Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman iyi yeni malların gelmesi yakındır baksanıza 5 gundur bekleyen varmıs..
  • bu arada world ile yapılan alışverişlerde 3 ay taksit erteleme varmış kampanya olarak ama ben alışveriş yaparken taksit ertele gibisinden bi segme falan görmedim.aranızda varmı bu opsiyonu kullanan yada bu konuda bilgisi olan?
  • Hocam ilk olarak hattımı 3g abone ettirmedim vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ne gerekiyor bunun için...

Ayrıca 2.1 güncellemesi çıktı demişsiniz türkçesi ne zman gelecek acaba ?Ben telefonu ingiltereden almıştım da hani garanti dışı kalması falan önemli değil yeter ki bozmasın telefonu... Nasıl yaparız bilginiz var mı paylaşsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

bu arada world ile yapılan alışverişlerde 3 ay taksit erteleme varmış kampanya olarak ama ben alışveriş yaparken taksit ertele gibisinden bi segme falan görmedim.aranızda varmı bu opsiyonu kullanan yada bu konuda bilgisi olan?

Direk sistem erteler. Yani 3 ay fatura çıkmaz. slip çıkmadığı için bilmiyoruz tabi ama slip çıksa idi 3 ay ertelendi yazardı

Bayram tatilinden dolayı 5 gün bekledik olur böyle şeyler ben online alışveriş çok yapıyorum 5. telefon alışım internetten. Kuzenlere anneme abime herkese alıyorum. Abime 5800 ın patladığı bir dönemde almıştık 2 haftada gelmişti

şuan hangi hattı kullanıyorsun vodafone mu? voda ise 3G yazıp 3636'ya SMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 22 Kasım 2010; 22:33:58 >

• teşekür ederim arkadaşım.sende mi world ile aldın?
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

bu arada world ile yapılan alışverişlerde 3 ay taksit erteleme varmış kampanya olarak ama ben alışveriş yaparken taksit ertele gibisinden bi segme falan görmedim.aranızda varmı bu opsiyonu kullanan yada bu konuda bilgisi olan?

Direk sistem erteler. Yani 3 ay fatura çıkmaz. slip çıkmadığı için bilmiyoruz tabi ama slip çıksa idi 3 ay ertelendi yazardı

Bayram tatilinden dolayı 5 gün bekledik olur böyle şeyler ben online alışveriş çok yapıyorum 5. telefon alışım internetten. Kuzenlere anneme abime herkese alıyorum. Abime 5800 ın patladığı bir dönemde almıştık 2 haftada gelmişti

şuan hangi hattı kullanıyorsun vodafone mu? voda ise 3G yazıp 3636'ya SMS

• Teşekkürler cevap veren herkese ama mesela lg gt 540 için en son 2.1 güncellemesi mi çıktı ?
    Eğer cevabınız evet ise bunu nasıl yükleriz telefona peki ?
    Bir de mesela ben bunu yükledim diyelim telefona reset attığımda tekrar 1.6 sürüme mi dönecek ?

Telefonu genelde uzun süreli kullanmayı düşünmemiştim ama artık karar verdim.Birkaç gün tam fonksiyonlarıyla kullanıp görüşümü ve uygulamalarımı yazabilirim sizlere.Bu arada ing'den aldığım için android market ve youtube uygulaması çok güzel çalışıyor.Özellikle de youtube uygulaması süper.
  • Ben bonus ile aldım. Bu arada eğer 3 ay erteleme varsa ertelemiştir sen aldığında. Ben öyle bir kampanya görmedim. Görse idim alabilirdim world ile ama boşverelim hemen ödeyelim bitsin taksit.
  • ARKADAŞLAR BİRİNİZ MSN DE GRUP KURUN DAHA HIZLI YAZIŞALIM VE yARDIMCI OLALIM BİRBİRİMİZE

jovanovic

kardeş sana pm atamıyorum sen pm ile bana msn ni yaz
  • şimdi tecrubeli kişler soylesin kac gunde gelir bu telefon sizce bu hafta cuma falan elimize ulasırmı ? :)

ayrıca bugun hepsiburada ile yazıstım pembe gondermeyin diye stoklarındaki tek renk beyazmıs otomatikmen beyaz geliyomus..
  • arkadaşlar msn de grup kurdum gelmek isteyen benim msn mi eklesin

enginagcan@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: wborland

şimdi tecrubeli kişler soylesin kac gunde gelir bu telefon sizce bu hafta cuma falan elimize ulasırmı ? :)

ayrıca bugun hepsiburada ile yazıstım pembe gondermeyin diye stoklarındaki tek renk beyazmıs otomatikmen beyaz geliyomus..

Hepsiburadada lg patlaması olduğu için gelir yarın bir parti umarım sizede kalır ve hemen gönderilir. Gelmezse bir dahaki partiye kalır oda çarşamba perşembe çıkış olur cuma istanbul içi en geç teslim olur.
    22.11.2010 616217** 23,78 TL Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir...
    17.11.2010 927991** 483,06 TL Tedarik Sürecinde

Benim durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 22 Kasım 2010; 22:56:05 >
  • bu ne ya ezel lg kaynıyor herkesin elinde bir tane lg
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

bu ne ya ezel lg kaynıyor herkesin elinde bir tane lg

Kimseye önermeyelim bu teli lütfen ben lgleri hep ayrıcalıklı olduğum için aldım :) Bu 5. si :D
  • Beyler hazır toplanmışken şu msn grubuna girelim ve deneyimlerimizi paylaşalım sanırım en uzun süredir ben kulanıyorum ama çok detaylı kullanamadım çünkü hep yeni telefon amayı düşünmüştüm...

Şimdi sizin alacağınız telefonlarda market falan olacak mı?

Ve bu güncelleme işine bir el atalım 2.1 1.6'ya göre çok daha iyiymiş.
  • arkadaşlar telefona 2.1 yüklenince daha başka oluyor tel ve yüklemesi çok kolay...ben yunan romunu kullanıyorum eksiksiz bir türkçe var içinde...ayrıca formattta atılsa 2.1 de kalır düşmez yani...10-15 güne kadar burada kimse olmazdı fazla şimdi yeni alacak arkadaşları görünce çok seviniyorum..herkese hayırlı olsun...
  • ruslar 2.2 nin yüklemesini yapmışlar...çözebilecek olursa valla ii olur :)
    http://modmymobile.com/forums/527-lg-androids/558619-froyo-gt540-alpha.html#post4035257
  • Gece gece aklima ne geldi.ben simdi hepsiburada siparisimi iptal edip 500tl ye 2. el bi iphone 3g8gb alayim.seytanin isi gucu yok gece gece durtu tovbe tovbe.siz nedersiniz arkadaslar bu ise?
  • bosveer
  • hepsiburada sipariş bilgilerim aşğıdaki gibi güncellenmiş.bilginize...

Ürün Adı Adet
    Açıklama

LG GT540 Optimus 1
    Teslimata Hazır
    Sihirli Düğmeler 1
    Üretici firmadan bekleniyor
  • quote:

hepsiburada sipariş bilgilerim aşğıdaki gibi güncellenmiş.bilginize...

Ürün Adı Adet
    Açıklama

LG GT540 Optimus 1
    Teslimata Hazır
    Sihirli Düğmeler 1
    Üretici firmadan bekleniyor

Aynen öyle. kutulanıp kargoya veriliyor yazıyor.Ve tahmin ettiğim gibi stoğa fazla istemişler hızlı gönderidede mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Kasım 2010; 11:24:40 >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.