Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Realicty
    Gerçekten birisi oyun kurulumunu anlatabilirmi?

Çelik sen 2,1 versiyon güncelledinmi ? Eğer güncellediysen xp de yapsak sence bi sorun olurmu

Yapmadım daha. Zamanım yok ama xp de yapmak en iyisi en sağlamı. Bu arada oyun için teşekkürler alper arkadaşımız ana sayfayi market anlatımı ile süslerse kolaylıkla ulaşırız. Oyunda dahil.
  • Bende bugun aldım telefonu.

Android 2.1 yükseltmek istiyorum ama yeni rom tr cıkmadı herhalde greek ve baltık var hangis daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzibidix

Bende bugun aldım telefonu.

Android 2.1 yükseltmek istiyorum ama yeni rom tr cıkmadı herhalde greek ve baltık var hangis daha iyidir.

greek yükledim ben sorun yok şuan.Sende greek yükle yada europa open yükle.Hiç kimse yüklemedi daha europe openi.sende denemiş oluruz.Türkçe desteği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

masa üzerine widgetlerden güç düğmesi olanı secin 5-6 tane secenek çıkacak sağdan 2. olan bağlantı sekmesini kapatın sanırım hallolur...
    quote:

Orijinalden alıntı: yasimboo

quote:

Arkadaslar bu telefonda 3G veya 2G baglantısını nasıl %100 iptal edebilirim ?
    Birde hiç çalıştırmasam bile bazı programları çalıştırmışım gibi görüyorum (task managerda) örnek : gmail , java ind , vs

Benim sorumu yanltlayabilecek var mi

teşekkür ederim tamamdır. Bu arada telefonu aldığım fiyat 499tl yanlış yazmışım. önceki telefonum nokia 5800 idi o gt540 ile her yönden dağlar kadar farklı heleki dokunmatiği ikisininde rezititif olduğunu düşünürsek harika.

• Telefon çip oldu
  • Hocam iyi güzel de şu Flash olayına da el atalım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74
    gelde sabırlı ol şimdi.500tl geçsin tutar diye çocuğa oyuncak aldık.stokda oyuncak yok diye 2 gün öyle bekledik.şimdi oyuncak stoka girmiş bu sefer de adamlar sadece oyuncağı göndermiş telefon hala bekleyen ürünler arasında çıkışa hazır durumunda bekletiliyor.valla adamı deli eder bunlar hay sizin hediye çekinizide sizide.hey allahım...
    quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

hepsiburadadan alanlar için kargolar çıktı hayırlı olsun...

kısmi gönder butonuna tıklamadığım için benim kargo çıkmamış daha.off of

Sabırlı olmak lazım

Telefon gelince hele telefon kutusunu görünce bunu mu bekledik diyeceksin:) gece yarısı çıkar heralde.

• Evet su an cikmis.dert sahibi olduk tel sahibi olmadan...)
  • Şu root olayı nedir biri bana açıklayabilirmi
  • quote:

Evet su an cikmis.dert sahibi olduk tel sahibi olmadan...)

Aras kargo ise ve istanbul anadolu yakasında isen yarın 5 gibi elinde:) bu arada moon seni ben phil lcd den mi dsmart hd den mi hatırlıyorum:)
  • quote:

quote:

Aras kargo ise ve istanbul anadolu yakasında isen yarın 5 gibi elinde:) bu arada moon seni ben phil lcd den mi dsmart hd den mi hatırlıyorum:)

ben avrupa yakasındayım yarın alamazmıyım dostum ? msn de yoksun gelsene :)
  • Arkadaşta kalıyorum:) mesajı telefondan atıyorum:) gelir sana da gece aras alırsa aksaminda yetiştiriyor yurt içi ertesi güne getiriyor. En azından bana. Kartala. O yüzden hep aras i tercih ediyorum.
  • arklar bu hızlı al nasıl bi site güvenilirmi orda 469 tl hb de 499 ....beklemedeyim halaa alma konusunda sanki 3 .. 5 gün sonra gri renk falande gelcek gibi hissiyat var icimde ... 2.1tr gelmesi uzamadımı ? nezaman gelir sizce ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty
    Şu root olayı nedir biri bana açıklayabilirmi

Hocam o yildizli yere m e g a u p l o a d yaz bitisik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 25 Kasım 2010; 0:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx
    arklar bu hızlı al nasıl bi site güvenilirmi orda 469 tl hb de 499 ....beklemedeyim halaa alma konusunda sanki 3 .. 5 gün sonra gri renk falande gelcek gibi hissiyat var icimde ... 2.1tr gelmesi uzamadımı ? nezaman gelir sizce ..

Alabilirsin.Sağlam. Ama hızlı gönderi yok beklersin.30 lira içinde beklenir:)
  • quote:

quote:

Bursadayim ben dostum,desene bizim telefon bugunde yalan oldu ozaman.bu arada hd-smart dan hatirliyorsun...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

masa üzerine widgetlerden güç düğmesi olanı secin 5-6 tane secenek çıkacak sağdan 2. olan bağlantı sekmesini kapatın sanırım hallolur...
    quote:

quote:

Arkadaslar bu telefonda 3G veya 2G baglantısını nasıl %100 iptal edebilirim ?
    Birde hiç çalıştırmasam bile bazı programları çalıştırmışım gibi görüyorum (task managerda) örnek : gmail , java ind , vs

Benim sorumu yanltlayabilecek var mi

orası kapalı ama nework monitor programına göre hergün en az 100-200 kb 36 indiriyor gorunuyor

• telefona bir türlü skype yükleyemedim acaba yükleyebilen varmı?
  • telefon için güzel bir kılıf bulan var mı arkadaşlar ? lg nin sitesinde baktım göremedim orijinal bişey olsun abez kaçmasın diye baktım ama göremedim. Kılıfı olan arkadaşlar fotoğraflarını çekip koyabilir mi ?
  • Telefon gerçekten güzel görünüyor herşeyiyle gidip inceleyecek mağaza bulamadım etrafımdaki bütün elektronik marketlere gittim ürünün calısını göremedim siyah yada gümüş istiyorum ama görebilsem belkide beyaz alacağım... kader bakalım birde forumdaki dağınıklı toplama imkanımız varmı yani ilk sayfada root olmak anlatıldığı gibi mesela greek root u nereden indirelim nasıl yapalım oyunlar nasıl olur hepsini bir yere topluya bilsek güzel olur hemde herkes sorulan soruları tekrar sormak zorunda kalmaz ben 17 sayfayıda okudum ve öyle yazıyorum şu anda mesajımı...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.