Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon çıkalı 3 ay oldu sadece 1 kişi satılıga çıkarmış çok ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wborland

dincer renk secebildinmi hepsiburada.com renk sectirmiyo galiba bende alıcam tek tereddutum pembe gondermesin..

beyaz gönderin diye not geçtim pembe de gelmez heralde. banka bilgileri kontrol ediliyor diyor hala niye bu kadar uzun sürdü anlamadım sizde durum nasıl?
  • pili 1500 amper...bence gayet ii ama cihazı çok aşırı çalışan programlar wifi ve gps ile yormazsak 2 gün aksi 1 gün bilemedin 1.5 gibi şuan ama 1 ay sonra pil oturur ise birşey diyemem
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75
    arkadaşar cihazla ilgili kafasına takılan varsa iyi kötü bilgime yardımcı olabilirim...1 aydır kullanıcıyım bence herşeyi ile ( cihaz + teknik servis) 10-8 puan...10da 10 için ise nexus yada desire ye bakmak gerek...

Şarj çok mu kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan75 -- 22 Kasım 2010; 2:40:23 >
  • arkadaşlar telefonu hızlıal.comdan sipariş etsem bir gün öncesinden aşağı yukarı geliş saatini söylerler mi bana? yani mesela yarın 1-4 arası gelecek kargonuz diye. çünkü kredi kartı bizim değil ödünç alıcaz evdekilere aldırırım kartı kargo gelincede öderler. hızlı alı arasam söylerler mi var mı böyle bi şansım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar telefonu hızlıal.comdan sipariş etsem bir gün öncesinden aşağı yukarı geliş saatini söylerler mi bana? yani mesela yarın 1-4 arası gelecek kargonuz diye. çünkü kredi kartı bizim değil ödünç alıcaz evdekilere aldırırım kartı kargo gelincede öderler. hızlı alı arasam söylerler mi var mı böyle bi şansım?

Bu konuyu kargocularla görüşürsen daha iyi olur.

İnternetten hizlial sayfandan takip et, kargo çıkınca ertesi gün kargonun geleceği şubeyle telefonda görüş, isteğini bildir. Genellikle yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar telefonu hızlıal.comdan sipariş etsem bir gün öncesinden aşağı yukarı geliş saatini söylerler mi bana? yani mesela yarın 1-4 arası gelecek kargonuz diye. çünkü kredi kartı bizim değil ödünç alıcaz evdekilere aldırırım kartı kargo gelincede öderler. hızlı alı arasam söylerler mi var mı böyle bi şansım?

Onlar şiparişi verdikten sonra arıyorlar. Ben normalde salı günü geleceklerdi. Evde olmadığım için çarşamba gelin dedim. Not aldılar sağolsunlar çarşamba sabahı geldiler.(kapıda ödeme sadece istanbulun belirli sınırlarına)
  • Aranıza geçtiğimiz cumartesi katılmış bulunuyorum beyaz olanı aldım soru sormak isteyen arkadaşlar pm den cevaplayabilirim.Çok memnunum cihazdan.Web browser uygulamalar kullanım serilik gayet güzel
  • asus m10 xperia x10 mini lg optimus gt540 arasında kaldımasusu seçmemdeki amaç ekranı 3.5 wm 6.5.3 en güncel sürümle gelioyor,xperia x10 mini tasarımı çok hoşuma gitti küçücük siz ne dersiniz bu hafta içi almayı planlıyorum ne alamAmacım internette rahatça dolaşabilmek msn facebook gibi sitelere rahat erişebilmek kolay mesajlaşabilmek
  • Palio üstad windows mobile dan uzak dur derim isterse en günceli olsun uzak dur rahatça web de dolaşmak face de dürtmek twitlemek istiyosan androidden şaşma ve gel gt 540 al asla pişman olmazsın
  • arkadaslar telefon elime ctesi geçti hepsiburadadan aldım.Ellerinde sadece beyaz renk varmış.Yani size de beyaz gelecek korkmayın.Ayrıca kutusuda minicik gorunce sasırdım ama ilk izlenimim olumlu 2.1 cıkarsa o zaman super olacak
    Herkese hayırlı olsun
  • yasimboo hayırlı olsun harbiden çok şık kullanışlı bi telefon
  • Hb dan alan arkadaşlar telefon stoğa bugün gelmeyecekmiş. Boşa sistemi kontrol etmeyin
  • Arkaşdalar cihazın navigasyonu nasıl, okuduğum kadarıyle kimse GPS hakkında yorum yapmamış. Hangi programı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Hb dan alan arkadaşlar telefon stoğa bugün gelmeyecekmiş. Boşa sistemi kontrol etmeyin

Yapma yaw tuh.uzuldum simdi.musteri hizmetlerinemi sordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

quote:

Hb dan alan arkadaşlar telefon stoğa bugün gelmeyecekmiş. Boşa sistemi kontrol etmeyin

Çok sevdiğim bir abim orada çalışıyor. Sağ olsun. Sordurdu stok yok ve bugün gelme durumu yokmuş.
  • gps çok iyi dışarda anında bağlanıyor evde pek randıman bekleme ama..ben google mapsi kullanıyorum yeni sürümü gayet iyi alternatif ndrive ve co pilot...
    quote:

quote:

• Yeni stok gelmesi iyi, teşir mallarından gönderme ihtimali daha az olur.
  • kimseye tavsiye etmeyi bıraktım artık bu telefonu.bu telefonun ayrıcalığını biz yaşayalım.herkes marka manyağı olmuş.wildfire ve samsung manyağı olmuşlar.wildfirede sadece ekranı kapasitif diye alanlarla dolmuş taşmış ortalık.Lg gt540 optimusu tavsiye ediyorum birisi çıkıp diyorki ona 2.2 yüklenmez çünki işlemcisi yetmez diyor ve wildfireyi tavsiye ediyor.wildfirenin işlemcisinin lg gt540 tan düşük olduğunu aklına getirmiyor fanboylar.kimseye tavsiye etmeyin arkadaşlar.Bu telefonun ayrıcalığını biz yaşayalım.
  • quote:

quote:

quote:

Çok sevdiğim bir abim orada çalışıyor. Sağ olsun. Sordurdu stok yok ve bugün gelme durumu yokmuş.

Ne zaman gelecegi hakkinda bi bilgi alabildinizmi peki?il disina cikicam bu aralarda ondan soruyorum...

• Yav bu arada icime bi kurt dustu simdi.hepsiburadadan 100tl. hediye ceki kazanmak icin oradan aldim telefonu ama hala kartiniz kontrol ediliyor falan diyor.kampanyanin sureside dun gece doldu.simdi bunlar bu hediye cekinin basina tas dusurmesinler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.