Şimdi Ara

LG GN-M602YSX Buzdolabı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YVX olan beyaz renk model 1.700 TL civarında. Ekim 2010'da bu fiyata aldık. YSX ve YLX olan gri modeller 100 TL daha pahalı.
  • A City deki LG bayisi spotçu değil adı üzerinde outlet. Tel.numarasını yukarıda arkadaşlar vermişler. Ben beyaz modelini 1600 TL ye aldım ordan. Ancak 1 ay önceydi. Şimdi yaz sezonu açıldığı için zam gelmiş olabilir.
    Garanti konusunda bir sıkıntı olmaz çünkü bayi garantisi altında. Saygılar.
  • Mediamarktlara git arkadaşım. Son kalan ürünler olduğu için peşin 1800 e veriyorlar. Zorlarsan 1750 fitayada alırsın. Ama şu spotculara bende daha gidemedim. Bir bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: ebrarkara

A City deki LG bayisi spotçu değil adı üzerinde outlet. Tel.numarasını yukarıda arkadaşlar vermişler. Ben beyaz modelini 1600 TL ye aldım ordan. Ancak 1 ay önceydi. Şimdi yaz sezonu açıldığı için zam gelmiş olabilir.
    Garanti konusunda bir sıkıntı olmaz çünkü bayi garantisi altında. Saygılar.

Peki hocam ben istanbulda ikamet etmekteyim . Burada nereden alabilirim ?

Bir de buzdolabından memnun musunuz ?

Son olarak bu yxs ile ytx in farkı ne tam anlayamadım

istanbulda nerden bulursun bilemiyorum hocam valla çok yer vardır eminim.
    ysx ile ytx ve ywx aynı modeller. dikkat ettiyseniz sadece ortadaki harfler değişik. onlar da rengi belirtiyor. ysx =silver, ytx = titanyum, ywx = white (beyaz) modeller. sondaki x te sanırım xl yani battal boy gibi bişe :)

buzdolabını daha kullanmadım, çeyizlik aldım ben. 1 sene sonra inşallah kullancam.

• LG GN-M492YVQ bu buzdolabı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar... kulanan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. saygılar...
  • gn-602ylx almayı düşünüyorum ama nette buzdolabının iç kısmını gösteren herhangi resime rastlamadım.. bu ürünü kullanan arkadaşlardan biri iç kısmının resmini çekip siteye yükleyebilirmi acaba.. şimdiden teşekkürler.
  • Çobançeşme spotçularda 1600 TL nakit titanyum, taksitle 1680TL (12 ay) fiyat aldım...
    kullananlar bilgi verebilir mi? tavsiye ediyor musunuz?
  • Buzdolabının içini merak edenler. Sıradaki şarkımız sizler için geliyor.

http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/soğutucular-ve-derin-dondurucular/soğutucular/geniş-soğutucular/KD70NA10NE.html?source=browse

Gerçi linkteki buzdolabı 652YSX muadili fakat 652 ile 602 arasında hacim dışında tek bir fark bile yok.

BOSCH, PROFILO ve SIEMENS bu tür (klasik dondurucu bölüm üstte olan XXL) buzdolaplarını LG'den alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 24 Temmuz 2011; 21:00:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle34

Çobançeşme spotçularda 1600 TL nakit titanyum, taksitle 1680TL (12 ay) fiyat aldım...

aldığınız fiyat, 602ysx mi 602 ytx mi?

yyx şu an türkiyede bulunmuyor. daha doğrusu lg-turkiye tarafından getirilmiyor. sadece darty-profiloda gördüm.

titanyum olanın modeli ytx çünkü.
    ysx olan acm kaplama. öğrendiğim kadarıyla acm denen şey alüminyum alaşımlı birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

Çobançeşme spotçularda 1600 TL nakit titanyum, taksitle 1680TL (12 ay) fiyat aldım...

yyx şu an türkiyede bulunmuyor. daha doğrusu lg-turkiye tarafından getirilmiyor. sadece darty-profiloda gördüm.

ysx olan acm kaplama. öğrendiğim kadarıyla acm denen şey alüminyum alaşımlı birşey.

açıkçası hangisi bilmiyorum, 3 model var demek,
    beyaz haricinde ikinci modeli titanyum diye düşünerek yazdım
    muhtemelen acm dir...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

quote:

açıkçası hangisi bilmiyorum, 3 model var demek,
    beyaz haricinde ikinci modeli titanyum diye düşünerek yazdım
    muhtemelen acm dir...

