Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet e63 kullanmakta idim fakat cok memnun olsamda e63 u biradere verdim ve biraz anide olsa bu cihazdan aliverdim bugun baya memnunum suan icin 449 tl ye aldim nu arada
  • itibar etmeyin söylenir gider liseli
  • Arkadaşlar telefon çok berbat dokunmatik için bastırmak gerekiyor
    Şarj 1 günde bir doldurmak gerekiyor
    Wifi çekim gücü çok düşük
    Hemen çiziliyor jelatini çıkarır çıkarmaz çizildi
    kazık yedim diyebilirim
    yeni alıcak arkadaşlar sakın ALMAYIN 5800 buna bin basar yeni arkadaşlara önerim 5800'dır.
  • Beyler 2.1 kullanan varsa bana en iyisinin hangisi oldugunu söyliyebilirmi gördügüm kadarı ile Tr resmi rom 1-2 aydan aşagı çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Arkadaşlar telefon çok berbat dokunmatik için bastırmak gerekiyor
    Şarj 1 günde bir doldurmak gerekiyor
    Wifi çekim gücü çok düşük
    Hemen çiziliyor jelatini çıkarır çıkarmaz çizildi
    kazık yedim diyebilirim
    yeni alıcak arkadaşlar sakın ALMAYIN 5800 buna bin basar yeni arkadaşlara önerim 5800'dır.

cizilme olayı tamamen senin hatan..sarjının 1 gunde bitmemesi için telefonun kitapcıgını okursan goreceksin bi cok oneri var sonucta bu telefon degil cep bilgisayarı gibi bişey..
  • telefonum bugün geldi, gerçekten müthiş bir alet geldiğindne beri elimden düşmedi, helal olsun yapanlara diyorum. arkadaşın biri 5800 bin basar falan demiş evet doğru basar tab,. 5800 da bişey yapmak için bin kere basmak gerekiyo bastırmatik ekranına, anca algılıyo mübarek:))))
  • dokunmatik 5800 den daha ama iyi şarj daha kötü, kalite olarak 5800 önde diyebiliriz dopdolu bir telefon ama yavaşlığı ve sorun çıkarması affedilmiyor...
  • yapma allahısen 5800 ın neresi dopdolu? bikere adam gibi yazılım bile bulamıyosun symbyiana artık. androidin farkı burda. ve hız konusunda 5800 hacı muratsa gt540 ferrari kalıyor yanında. hele ki nette sörf yaparken çok iyi. bence iki iyi yanı var. bir nokia olması iki ekranının daha büyük olması.
  • Ya arkadaslar ben cihazi cok begendim fakat bisy sorucam telefonun sag kamera ve usb girisinin bulundugu beyaz yuzey sanki tam yerine oturmamis gibi cok az sallanmakta cok dikkate edilecek bir mevzu degil ama ben biraz takintiliyim sanirim varmidir benzer sorun yasayan arkadaslar
  • nokia yı o kadar hafife alma, 5800 gerçekten kaliteli ve ekstra birşey yüklemeden her özelliği hemen kullabiliyorsun. neyse burada kıyaslama yapmaya gerek yok bilen biliyor iki telefonuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Ya arkadaslar ben cihazi cok begendim fakat bisy sorucam telefonun sag kamera ve usb girisinin bulundugu beyaz yuzey sanki tam yerine oturmamis gibi cok az sallanmakta cok dikkate edilecek bir mevzu degil ama ben biraz takintiliyim sanirim varmidir benzer sorun yasayan arkadaslar

evet aynısı benimkindede var bende farkettim onu sağa sola doğru bastırıp tak tak oynatabiliyorsun düşmez heralde sanki kapak gibi duruyor ama çok problem değil
  • aynı tıkırtı bende de var demekki kronik bi sorun
  • o tıkırtının olmadığı telefon yok emin olun:)alırken teknosadaki tüm telefon kutularını açtırmıştım ben:)hepsinde aynısı vardı
  • Oh be bende bir anda bahtsiz hissetmistim kendimi:-)cok onemli degil dediginiz gibi zaten birde su tus sesi.nerden kisiliyor si damlasi seklinde sinir bozucu olan bulamadim yaw
  • acaba nereden aldınız telefonu

quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Evet e63 kullanmakta idim fakat cok memnun olsamda e63 u biradere verdim ve biraz anide olsa bu cihazdan aliverdim bugun baya memnunum suan icin 449 tl ye aldim nu arada
  • Ankara kizilay vadofone bayinden aldim
  • Yaw zu tus sesi nerdn kisiliyor arkadaslar bilamadim bir turlu
  • Mesaj yazarken çark butonuna bas orada düzenleyici ayarlarını en ustte görürsün ona girersen ayarları görürsün
  • kardes ayarlar->ses ve goruntü>sesli seçim.
    şu skyfire in çıkış tuşu nerde acaba geriye basınca da çıkmıyor????
    birde angry birds benim telefonumda açılmıyor ya?????
  • http://www.brothersoft.com/mobile/phone/htc/htc_desire/
    Bu adresten kizgin kuşları bulup yükle bende çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.