Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanışlı değil o sistemi 2.2 custom rom u alperakbilgi takip ediyor. O bir bilgi gelirse buraya yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promised

arkadaş doğru söylüyor mesela,optimus one da,flash 10.1 i desteklemiyor,froyo demek herşey demek değil?

Bizim için herşey demek flashı salla. Hafıza kartını kullanabilmek demek.
  • O zaman ben açıkçası biraz üzüldüm.

Optimus one'da 2.2 sürümü olmasına rağmen flash yoksa bizde de 2.2 sürümü olsa da %99 flash olmayacaktır....

buna gerçekten üzüldüm çünkü flash desteği benim için çok önemliydi.
    invisible'ın bahsettiği hafıza kartını kullanma da önemli ama flash en önemlisiydi...

Of... nasıl yapıcaz... Artık birtek youtube programını kullanıp video izleriz.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/

LİNKE BAKTINIZ MI ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 24 Kasım 2010; 13:48:59 >

• arkadaşım 10.1 i sorunsuz kurdum çihaza ama sanırım tam randımanlı çalışmıyor gibi bildiğiniz bir site var mı cepten girip kontrol etsem flash videoları
    quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: angelous61

android 2.2 sürümü flash desteği ile geliyor ancak bu destek ile flash içerikler her telefonda çalışacak anlamına gelmiyor. yani sınırlı bir destek var.

optimus gt540 ve optimus one (android 2.2 ile geliyor) donanımsal olarak yeterli olmadıkları için üzerlerinde android 2.2 bile olsa flash içeriği çalışatıramaz.

Bu söylediklerinizden kesin emin olup olmadığınızı bilmiyorum ama yanılma ihtimaliniz vardır diye düşünüyorum.

Alınan bilgilere göre şuanda 2.2 sürümü ile flash desteğini alacak telefonlardan birisi de lg gt 540'dır.

Tabi ben de kesin birşey söyleyemem sonuçta Kore'de çalışmıyorum ama duyumlar öyle.

Donanımsal olarak ne yeterli gelmiyor acaba ? Çözünürlük ile ilgili problem yok, ram ile ilgili problem de yok...

İlerleyen günlerde android 2.2 sürümünü yükleyebilirsek kesin olarak tartışabiliriz buradan...

Bu arada ulaştığım enteresan bilgiler var.Tam ilk sradaki linki inceliyordum ki yorumlarda birilerinin flash desteğinin 2.1 eclair sürümüyle de çalıştığını yazdığını gördüm.

http://www.appbrain.com/app/flash-player-10-1/com.adobe.flashplayer --- burada yazyordu.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ --- karşısında verile link de buydu linki açtım ve şaşırdım.Hiç problem olmadan 2.2 sürümü gibi çalıştığı yazıyordu.

• tarkan75 ben araştırdım çalışıyor ama tam randımanlı değil dediğin gibi.
  • aynen 12 mb da yer tuttu zaten sileceğim sanırım...
    nu arada dün akşam 20a olan grece romumu 20b romla güncelledim türkçe olarak açıldı direk sanırım google sesli arama dışında bişey yok gibi...
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible

tarkan75 ben araştırdım çalışıyor ama tam randımanlı değil dediğin gibi.
  • @jovanovic

evet verdiğiniz linki inceledim. üç adet model üzerinde deneme yapıp başarılı olduklarını söylemişler ve bu üç model de htc.

sadece htc droid ile optimus one'nin ekran çözünürlükleri aynı. buradan optimus one ile flashı kesin çalıştırabiliriz demiyorum ancak çalıştırabilir diyebiliriz.

tabiki denemek lazım ancak telefon henüz ülkemizde satışa sunulmuş değil. internetten incelemeye devam
  • Lg renoirden sonra bende android olayına girdim Yaklaşık bi aydır burayı takip ediyor hergün yeni şeyler öğreniyorum. az önce taskkilleri öğrendim biraz araştırdım bu programı nasıl kullanmalı otomatik taskkiller iyimidir (otomatik olunca alarmı kapatıyomuş telefonda takılmalar oluyomuş) yoksa normal taskkillermi hangisini tavsiye edersiniz
  • tarkan75

Hemen kaldırmasan da kardeşim birkaç siteyi denesen açıyor mu diye ?
    Tarkan flash benim için çok önemli bildiğin gibi değil...Yardımcı olur musun ben de yapayım flash telefona ? Sen lg gt 540 için yaptın değil mi ?

zedkid

Normal taskkiller indir dotum onu kullan.Manuel olarak istediklerini kapat.Otomatik kullanma bence de...

invisible

hocam tarkan yapmış sanırım ama ben de çok denemek isterim 12 mb yer tutsun çalışsın da...Deneyelim bunu.

