Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Yaballack , dostum çok sagol sonunda yapabildim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

istanbul içinde bu telefonun siyahını veya grisini gören var mı arkadaşlar? maltepe ve içerenköy teknosalarda sadece beyazı ve pembesi kalmış.

Sadece ist değil türkiye icinde siyah yada gri bulman zor gelmedi heralde bu renkler daha ülkemize ...sırf buyüzden bekliyorum bnde beyaz bitürlü sinmedi içime...

Ben almayadan aldırdım telefonu, Gri renk. 1 hafta içinde gelecek, bakalım bekliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrew

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: G-Vo

istanbul içinde bu telefonun siyahını veya grisini gören var mı arkadaşlar? maltepe ve içerenköy teknosalarda sadece beyazı ve pembesi kalmış.

Sadece ist değil türkiye icinde siyah yada gri bulman zor gelmedi heralde bu renkler daha ülkemize ...sırf buyüzden bekliyorum bnde beyaz bitürlü sinmedi içime...

Ben almayadan aldırdım telefonu, Gri renk. 1 hafta içinde gelecek, bakalım bekliyorum hala

Bnde LG ye msj attım diğer renkler ve 2.1 tr ile ilgili dönmediler henüz

• Beyaz renk gercekten güzel çok şık alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

Beyaz renk gercekten güzel çok şık alabilirsiniz

Pil konusunda pek memnun değilsiniz galiba 1.5 gün az gibi eğer kurcalamıyorsanız ...bnm emektar n80 bile wifili 2 gün gidiyor
  • Şarj konusunda bazı sıkıntılar oluyor olabilir. benimde şu anda 1.5 - 2 gün civarında gidiyor ama telefonu kullanma düzeyi burada çok önemli. buraya yazan arkadaşlar genelde telefonu yeni alanlar. dolayısıyla ellerinden düşmüyordur benim gibi. şarj konusunda 1-2 ay beklemek en doğrusu. hem pil tam randımanlı çalışmaya başlar hemde biz normal kullanma düzeyine geçmiş oluruz. ayrıca nfs shift oynamaya başladım az önce. grafik olarak bence mükemmele yakın. tam dolu pili şarjı ne kadar sürede bitirir bu oyun tam kestiremiyorum ama normal bir laptoptaki oynama süresine ulaşacağına inanıyorum. sonuçta elimizdeki bir telefon değil mini bilgisayar. şarjı değerlendirirken bunuda göz önünde bulunduralım
  • Tahminen o kadar gider diye düşündüm fabrikadan gelen %50 sarj ile 4 saatte bitti pil, şimdi ilk şarjini kullanıyorum bakalım ne kadar gidecek yine deneyimlerimi yazacagim. Aslında sinir bozucu olan wireless aciyorum 5,10 dakika surf pil biraz düşüyor sonra kapatınca bir kaç dakikada yine eski seviyesine geliyor. Yada telefon görüşmesi yapıyorum azalıyor sonra yine artıyor, yani pek aliskin olmadığımız bir durum...
  • adaakar arkadaşım nfs shift oyunu nasıl kurabildin ben kuramıyorum rica etsem yardımcı olurmusun
  • Arkadaslar LG den gelen cevap...

LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sayın Gökhan AYDOĞDU iyi günler,

GT540 model cihazımızın Gri ve Siyah reklerine merkez satış ve servisimiz Vintek elektronik'ten ulaşabilirsiniz.0212 272 6 543(LGE).

Android 2.1 güncellemesi konusunda net bir tarih aralığı ve kesin olacağı konusunda tarafımıza iletilen net bir bilgi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla.

2.1 kesin değil diyorlar simdi kafam iyice karıştı yaa hepsiburadadaydım sipariş icin ama napm bilemiyorum yani böyle bi tele desteğin olup olmıyacagni bilmemek kötü .. ayrıca siyah yada gri istiyen arkadaslar bu verilen noyu arayıp sorabilirler...
  • - dosyalar zaten yukarda var onları indir
    - dosyalardan .apk olanı sd karta at ve kur.
    - çalıştır de ekranda nfs yazacak ve ana ekrana dönecek
    - sonra sd karta tekrar gir.
    - F:\Android\data\com.ideaworks3d.nfsshift\files klasörleri oluşturulmuş olacak apk yı kurduğun için. ama içi boş tabiyki.
    - sende oraya 2. indirdiğin data klasörünün içindekileri at (12 tane dosya olması lazım)
    - bundan sonra ne yaptığımı bende hatırlamıyorum ama 2 yok var. önce kısayoldan oyuna girmeyi dene. yine ana ekrana dönersen 2. şıktaki gibi apk yı tekrar kur ve tekrar dene. bu 2 yolun sonucunda çalışması lazım
  • Telefonu akşama 2.1yapmaya çalışacağım daha onceden yapanlar yada birlikte yapmak isteyenlerle irtibat kurabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

Telefonu akşama 2.1yapmaya çalışacağım daha onceden yapanlar yada birlikte yapmak isteyenlerle irtibat kurabiliriz

http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ 2.1 e güncellerken bu siteden yararlandım ve hiçbir sorun yaşamadım. yanlız işlem bitene kadar telefonla bilgisayarın bağlantısını asla koparmayın yarıda kalırsa çok sıkıntı olduğunu okudum forumlarda

• arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. ilk duyurulan baltık 2.1 sürümünü çıkar çıkmaz yükledim içerisinde türkçe seçeneği olmayınca bir müddet kullanıp yunan sürümünü yükledim ve kesinlikle tavsiye ederim. içerisinde türkçe seçeneği de var. 1.6 dan çok çok iyi. bence yüklemekten korkmayın anlatılanları harfiyen yaparsanız hiçbir sorun olmadan 2.1 'e yükseltebilirsiniz.ayrıca telefonu root etmek ve uygulamaları sd karta yüklemekte çok basit. 8 gb. toshiba micro sdhc kart aldım ve app2sd yükleyip uygulamaları sorunsuzca sd karta yüklüyorum. bu konuda alper akbilgi beye çok teşekkür ederim. ayrıca applanet adlı market uygulamasını telefonunuza yüklerseniz marketteki ücretli programların full versiyonlarını bedava yükleyebilirsiniz. sizlere tavsiyem bu forumu baştan sona okumanız ve anlatılanları uygulamanız.

