Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben telefonu ingiltereden aldım yanında kart falan yoktu.

kendim 4 gb kart aldım.... haliyle içi boştu...

ee başka nasıl atarız yani şimdi atamayacak mıyım ? birisi upload etse usb driverı peki ?

yoksa lg pc suit 4 ile olur mu napalım?
  • lg sitesinden baksana bi orda var usb driver.
  • Arkadaşlar rom yüklemek root yapmak felan garanti dışına çıkarmazmış custom rom çıkartırmış benim gibi bilmiyenler korkmasın.
  • ben lg desteğe sormustum.Avrupa için yapılmış resmi romları yüklerken telefon bozulursa garanti dışına cıkıyormuş.yüklerken bi problem olmamışsa garanti devam ediyor galiba.
  • yaballack sen 2,1 yükledinmi ? yüklediysen sence en iyisi hangisi
  • yüklemedim ya ben hala, pimpirikli davranıyorum biraz:)ben ocak ayına kadar beklerim.Hala resmi rom çıkmamış olursa yüklerim artık 2.1 i.Zaten program desteği ile 1.6 ilede idare ediyor fazlasıyla.2.2de bircok fark var ama 2.1in cok fazla bi katkısı olmayacak anladığım kadarı ile
  • 1.6 android market yüklüyebiliyormuyuz :) Birde şu nfs shift oyununu çok merak ediyorum fakat bir türlü linkini bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

1.6 android market yüklüyebiliyormuyuz :) Birde şu nfs shift oyununu çok merak ediyorum fakat bir türlü linkini bulamadım

bir önceki sayfada linkleri verdim.Yıldızlı yere m e g a u p l o a d yaz bitişik olarak
  • nfs shift ilk link yine ölmüş arkadaşlar. tekrar upload edebilecek olan varsa buyursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfburak

nfs shift ilk link yine ölmüş arkadaşlar. tekrar upload edebilecek olan varsa buyursun...

2.linkte sorun varmı? deneseni bi
  • nazaman data dosyasını tam olarak nereye atacagız bilgisayara baglıyorum fakat o dedigin klasörü göremedim
  • 2 sağlam. azönce indirdim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfburak

2 sağlam. azönce indirdim...

1.dosya

http://h*tfile.com/dl/84951942/119f19b/NFS_Shift_v1.0.4.apk.html

yıldıza o harfi getir
  • quote:

nazaman data dosyasını tam olarak nereye atacagız bilgisayara baglıyorum fakat o dedigin klasörü göremedim

hocam sd cardın içinde android diye bir dosya olması lazım içinde tuhaf ismi olan yzyn bir klasör var onun içine at.
  • telefonu bilgisayara baglıyınca çıkan klasörlerde sd card diye bir klasör yok 2gblik hafıza kartı olmasına rağmen , telefonun normal bi yerine atıp telefonun ıcınden taşısam olurmu
  • quote:

telefonu bilgisayara baglıyınca çıkan klasörlerde sd card diye bir klasör yok 2gblik hafıza kartı olmasına rağmen , telefonun normal bi yerine atıp telefonun ıcınden taşısam olurmu

hocam sen telefonu pc ye bağlayınca telefonun hafıza kartının içine girebiliyormusun?
  • hayır giremiyorum sadece telefona girebiliyorum fakat müzik attığım zaman hafıza kartında gözüküyor
  • quote:

hayır giremiyorum sadece telefona girebiliyorum fakat müzik attığım zaman hafıza kartında gözüküyor

telefonu pc ye taktığında üst tarafta uyarı veriyormu? usb ye taktığında o uyarı verdiği yere tıkla ve kur.Olmuyorsa ayarlardan sd kart ve tlelefon belleği bölümünde yığın depolama yada usb den yüklemeyi seç seceneğini tıkla.Unuttum o adını bende 2.1 var değişti isimleri
  • malesef yine olmadı sanırım root olmak ile alakalı birşey bu yanılıyormuyum ?
  • quote:

malesef yine olmadı sanırım root olmak ile alakalı birşey bu yanılıyormuyum ?

yok hocam roota gerek yok onun için.bu ayarlardan uygulamalarda bilinmeyen kaynaklar var dışarıdan uygulama yüklemeye izin ver olması lazım (2.1 de bu isim var 1.6 da farklıydı sanırım unuttum) gelişme bölümünde sahte konumlara izin ver var ordaki seçeneği seç
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.