Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum malesef yine olmadı peki ben bunları normal telefona atsam ordan telefonun içine girip taşı komutu ile yerleştirsem olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

dostum malesef yine olmadı peki ben bunları normal telefona atsam ordan telefonun içine girip taşı komutu ile yerleştirsem olurmu

hocam onu bilmiyorum çünki hiç öle yapmadım ben.usb ye taktığında bildirim olarak yukarıda sol tarafta uyarı vermesi lazım.altta telefon tuşunun üzerindeki kare şeklinde dokunmatik tuşa basarak açılan menüde bildirimlere gelerek oradaki uyarıyı görebilirsin.o uyarıya tıkladığında kur diyecek ve sen tıklayarak kuracaksın o bağlantıyı.önceki yazdıklarımı denemişmiydin? telefonun ayarlar bölümünde hafıza kartının görünmesi için seçenekleri onaylamalısın.senin pc de sorun varsa bilemiyorum.başka bir usb ye tak bakalım.
  • evet telefondaki o kur olayını yapmassam hiç görmüyor zaten ama bende çıkarabilir disk (d) diyor ondada telefon dosyaları var fakat ona müzik attığımda otomatik hafıza kartına gidiyor :)
  • quote:

evet telefondaki o kur olayını yapmassam hiç görmüyor zaten ama bende çıkarabilir disk (d) diyor ondada telefon dosyaları var fakat ona müzik attığımda otomatik hafıza kartına gidiyor :)

hocam peki hafıza kartının içine giriyorsun değilmi? giriyorsan android diye bir klasör oluştur onun içine at yada aynı dosyayı birkaç yere kopyala
  • hocam dosyaların ikisinide sd karta at. önce apk yı kur.oyunu çalıştır heyecan yapma hata verip kapanacak:)ama bizim garip isimli klasörümüzü oluşturmuş olacak.:)File managerdan gir android klasorunu yine goremiyorsan yeni klasor olustur de android yaz.olusturulamadı diye uyarı verecek ama gizli olan android klasörü görünür hale gelecek.daha sonra garip isimli klasörün içinde files dosyası vay oraya rar.dan cıkardığın dosyanın içindeki files dosyasını kopyala.tamamdır artık:)) Oyun için teşekkürler.garip isimli klasör dediğim com.ideas vs gidiyor
  • Oluşturdum oyun açılıyor fakat siyah ekran gelip ana menuye dönüyor neyse kardeşim sorun bende sanırım yinede teşekkürler yardımcı olmaya çalıştın birşey daha soracağım en iyi 2,1 sürümü sence hangisi
  • Yaballack dostum çok karışık anlatmışsın
    Şimdi ilk önce apk ve o garip isimli dosyayı attım
    Sonra apk'yi çalıştırdm kurdum
    Sonra oyunu açtım siyah ekran çıktı ana ekrana tekrar attı
    Sonra file managere girdim orada android klasörü oluşturmuş ve içinde data klasörü vardı fakat garip isimli klasör dışarıda kalmıştı
    bundan sonra ne yapıcagım anlamadım ?
  • arkadaslar onemli bir sorunum var yunan rom u yukledim 2.1 mesajlarda turkce karakterler cıkmıyo :S lutfen acil yardım..
  • mesaj yazarken mi göremiyorsun harfleri acaba..
    quote:

Orijinalden alıntı: wborland

arkadaslar onemli bir sorunum var yunan rom u yukledim 2.1 mesajlarda turkce karakterler cıkmıyo :S lutfen acil yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkan75 -- 26 Kasım 2010; 1:21:37 >
  • quote:

Yaballack dostum çok karışık anlatmışsın
    Şimdi ilk önce apk ve o garip isimli dosyayı attım
    Sonra apk'yi çalıştırdm kurdum
    Sonra oyunu açtım siyah ekran çıktı ana ekrana tekrar attı
    Sonra file managere girdim orada android klasörü oluşturmuş ve içinde data klasörü vardı fakat garip isimli klasör dışarıda kalmıştı
    bundan sonra ne yapıcagım anlamadım ?

