var mı?
Hocam aldığınız zaman fiyat ve aldığınız yeri yazarsanız sevirinim bende bu modellen almayı planlıyorumda
Walla hocam Mediamarktlarda az kalmış o yüzden pazarlık payı veriyorlar. Birde işte sirkeciye yolum düşerse oralara bakıcam. Ümraniye Carrefour taraflasrında da spotçular var. 1700 altı bulduğum an buraya yazarım zaten:) Gerçi ınox olayına takılmnaya başladım. O kadarda değer mi diye. Yoksa beyaz olarak çok uygun fiyatlara var:(
Ben Ankarada ikamet ediyorum, ankaradaki avm lerde fiyatlar 1800 ün üstünde, electro worldde 1700 tl istanbul yonu üzerindeki A City avm den bu gün 1600 TL fiyat aldım, yarın gidip alacağım.
Ebrarkara arkadaşım acaba alacağın magazanın numarası var mı sizde? Birde bu fiyatı hangi model için aldınız? Tiyanyum gümüş beyaz ??
ben telden sordum 1700 tl dediler
quote:
Orijinalden alıntı: tplav
ben telden sordum 1700 tl dediler
Nereye telden sordunuz?
a city avm lg bayisinden...ben de yeni evleniyorum sizce buzdolabı ve fiyatı uygun mudur? bu arada beyaz modelinin fiyatı bu, titanyum değil....
quote:
Orijinalden alıntı: wertyuwert
ben bunun 545 lt olanını aldım inox. 2000 tl karta 10 a böldürdüm. seninkini 1700 e düşer sanıyorum . ankara daysan a city lg bayii ne uğra. 0312 39790 85 bayram beyi iste.
A City avm LG Bayi 0312 397 90 85
beyaz için 1700 fiyat normal hatta daha ucuzuna bulunur kanımca. Mediamarktta titanyumu 1800 e bıraktılar almadım:) Galiba hata yaptım!:( Bu arada diğer modelleri bilmem ama ben samsung rt59 yada 63 alacaktım. bU Modeli inceledikten sonra ne yazık ki samsungları beğenmez oldum:)
benim 2 hafta içinde buzdolabı almam lazım ,pek detaylı inceleme fırsatım da olmadı....bu model için al derseniz alacam :) yeni bi başlık açmama gerek yok heralde...
quote:
Orijinalden alıntı: tplav
benim 2 hafta içinde buzdolabı almam lazım ,pek detaylı inceleme fırsatım da olmadı....bu model için al derseniz alacam :) yeni bi başlık açmama gerek yok heralde...
Eğer bütçeniz 2000 üzeri ise başka modeller gayet tabii var. Hatta bu modelin 652 olan geniş hacimliside var. Ama ben bayağı bir bakındım. En dikkatimi çeken ürün bu oldu. Yinede bir yerlerde inceleyin samsungla boschla karşılaştırın. Sonra siemenste falan aynı kasanın 300-400 lira fazlaya satıldığını görün. Zaten tercihiniz yine aynı olacaktır.
*Amatör seviye bilgi, görsel inceleme ve forum üzerinden araştırma bazında konuşuyorum. Yoksa teknik olarak birşeyden anladığım yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ravunos
BİMEKSTE ASLINDA 1770 TL ye geliyordu ama ben hala 1700'e buzdolabını bulabileceğimi düşünüyorum. Bakalım şu sirkecideki yeri arayalım bir telefonu olan var mı?