LG GT 540 Optimus için Türkçe Android 2.1 ROM hazır
Daha önce sizlere LG’nin uygun fiyatlı Android cebi GT 540′ı nasıl 2.1 sürümüne güncelleyeceğinizi göstermiştik.
Fakat rehberimizi hazırladığımız sırada LG tarafından henüz herhangi bir Türkçe ROM yayınlanmamıştı. Bu durum yakın zamanda değişti ve firma GT 540 için Türkçe dil desteği bulunan Android 2.1 Eclair ROM’u piyasaya sürdü.
Android Market’in de yer aldığı bu ROM HTM5 ve Canlı temalar gibi birçok özelliği de beraberinde getiriyor.
Download:
LG GT 540 Optimus Android 2.1 ROM
BU haber doğrumu acaba arkadaslar trrom download linki falan vermiş
bu bizim kullandığımız yunan rom undan farklı mı acaba ? Gelen mesajlarda türkçe karakterler bunda görünüyor mu ki ? Şimdi bu romu kursam bi daha o kadar programı kurmak da zor geliyor. Deneyen ya da yakınlarda deneyecek olan var mı ?
ben deniyecegim az sonra dosyaların inmesini bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xzibidix
4 - 5 gündür kurcalıyorum telefonu . tek kelime ile mükemmel. bayadır araştırıyodum telefon almak için aldığım ilk günü tlf fransız romu 2.1 yükledim. süper oldu . google sesli araması falan var. telefonu başka romlarda denemedim.
Google Sesli Aramayı Hangi Dilde Yapabiliyosunuz? Türkçe Destekliyomu? Ayrıca İçinde Reklam Programları Reklam Felan Varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
quote:
4 - 5 gündür kurcalıyorum telefonu . tek kelime ile mükemmel. bayadır araştırıyodum telefon almak için aldığım ilk günü tlf fransız romu 2.1 yükledim. süper oldu . google sesli araması falan var. telefonu başka romlarda denemedim.
Google Sesli Aramayı Hangi Dilde Yapabiliyosunuz? Türkçe Destekliyomu? Ayrıca İçinde Reklam Programları Reklam Felan Varmı?
türkçeyi destekliyo hocam . adımı bile anlıyor google aratıyor. çoğu seyi anlıyor söylediklerimin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: akifs44
quote:
türkçeyi destekliyo hocam . adımı bile anlıyor google aratıyor. çoğu seyi anlıyor söylediklerimin.
Oo Süpermiş Ozaman. Hafta İçi Büyük İhtimal Bir Sorun Çıkmazsa Alabilirim. Peki Reklam Varmı Hocam Reklam Programları Vardı Eski Fransız Romlarında. Bide Hepsiburadadan Alan Arkadaşlar 500 Tl Yapınca 100 Tl Hediye Çeki Veriyo Ya O Çeki Kargoyla Eve mi Bir Kağıt Şeklinde Gönderiyo Yoksa İnternetten Şifre Felanmı Veriyo? Bide 100 Tllik İstediğimiz Birşeyi Alabiliyomuyuz?
acılısta 1 2 sn bişey gosteriyo ama kullanırken reklam goremedim bazen uygulamaların altında cok kucuk bişeyler yazı cıkıyor google reklam gibi. ben teknosadan aldım elden beklemek istemedim eski tlf bozulmustu. hb kampayası ile ilgili bilgim yok. yalnız hızlıal.com da 12 taksit 470 tl satılıyordu .
aslında birde europe open romu denemek lazım
bu telefonla üniversitelerin eduroam wi fi ağına bağlanmmak için ne yapmak gerekiyor bilen varmı acaba ?
benim üniversitenin(paü) sitesi baktım simbiyom , win için yönergeler fakat andr. için yok sertifika gibi bişeyler yüklenilecek .der uzantılı.
arkadaşlar bir türlü lg pcsuit ile telefonu bilgisayara bağlayamıyorum.sizdede böyle bişey oldumu.telefon cevap vermiyor yada bilinmeyen hata tarzında bişeyler yazıyor.telden yapmam gereken bi ayar falan varmı....
aynen arkadaşlar ben de pc suiti bağlayamıyorum. hafıza kartını görüyorum ama pc suitten bağlanamıyorum. fikri olan var mı bu durumla ilgili
bu otomatıik çalıştırma fonksiyonu nedir yahu? kapalıysa açın diyor...
quote:
bu telefonla üniversitelerin eduroam wi fi ağına bağlanmmak için ne yapmak gerekiyor bilen varmı acaba ?
benim üniversitenin(paü) sitesi baktım simbiyom , win için yönergeler fakat andr. için yok sertifika gibi bişeyler yüklenilecek .der uzantılı.
sertifika yüklemene gerek yok . 2.1 yüklü bende başka bir program yüklemeden direk kurdum. enterprise i seçiyorsun , ardından ttls seçiyorsun. pap seçiyorsun kullaniciadi@posta.pau.edu.tr yazıyorsun kimlik adına sonra şifreni yazıyorsun giriş yapıyorsun.
quote:
acılısta 1 2 sn bişey gosteriyo ama kullanırken reklam goremedim bazen uygulamaların altında cok kucuk bişeyler yazı cıkıyor google reklam gibi. ben teknosadan aldım elden beklemek istemedim eski tlf bozulmustu. hb kampayası ile ilgili bilgim yok. yalnız hızlıal.com da 12 taksit 470 tl satılıyordu .
Peki Bilgiler İçin Tşkler.
benim derdin aynısı bi yardım dostlar
quote:
Orijinalden alıntı: kfburak
bu otomatıik çalıştırma fonksiyonu nedir yahu? kapalıysa açın diyor...
quote:
Orijinalden alıntı: raistland
quote:
sertifika yüklemene gerek yok . 2.1 yüklü bende başka bir program yüklemeden direk kurdum. enterprise i seçiyorsun , ardından ttls seçiyorsun. pap seçiyorsun kullaniciadi@posta.pau.edu.tr yazıyorsun kimlik adına sonra şifreni yazıyorsun giriş yapıyorsun.
eyvallah hocam. okula gidince denicem.
appbrain den uygulama yükleyebilen varmı ?
Şarji en çok niyen 3g. Telefonu 2gde kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: cgdincer
appbrain den uygulama yükleyebilen varmı ?
ben yüklüyorum ama zaten appbrainde markete yönlendiriyor.Marketten indiriyorsun yani
evet çok saçma market açılmıyor ki zaten açılsa appbrainde ne işim olur
quote:
Orijinalden alıntı: cgdincer
evet çok saçma market açılmıyor ki zaten açılsa appbrainde ne işim olur