• ilk dosyayı arkadaşın verdiği hotfile linkinden indirdim fakat data dosyasını indiremedim malum megaupload a giremiyorum rica etsem data dosyasını yani 2. linki hotfile a yükleyebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur668785

ilk dosyayı arkadaşın verdiği hotfile linkinden indirdim fakat data dosyasını indiremedim malum **** a giremiyorum rica etsem data dosyasını yani 2. linki hotfile a yükleyebilirmisiniz

http://h**file.com/dl/85091953/f9f2590/data.rar.html
  • quote:

Arkadaslar LG den gelen cevap...

LG Electronics ile bağlantıya geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sayın Gökhan AYDOĞDU iyi günler,

GT540 model cihazımızın Gri ve Siyah reklerine merkez satış ve servisimiz Vintek elektronik'ten ulaşabilirsiniz.0212 272 6 543(LGE).

Android 2.1 güncellemesi konusunda net bir tarih aralığı ve kesin olacağı konusunda tarafımıza iletilen net bir bilgi bulunmamaktadır.

Saygılarımızla.

2.1 kesin değil diyorlar simdi kafam iyice karıştı yaa hepsiburadadaydım sipariş icin ama napm bilemiyorum yani böyle bi tele desteğin olup olmıyacagni bilmemek kötü .. ayrıca siyah yada gri istiyen arkadaslar bu verilen noyu arayıp sorabilirler...

hocam 2.1 avrupa romu yüklersin içinde türkçe dil desteği var.Resmi rom çıkacaktır elbet.Bunu en iyi Lg nin kendi firması bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. ilk duyurulan baltık 2.1 sürümünü çıkar çıkmaz yükledim içerisinde türkçe seçeneği olmayınca bir müddet kullanıp yunan sürümünü yükledim ve kesinlikle tavsiye ederim. içerisinde türkçe seçeneği de var. 1.6 dan çok çok iyi. bence yüklemekten korkmayın anlatılanları harfiyen yaparsanız hiçbir sorun olmadan 2.1 'e yükseltebilirsiniz.ayrıca telefonu root etmek ve uygulamaları sd karta yüklemekte çok basit. 8 gb. toshiba micro sdhc kart aldım ve app2sd yükleyip uygulamaları sorunsuzca sd karta yüklüyorum. bu konuda alper akbilgi beye çok teşekkür ederim. ayrıca applanet adlı market uygulamasını telefonunuza yüklerseniz marketteki ücretli programların full versiyonlarını bedava yükleyebilirsiniz. sizlere tavsiyem bu forumu baştan sona okumanız ve anlatılanları uygulamanız.

ewet gerçekten arkdaşa çok haklı forumda ne aklımızda nekadar soru varsa hepsi cevaplanmış ben bütün sayfaları tek tek oudum daha telefonu alamadım siyah veya gri peşinde koşuyorum ama çoğu şeyi öğrendim diye bilirim.

şu verilen vintek miydi lg nin servisini aradım orada sadece beyaz olduğu söylendi ve anadolu yakasındaki iki yerin numarasını verdi onlarlada görüştüm

şengüller 216 651 15 15 telefonu acmıyorlar
    teleservis 216 458 97 97 satış yapmıyorlarmış sadece teknik servis olduklarını söylediler
    ankara 312 231 65 43 iki adet var ellerinde siyah ve beyaz olmak üzere fiyat 605 lira

acaba siyah için değermi 106 lira fazla vermeye :))

• bu arada lg turkiye müsteri temsilcisi ile görüştüm bana Türkiye ye gelen ilk renklerin pembe ve beyaz olduğunu söylediler daha sonraki partilerde siyah ve grinin alındığını söyledi ve çok çabuk satışı yapıldı dedi fazla olarak ta girmişti bu renkler ama hemen bitti sanırım dedi peki yeni telefonlar gelecek mi dedim yetkili arkadaş şu anda yok pazartesi arayın öğrenelim dedi-eğer beni yemediyse-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatilgazli -- 26 Kasım 2010; 16:22:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

bu arada lg turkiye müsteri temsilcisi ile görüştüm bana Türkiye ye gelen ilk renklerin pembe ve beyaz olduğunu söylediler daha sonraki partilerde siyah ve grinin alındığını söyledi ve çok çabuk satışı yapıldı dedi fala olarak ta girmişti bu renkler ama hemen bitti sanırım dedi peki yeni telefonlar gelecek mi dedim yetkili arkadaş şu anda yok pazartesi arayın öğrenelim dedi-eğer beni yemediyse-

2 dakika önce bende aradım aynı şeyi söylediler. Pazartesi tekrar arayın merkezden sorgulatalım diyorlar. Umarım pazartesiye yeni renklerin gelip gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi verirler.
  • Arkadaşlar yunan romun 2.1 sürümüyle içinde gelen sims3 oyununu açıp oyuna başladığım zaman ekran simsiyah gözüküyor .

Applanet den de Gangstar diye bi oyun indirdim (Gta tarzında) Menüler falan gayet güzel başlıyor ama oyun açılınca yine her yer simsiyah neden böyle acaba fikri olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.