Hocam o data klasorunu birkac yere kopyala at oyun yolunu bulur ben ole yapmistim
  • oyunun içinden çıkan dosyayı android klasörünün içindeki data klasörünün iççine at orda böylece sadece garip isimli dosyalar olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan75

mesaj yazarken mi göremiyorsun harfleri acaba..
    quote:

arkadaslar onemli bir sorunum var yunan rom u yukledim 2.1 mesajlarda turkce karakterler cıkmıyo :S lutfen acil yardım..

hayır gelen mesajlarda cıkmıyor turkce karakterler :( bana msn den yardım edebilirmisin tarkan wes_fairy@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wborland -- 26 Kasım 2010; 1:28:12 >
  • arkadaşım boş bir mesaj aç yeni atar gibi klavyede sağ alttan 2. olan ayar tuşu var oraya gir yazma dilini filan ayarla sanırım orda bi ayar eksik..
    quote:

quote:

quote:

hayır gelen mesajlarda cıkmıyor turkce karakterler :( bana msn den yardım edebilirmisin tarkan wes_fairy@hotmail.com

• quote:

arkadaşım boş bir mesaj aç yeni atar gibi klavyede sağ alttan 2. olan ayar tuşu var oraya gir yazma dilini filan ayarla sanırım orda bi ayar eksik..
    quote:

quote:

quote:

Sen hangi romu kullaniyorsun?

• Pili çok dengesiz bu telefonun wireless açınca hemen birden azalıyor kapatınca yine çıkıyor yukarı. Zannedersem en fazla 1 buçuk gün gidecek gibi duruyor pek hoş değil. Nokia nin bu açıdan maaşallahı var gerçekten. 2.1 rom un da durum değişmiyor dur zannedersem. Telefonun işlemci hizini düşüren bir program görmüştüm onu deneyen var mi hiç
  • merhaba arkadaşlar nfs shift oyunu lg gt540 da ne yaparsak yapalım data dosyası olmadan kurulmuyor hafıza yetmiyor verilen linkler ölü nerden bulabilirim apk dosyası ile data dosyasını elinde olan bir arkadaşımız upload ederse çok sevinirim...
  • istanbul içinde bu telefonun siyahını veya grisini gören var mı arkadaşlar? maltepe ve içerenköy teknosalarda sadece beyazı ve pembesi kalmış.
  • LG GT 540 Optimus için Türkçe Android 2.1 ROM hazır

Daha önce sizlere LG’nin uygun fiyatlı Android cebi GT 540′ı nasıl 2.1 sürümüne güncelleyeceğinizi göstermiştik.

Fakat rehberimizi hazırladığımız sırada LG tarafından henüz herhangi bir Türkçe ROM yayınlanmamıştı. Bu durum yakın zamanda değişti ve firma GT 540 için Türkçe dil desteği bulunan Android 2.1 Eclair ROM’u piyasaya sürdü.

Android Market’in de yer aldığı bu ROM HTM5 ve Canlı temalar gibi birçok özelliği de beraberinde getiriyor.

Download:

LG GT 540 Optimus Android 2.1 ROM

BU haber doğrumu acaba arkadaslar trrom download linki falan vermiş

http://alternatifblog.com/2010/11/16/lg-gt-540-optimus-icin-turkce-android-2-1-rom-hazir/ sayfanın linki de bu

• quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

istanbul içinde bu telefonun siyahını veya grisini gören var mı arkadaşlar? maltepe ve içerenköy teknosalarda sadece beyazı ve pembesi kalmış.

Sadece ist değil türkiye icinde siyah yada gri bulman zor gelmedi heralde bu renkler daha ülkemize ...sırf buyüzden bekliyorum bnde beyaz bitürlü sinmedi içime...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

istanbul içinde bu telefonun siyahını veya grisini gören var mı arkadaşlar? maltepe ve içerenköy teknosalarda sadece beyazı ve pembesi kalmış.

Sadece ist değil türkiye icinde siyah yada gri bulman zor gelmedi heralde bu renkler daha ülkemize ...sırf buyüzden bekliyorum bnde beyaz bitürlü sinmedi içime...

Bende az önce 444 55 99 teknosa müşteri hizmetlerini aradım. Türkiye genelinde hiçbir mağzada siyah veya gri renk yokmuş! Dün akşamda infolgetr@lge.com'a mail attım yeni parti gelecekmi diye, bakalım cevap bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.