Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

biliyorum alper abi bıktın benden ama lg her konuda kafama yattı sadece i5700 ile kıyaslamalar bölümünde i5700 resistive lg capacitive yani basmatik o kadar iyi degil diyorlar söz bu son sorum olacak :D çünkü gerçekten artık tel degiştirmek istemiyorm kamerası güzelmiş son olarak dokunmatigi nasıl
    iyi günler

Hocam i5700 ü al 2.1 e yükselt keyfine bak... i7500 ve lg optimusda i5700 kadar destek de yok, android için hele bunu sakın alma... Kesinlikle i5700... forumda yüzlerce kulllanıcısı var. Bir sorunun olsa dakikalar içerisinde çözümünü bulabiliyorsun Ama kamerası en az 5mp olsun vs diyorsan orasını bilemem ama android için ALACAKSAN bu fiyat aralığında ve segmentte İ5700 DEN BAŞKA ALTERNATİF OLAMAZ. BU fiyat aralığında RESMİ samsung 2.1 SÜRÜMÜ AÇIKLANMIŞ OLAN tek TELEFON i5700

Arkadaşım optimus için Android 2.1 güncellemesi 10-15 gün içinde indirilebilinir olacak. Optimusu gördün mü bilmiyorum ama ben i5700 ü inceledim. Aşırı büyük ve kaba bir telefon. Optimus daha çok tasarımıyla öne çıkıyor. İki telefonu yan yana koy dediğimi anlarsın.

@akgolo
    Dokumatiği iyi telefonun. Önceki telefonum samsung i750 ile kıyaslayınca çok çok iyi. manyetik dokunmatik ile basınç algılamalı dokunmatik arasında artık pek bir fark yok.

• Arkadaşlar bugün teknosanın dergisinde gördüm. Lg gt540 android yanında lg 500 gb usb hdd ile beraber 599 tl.

Almayı düşünenler için iyi bir fırsat. 12 Eylül son. Axess ve worlde 10 taksit.
  • sanırım yakında android 2.1 de yüklenecek ne dersiniz ses veya diğer şeylere etki eder mi? bu telefon benim de hoşuma gitmeye başladı... sizce bu fiyat aralığında alınabilecek başka bir Android li bir tel var mıdır?

Peki HTC Wildifire ile arasında kalırsak hangisini alırdınız? HTC güzel ancak çözünürlüğü çok kötü...
  • ne dersiniz arkadaşlar bu telefonu kullananlar memnun mudur?
  • http://www.teknolojiherseyim.com/lg-gt540-incelemesi/

Burada inceleme ve test yazısı var.Fazlasıyla güzel şeyler anlatılmış.Bende almayı düşünüyorum.Yakında güncelleme gelecekmiş.

http://www.lg-gt540-optimus.com/

Buradada güzel bir inceleme olmuş

http://www.androidgunlugu.com/2010/07/23/lg-gt540-optimus-kullanim-deneyimlerim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 17 Eylül 2010; 3:44:49 >

• Merhabalar bu telefondan bir arkadaşıma aldık üzerinde android 1.6 mevcut bunu nasıl güncelleyebiliriz bir türlü güncelleme yolunu bulamadık. Şu anda gücel sürüm nedir bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • LG sitesine bakarsanız sanırım orada güncelleme mevcut... ayrıca telefon nasıl memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coni85

Merhabalar bu telefondan bir arkadaşıma aldık üzerinde android 1.6 mevcut bunu nasıl güncelleyebiliriz bir türlü güncelleme yolunu bulamadık. Şu anda gücel sürüm nedir bir yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.lg.com/tr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

burada mevcut olduğunu yazıyor güncellemenin ama hangi sürüme yükseltiyor bilmiyorum.Sen yinede yükselt.Yönergeler yazıyor kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

Merhabalar bu telefondan bir arkadaşıma aldık üzerinde android 1.6 mevcut bunu nasıl güncelleyebiliriz bir türlü güncelleme yolunu bulamadık. Şu anda gücel sürüm nedir bir yardımcı olursanız sevinirim.

burada mevcut olduğunu yazıyor güncellemenin ama hangi sürüme yükseltiyor bilmiyorum.Sen yinede yükselt.Yönergeler yazıyor kolay gelsin

Oradaki yönergeleri izledik ama bir sonuç yok programı kurduk sonra güncelle dediğimizde ilk kısımda bu telefon için güncelleme yok diyor ama sitesinde güncelleme var diyor. Telefonun kendisinden güncelleme yapabileceğimiz bir yerde bulamadık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

Oradaki yönergeleri izledik ama bir sonuç yok programı kurduk sonra güncelle dediğimizde ilk kısımda bu telefon için güncelleme yok diyor ama sitesinde güncelleme var diyor. Telefonun kendisinden güncelleme yapabileceğimiz bir yerde bulamadık.

o zaman güncel sürümüyle satılıyordur.Telefon nasıl? memnunmusun? kullanımı ,şarj durumu ve menüler felan iyi geçiyormu? kasma yapıyormu?