şu an 3 model var.

yvx:beyaz
    ysx:acm
    ylx:gümüş rengi

ben en çok ytx.i beğenmiştim..sadece darty.de gördüm. ysx ise çok ışıl ışıl...parlak....kurtlar vadisindeki parlak gri takım elbise giyen adamlar gibi

keşke ytx de olsaydı.

ben de bu ürünleri inceledim...samsung ve sharpla kıyasladım. bu forumda samsungu da sharp.ı da LG.yi de alanlar çok memnunlar...hepsinin de güzel ve çirlin yanları var. biraz da zevk işi. anladığım kadarıyla soğutma ve motor kaliteleri 3 markanın da iyi...diğer şeyler ise raf kalitesi ve kullanışlılığı, buzmatiğin kapıda mı deepfreeze.de mi olması, sessizliği falan....
    bsh, lg, samsung, sharp ve diğer tüm buzdolaplarını inceleyen biri olarak ben elektroluxun kombi modeline yönlendim (enb52810x). gerek malzeme kalitesi, rafların kalitesi, teleskobik olması, dış çelik kısmının görüntüsü yönünden en çok içime sinen bu oldu. eğer bütçeniz el veriyosa hem bu modele hem d eklasik tip olan end52810x. e de bir bakın derim.

bakalım....cebimizi ayarlayabilirsek bu ürünü alacağım inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: TARDIS

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

http://www.teknolojix.com/?urun-15012-LG-602YSX-463-LCD-A-NF-BUZDOLABI-TiT2--76x178x74-.html

Bu bana ise teşekkürler ancak ben çoktan Samsung buzdolabımı aldım, oldukça da memnunum. Alalı 1 ay bitti.

Yok ben genel olarak almak isteyenler için koydum. Sizin buzdolabınız hayırlı olsun. Tesadüf olmuş. Dikkat etmedim mesajınıza.

• Arkadaşlar bu model hangi ülkede yapılıyor bilenininz var mı ? Yani LG g.kore patentli fakat bu model hangi ülkede yapılmış ? Şimdiden teşekkürler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yux[H]ell!cA

Arkadaşlar bu model hangi ülkede yapılıyor bilenininz var mı ? Yani LG g.kore patentli fakat bu model hangi ülkede yapılmış ? Şimdiden teşekkürler ...

endonezya
  • ...ve buzdolabının taksitleri biter...
  • arkadaşlar LG nin 652ysx modelini bir yerde 1800 tl ye buldum ... fiyat iyi mi sizce ?
  • Bende bu dolabın beyazını aldım fakat buzmatik tam olarak nasıl çalışıyor?

Su ile doldurdum ve buzlar oluştu fakat aşağı düşmüyorlar? :) 1-2 kez yukarı doğru bıraktım sertçe ama bana mısın demedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Bende bu dolabın beyazını aldım fakat buzmatik tam olarak nasıl çalışıyor?

Su ile doldurdum ve buzlar oluştu fakat aşağı düşmüyorlar? :) 1-2 kez yukarı doğru bıraktım sertçe ama bana mısın demedi...

Kapıya monteli buzmatiği ağzına kadar suyla doldurunca buzlar dökülmüyor.Suyu bölmelerin içindeki işaretli çizgilere kadar doldurmak kafi.
  • Biraz daha çekince oluyormuş :) Ok işaretinin oraya kadar çekmeye korkmuştum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.