Şimdi Ara

LG GSA-H10A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz gerçekten çok sevinirim...

2 yıldır kullandığım bilgisayarımda LG marka GSA-H10A model dvd-ram im var...
    uzun süredir kullanmıyordum bilgisayarımı dün dvd yazmam gerekti.. dvd sürücüsüne boş dvd-r taktığımda bilgisayar dvd yi boş cd gibi görüyor ve boş alan=0mb dolu alan=0mb diyor...

ben de neroyla yazdırmaya çalıştım... yazdırma işlemi normal bir şekilde başladı.. yaklaşık 1 dk sonra dvd-ram imden çok yüksek ses geldi...
    sanırım çok hızlı dönüyordu dvd içinde bilgisayarım kilitlendi ve dvd dönmeye devam etti... tek yapabildiğim şey bilgisayarı kapatma düğmesinden kapatmak oldu...
    dvd yazmayı nerodan 1 kez daha denedim ve sonuç yine aynı oldu...

sizce ne yapabilirim... yazılım olarak bir problem mi var acaba yoksa aleti garanti için göndermem mi gerekli..?

• kimsenin bir fikri yok mu arkadaslar..? Lutfen, yardinlarinizi bekliyorum...
  • Tahminimce birden fazla boş DVD de ve boş CD ile deneme yapmışsınızdır, bence ürünün garantisi bitmeden servise götürün,
    İmkanınız varsa farklı bilgisayar ve işletim sisteminde cihazı test ederseniz bunu kesinleştirmiş olursunuz.
  • Götürmeden önce bir driver yenileyip dene yina aynı olursa ozaman servise ver derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p735
    geçen yıl önce açıldı
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p635
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.