Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suuat

Arkadaşlar benim telin yan kasasında (kamera vs tuşlarının olduğu yer) hafif bir oynama var. Sizde de öylemi ?

çıt çıt ses yapıyor o ise var.
  • bu telfonda ekranı kilitleme tuşu varmı yanda?
  • Arkadaslar bende bu telefonu almayı düşünüyorum. Acaba kutu içeriğinden kılıf var mı yoksa buna göre kılıf ekran koruyucu falan rahat buluunurmu? Bide sadece beyaz ve pembesi var teknosada acaba beyaz rengi nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

bu telfonda ekranı kilitleme tuşu varmı yanda?

tel kapama tuşuna bir kez basınca telefon ekranı kitleniyor.
    Bu arada tel harika 1.6 os ile bile 2.1 i çok merak ettim şimdi ama şuan telle uğraşacak vaktim yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Kasım 2010; 20:16:26 >
  • telefon en yüksek hangi çöz. videoları oynatıor video kayıt kalitesi nasıl hangi uzantıyla kaydediyor?
  • invisible

Ben aldığımda hafıza kartı falan yoktu da neyse sorun değil...2.1 sürümü güzel olur ancak 2.2 sürümü ile tarayıcıya flash desteği de gelecekmiş haberiniz olsun.Ona göre bulursanız yaparsanız lütfen paylaşın.Şuan mesela kendi tarayıcıyla videoları izleyemezsiniz.

suuat

Bende orada bir oynama yok da bu dokunmatik "geri" tuşu varya o panele bastırınca ses çıkıyor böyle sanki yerinden oynuyor gibi sizlerde öyle mi?

xzibidix

Kutu içeriğinde bildiğim kadarıyla kılıf yok.Ben ingiltereden LG'nin deri kılıfını da almıştım, burada var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Hayırlı olsun Çelik telefonun dokunmatigini nasıl buldun

Süper Realicty. kusura bakma ancak gördüm mesajı. kp500e bin çeker. Emin ol capasif resesif diyenlere cevap niteliğinde dokunmatiğe sahip :) Çok hoş çok hızlı. Şimdi birşey yüklemedim 2.1 yükleyene kadar bekleyeceğim.
    javanovic ben lg tel çok kullandım hepsinde cd çıktı bunda çıkmadı garip geldi. 2gb kartıda hemen 4gb ile değişince görmedik haliyle. Yeni alacaklara uyarı olsun program 2gb lık kartın için. Kart cihazın içinde geliyor Daha buradayız herşeyi paylaşırız birbirimizle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 23 Kasım 2010; 21:04:18 >
  • 2.1 e güncellemek isteyenler bu linkten yararlansın

@jovanovic

Bu senin için daha çok geçerli kardeşim

Bu türkçesi

http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/

Buda ingilizcesi

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 23 Kasım 2010; 21:28:36 >

• hepsiburadadan alanlar için kargolar çıktı hayırlı olsun...
  • Arkadaşlar ben hafta sonu alıcam galiba bu cihazı.Bütün konuyu okudum. Sormak istediğim 1-2 şey var.
    -Cihazın oyun performansı nasıl?
    -Oyun kontrollerinde başarılı mı?( multi touch yok kapasitif değil)
    - Hoparlör ve kulaklık ses kalitesi nasıl? (kulaklık kulak içi mi)
    - Bir de wifi çekimi nasıl ( komşuda modem var arada 5 duvar var 15 metre yaklaşık)
    Cevaplarsanız sevinirim

in android we trust
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerilyas

Arkadaşlar ben hafta sonu alıcam galiba bu cihazı.Bütün konuyu okudum. Sormak istediğim 1-2 şey var.
    -Cihazın oyun performansı nasıl?
    -Oyun kontrollerinde başarılı mı?( multi touch yok kapasitif değil)
    - Hoparlör ve kulaklık ses kalitesi nasıl? (kulaklık kulak içi mi)
    - Bir de wifi çekimi nasıl ( komşuda modem var arada 5 duvar var 15 metre yaklaşık)
    Cevaplarsanız sevinirim

in android we trust

bende suan popüler olan oyunlar içinde 2 tane var.Birisi nfs shift diğeri angry birds.Çok harika şekilde çalıştırıyor herhangi bir sorun yok yani.Diğer oyunları bilemiyorum.hoparlör ve kulaklık sesi ne iyi diyeyim nede kötü diyeyim orta düzey yani.Wifi çekimi güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

2.1 e güncellemek isteyenler bu linkten yararlansın

@jovanovic

Bu türkçesi

http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/

Buda ingilizcesi

http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318798/android-2-1-update-from-lg/

Burda Türkçe 2.1 Çıktı Diyo Çıktımı Gerçekten.?

• quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

2.1 e güncellemek isteyenler bu linkten yararlansın

@jovanovic

Bu türkçesi

Buda ingilizcesi

Burda Türkçe 2.1 Çıktı Diyo Çıktımı Gerçekten.?

Türkiye için resmi rom daha çıkmadı.Ama avrupa ülkeleri için çıkan romlarda türkçe dil desteği mevcut.

• Teknosa'da denedim bugün. İçinde 1.6 yüklü olmasına rağmen, tepkileri çok hızlıydı. Dokunmatiği kapasitiflere göre harika.

Bunu mu alsam, üzerine biraz daha koyup Optimus One mı alsam diyorum... (Yurtdışından)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Teknosa'da denedim bugün. İçinde 1.6 yüklü olmasına rağmen, tepkileri çok hızlıydı. Dokunmatiği kapasitiflere göre harika.

Bunu mu alsam, üzerine biraz daha koyup Optimus One mı alsam diyorum... (Yurtdışından)

yurtdışından alma imkanın varsa tabiki optimus one al.Herzaman bir üst model iyidir
  • Telefona ilgi hızla artıyor beyler bence gizli bir konu başlatıp oradan devam edelim 5800'a dönmesin bu telefonda :))
  • quote:

Telefona ilgi hızla artıyor beyler bence gizli bir konu başlatıp oradan devam edelim 5800'a dönmesin bu telefonda :))

Ben kimseye tavsiye etmiyorum bir b.k a yaramaz tel. Almayın alana mani olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Telefona ilgi hızla artıyor beyler bence gizli bir konu başlatıp oradan devam edelim 5800'a dönmesin bu telefonda :))

Ben kimseye tavsiye etmiyorum bir b.k a yaramaz tel. Almayın alana mani olun

harbiden arkadaslar 5800 gibi herkesin elinde görmek istemiyorum , alana mani olun kaka ,cıss deyin
  • İğrençç telefon tavsiye etmiyorum

• Arkadaslar telefonu pazartesi günü saat 17:00 civarında sipariş verdim bugün öglen gibi "Tedarik Aşamasında" uyarısı cıktı sizce ne kadar sürer gelmesi ?? bu hafta gelirmi dersiniz hepsiburadadan?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.