angelous61

Haklısınız.Denemek lazım.
  • Bu task killer programı advanced task killer mı
  • tekrar yüklüyorum bir kaç siteye girdim flashı kaldırınca giremedim flash istedi tekrar yükleyip şimdi o sitelere girebilirsem o zaman yorumlarımı yazacağım..
    quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

tarkan75

Hemen kaldırmasan da kardeşim birkaç siteyi denesen açıyor mu diye ?
    Tarkan flash benim için çok önemli bildiğin gibi değil...Yardımcı olur musun ben de yapayım flash telefona ? Sen lg gt 540 için yaptın değil mi ?

zedkid

Normal taskkiller indir dotum onu kullan.Manuel olarak istediklerini kapat.Otomatik kullanma bence de...

invisible

hocam tarkan yapmış sanırım ama ben de çok denemek isterim 12 mb yer tutsun çalışsın da...Deneyelim bunu.

angelous61

Haklısınız.Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan75 -- 24 Kasım 2010; 15:28:26 >
  • maalesef yine açmıyor haberci.com a giriyorum flash istiyor yükle butonunu seçtiğimde sadece 2.2 ye yüklenebilir mesajı alıyorum..halbuki 10.1 orj flsh bende yüklü olmasına rağmen...
  • kurulumu basit arkadaşlar internetten flash for 2.1 diye aratın dileyene bende gönderebilirim yada buraya eklemeye çalışırım...flash apk dosyasını hafıza kartının ana bölümüne klasörden çıkarılmış olarak kopyalıyoruz...marketten appsinstaller i kuruyoruz sonra o scan ediyor sd kartı,flash 2.1 i secip kuruyorsunuz...ardından teli yeniden başlatın flash kurulu oluyor ama yaklaşık 13 mb yer tutmakta telefonda...
  • Sonunda telefon elime geçti ilk izlenimlerim ;
    Telefon berbat bu paraya bu kadar kazıklanabilirdik (guest'ler için)

Telefonun beyaz olanı inanılmaz şıkk gerçekten hayran kaldım telefonu açtıgımızda karşımıza müthiş bir ekran geliyor çözünürlük çok yüksek
    Dokunmatiğe alışmakta biraz zorlandım oda iphoneyi hep etle kullandıgım için tırnakla kullanmak gerekiyor bunu daha iyi kullanmak için oda beni zorladı ama şu an çok rahat yapıyorum
    Telefonun hızı iphone ile kıyaslanabilir ciddiyim belkide daha hızlıdır hiç kasılma yaşamadım 6 saattir elimde gezdiriyorum şarj anca 100.50'lere geldi
    İnternet tarayıcısında fanatik spor sitesine girdim bilgisayardaki görüntü karşıma çıktı aynı renk kalitesi aynı çözünürlük :))
    Müzik sesi dışarıya çok tatmi etmiyebilir ama kulaklık sesi çok hoşuma gitti kaliteli ses çıkıyor
    Bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.

• Hayırlı olsun:)Cihaz temiz mi ? Telefonun dış sesi iyi. Bence tek negatif yönü şarjı. Diğer bakımdan mükemmel bir cihaz. Kulaklığı çok kolpa insan bari beyaz yapar :D Ama benim n79 beyaz olduğu için kulaklık sorunu kalmadı. kulaklık olarak eğer kulağınızda kulak içi durmuyorsa benim gibi bunu önerebilirim
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-shh-3201-xpressmusic-kulak-kancali-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=mrrprd_telcakphshh3201&categoryId=29004640
    bu iki kablolu bence pratik. Kısa yada uzun kullanılabiliyor. Tek kablolu isterseniz
    http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-shs3201-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd87061&categoryId=520

• Telefonun kutusunu bantlasam 0 diye satarım heralde :)) Aldığım adam telefonu sadece alo için kullanıyor elinde bi 3310 ben böyle mutluyum diyor :) gerçekten kulaklık neden siyah beyaz telefona siyah kulaklık biraz deigşik durmuş ve kulagıma takınca düşüyor
  • Şanslı adamsın valla. Hayırlı olsun tekrardan.
  • Komik gelebilir ama bilgisayar ile nasıl bağlantı kuracam usb takıyorum tanımıyor :)) Daha 2,1 felan yükselticez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Komik gelebilir ama bilgisayar ile nasıl bağlantı kuracam usb takıyorum tanımıyor :)) Daha 2,1 felan yükselticez

Update programını indir. telefonu takmadan. programda mşteri desteği uygulama yazılım usb sürücü var tıkla imeini yaz dosya bulacak 110 mb indirip kuracak :)
  • invisible

Doğrudur advanced task killer.

tarkan75

Nasıl olmaz kardeşim ya resmen üzüldüm.Flash bana çok lazımdı keşke çalışsaydı...

Flash meselesini araştıralım mı biraz ? Bana konu hakkında yardımcı olanlara çok minnettar kalacağım.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.