• Telefonun güncel sürümü 2.1 diye okudum internette üzerinde 1.6 var. Şu ana kadar iyi bir sorunu yok ama lg nin sunmuş olduğu program pek güzel değil pcye bağlıyoruz tanımıyor tanıması için internetten bir dünya driver indiriyor yine tık yok. Güncelleme sitesinde var diyor programda yok diyor anlamadım.

Kullanan varsa bu telefondan hangi sürümü kullandıklarını yazarsa sevinirim. Güncelleme yaptılarsa nasıl yaptıklarınıda söylerlerse iyi olur.
  • Bu telefonu kullananlar görüşlerini bildirirlerse seviniriz. Çünkü çok yakın zamanda ben de almak istiyorum.

Teşekkürler
  • quote:

Telefonun güncel sürümü 2.1 diye okudum internette üzerinde 1.6 var. Şu ana kadar iyi bir sorunu yok ama lg nin sunmuş olduğu program pek güzel değil pcye bağlıyoruz tanımıyor tanıması için internetten bir dünya driver indiriyor yine tık yok. Güncelleme sitesinde var diyor programda yok diyor anlamadım.

Kullanan varsa bu telefondan hangi sürümü kullandıklarını yazarsa sevinirim. Güncelleme yaptılarsa nasıl yaptıklarınıda söylerlerse iyi olur.

sanırım TR ye yeni gelecek partilerde 2.1 yüklü olacakmış
  • uzun zamandır bir iki model dışında çıkan telefonların çoğunu beğenmiyorum açıkcası ama bu telefonu oldukça beğendim dizayn ve özellikleri oldukça güzel birazda inceledim kaliteli bir telefona benziyor yeni gelecek partilerde yükseltilmiş sürümle geleceği doğru ise ilgiyi biraz daha artırabilir......
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

uzun zamandır bir iki model dışında çıkan telefonların çoğunu beğenmiyorum açıkcası ama bu telefonu oldukça beğendim dizayn ve özellikleri oldukça güzel birazda inceledim kaliteli bir telefona benziyor yeni gelecek partilerde yükseltilmiş sürümle geleceği doğru ise ilgiyi biraz daha artırabilir......

yabancı forumları inceledim.Oradaki kullanıcılarda 2.1 i bekliyor.Kimisi bulunduğu ülkedeki Lg temsilcilerine e-mail atmış ve gelen cevapları paylaşıyorlardı.Eylül ayı sonuna doğru 2.1 sürümü resmi sitelerinde verileceğini söylemişler.Bende araştırıyorum hala bu telefonu ve karar verdim.
  • Ben de bu telefonu alıp, 2.1 sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum...

sonucta aynı şeye gelecek...
  • aynı şey tabi ama özellikle yeni alacaklar için ilk başlangıçta uğraşısız olması daha iyi...
  • bazı yabancı sitelerde froyo 2.2 bile yüklenebilir yazmış ne kadar doğru bilmiyorum

http://www.mobicity.com.au/lg-gt540.html
  • Geçen gün teknosaya gittiğimde inceleme fırsatı buldum ve cihazı çok beğendiğimi söylemeliyim.w580i model telefonumu artık değiştirmek istediğim için zaten aramalar içerisindeydim.Birçok kişi i5700 telefonunu önerdi fakat bence bu cihaz (gt540) i5700'den çok çok çok daha iyi... Forumda da belirtilmiş ama yine ben de söyleyeyim yabancı forumlardaki tartışmalarda LG'ye birçok email atılmış ve cevaplanan emailler biraz umut verici.Birçok emailin cevabı "Şu anda beta test aşamasında fakat tamamen indirilebilir olarak daha sunulmadı.Ne zaman sunulucağını bilmiyoruz vs.vs." Umut var ama ne kadar büyük tartışılır ama ben de bu telefonla ilgileniyorum bakalım ne olucak :D
  • English versiyonlarının 2.1 eclair güncellemesi verilmiş

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/popup/help_management_view.jsp?brd_seq=2641&ret=1&curPage=1

burayada 1.2 güne gelir

sayfanın enaltında No butonuna basarsanız hangi telefonların güncel sürümü geldiğini guide olarak göstermiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.