Şimdi Ara

LG GR-B632GVTW almaya karar verdim ama buna muadil öneri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pazartesi günü buzdolabım bozuldu. ve o günden beri modellere bakıyorum. forumu ciddi olarak 3 gündür okudum mağazaları gezdim modelleri inceledim ve son olarak LG GR-B632GVTW'de karar kıldım fakat LG'nin uzatılmayan 2 yıllık grantisi kafamı karıştırıyor. bu ürüne yorumlarınız nedir? benzeri başka bir ürün önerir misiniz? (samsung, bosch...) bütçem 2000 lira civarlarında ve özellikle elektrik tüketimi az, gürültü yapmayan bir cihaz arıyorum. (low forst istemiyorum yalnız no frost olacak)

• bu modele altenatif olarak bakarken Sharp SJ-PT69R-HS buzdolabını buldum. ve o daha mantıklı geldi fakat bu piyasanın çok yabancısı olduğum için hala kararsızım fikir verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgonen

bu modele altenatif olarak bakarken Sharp SJ-PT69R-HS buzdolabını buldum. ve o daha mantıklı geldi fakat bu piyasanın çok yabancısı olduğum için hala kararsızım fikir verebilecek bir arkadaş olursa çok sevinirim.

Sharp gayet iyi bir tercih. Başka muadil olarak Bosch xxl No frost serisi buzdolapları düşünülebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriniz için teşekkürler hocam. bosch xxl'ler arasında önereceğiniz bir model var mı peki?
  • quote:

öneriniz için teşekkürler hocam. bosch xxl'ler arasında önereceğiniz bir model var mı peki?

HepsiSitesine girip modelleri inceleyebilirsiniz ve istediğinizi alabilirsiniz.

• Bosch KDN64VL20N yeni bir ürün bunu inceleyebilirsiniz. daewoo üretimi
  • bilgi için teşekkürler arkadaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arcelik bak 2486 modeli. Bende 2 gun once sharp aldm. Sharp genis gyzl.

• Bu modeli alan arkadaşlar warsa yorumlarını bizimle paylaşabilirler mi? Bu dolabı almayı düşünüyorum birde aldığınız fiyatları belirtebilir misiniz?
  • bende hala alamadım. bir samsung'lara baktım aslında sharp'ı çok beğendim ama elektrik tüketimi yüksek geldi. bu model çok mantıklı ama kullanıcısını bulup fikir alamadım bende.
  • quote:

öneriniz için teşekkürler hocam. bosch xxl'ler arasında önereceğiniz bir model var mı peki?

xxl serisi iyidir tercihinize kalmış
  • öneri için teşekkürler en ölçüsü olarak 80 cm sınırım var bosch xxl serisinde 84, 86 cm falan bu genişlik. tek sorunum o. yoksa hiç düşünmeden alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Bnmde yerim sınırlı 70cm genişlikte bi buzdolabı almam gerekiyor hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrC61

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Bnmde yerim sınırlı 70cm genişlikte bi buzdolabı almam gerekiyor hocam..

lgye bak derim bzudolabında iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.