Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 - 5 gündür kurcalıyorum telefonu . tek kelime ile mükemmel. bayadır araştırıyodum telefon almak için aldığım ilk günü tlf fransız romu 2.1 yükledim. süper oldu . google sesli araması falan var. telefonu başka romlarda denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem

quote:

Orijinalden alıntı: jerilyas

quote:

Orijinalden alıntı: seylem
    yav su konuyu up layip durmayin millet görüp alıyor işte 5800 gibi olcak tel. yakında

Bir msn grubu mu kursak naapsak?

şu muhabbeti bırakın artık.
    f/p iyi bir ürünse herkesin almaya hakkı var.
    Program rom sorunları vs konuşulacak konuda saçma sapan postlar var.
    Eğer kimseye aldırmama niyetim varsa git tavsiyelerde kötüle telefonu konuyu kirletmeyin.
    2.2 istiyonuz hem aman kimsede olmasın adamlar satamadığı ürünü niye yeni güncelleme getirsinki satamadığı ülkeye romu erken çıkarsın.
    Neyse,

Sakin ol şampiyon

şakasına diyoz tabi.kimsenin kafasına silah dayayipta vazgecirmiyoruz hey allahım ya.tek endişemiz telefonun 5800 ün akibetine ugramaması.yoksa burda bir iki kişi kötüledi diye satışlar durmaz merak etme

dün yorgun ve biraz gergindim.
    gerçekten çok ciddiye almışım kusura bakmayın.
    Ama bu muhabbeti yapmayalım bida olur mu

• Öyle ayarlar çekerim ki telefona şarjı 10 gün gider. Şarj konusu tamamen kullanıcı ile ilgili. Şarj süresini 5800 ile kıyaslamak ise tam bir cahillik örneği olur. İki telefonun donanımlarına bakınca zaten durumun normal olduğunu görüyorsunuz. Bazı arkadaşlar neyin peşinde anlamadım.
  • Arkadaslar sonunda telim geldi biraz gecikmeyle kutuyu gördügümde şaşırdım :) biraz kurcaladım şunu söyleyebilirim şahane :D beyazda güzelmiş pişman olmadım
  • Arkadaslar su sarj olayini sorucam bende en onemli yapilmasi gerekenler nelerdir dun aksam ilk sarjini yapip aldim cihazi yatmadan once hicbisey yapilmadigi halde sarj sabah yuzde seksene inmisti
  • quote:

Orijinalden alıntı: musanpa

Arkadaslar su sarj olayini sorucam bende en onemli yapilmasi gerekenler nelerdir dun aksam ilk sarjini yapip aldim cihazi yatmadan once hicbisey yapilmadigi halde sarj sabah yuzde seksene inmisti

altta çalışan programlar olabilir,3g yada gps i açık olmuş olabilir,vodafone hat kullanıyorsan şebeke fazla şarj yemiş olabilir.
  • theme yükledim dün

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 27 Kasım 2010; 12:01:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

Arkadaslar su sarj olayini sorucam bende en onemli yapilmasi gerekenler nelerdir dun aksam ilk sarjini yapip aldim cihazi yatmadan once hicbisey yapilmadigi halde sarj sabah yuzde seksene inmisti

altta çalışan programlar olabilir,3g yada gps i açık olmuş olabilir,vodafone hat kullanıyorsan şebeke fazla şarj yemiş olabilir.

tüh vodafone kullanıyorum maalesef:)tabi gmailimde kurulu senkronize oluyor sanırım.bu arada ben bu cihazda arka planda kalan programlara nereden bakıp nasıl kapatıyoruz cözemedim onuda bilen bi arkadas bilgilendirirse sevinirim
  • arkadaslar ayarlardaki pil kullanımı kısmında android sistemi ve ortam var ortam %78 kullanıyor kamera simgesi var onda kameramı acık kaldı arkaplanda acaba nasıl kapatıyoruz arkaplandaki prgramı.....bide msj larda iletim raporu alabiliyormuyuz bulamadım ayarı....
  • quote:

quote:

quote:

tüh vodafone kullanıyorum maalesef:)tabi gmailimde kurulu senkronize oluyor sanırım.bu arada ben bu cihazda arka planda kalan programlara nereden bakıp nasıl kapatıyoruz cözemedim onuda bilen bi arkadas bilgilendirirse sevinirim

advanced task killer yükle ,arka planda çalışan programları kapatır

• şarjı uzun kullanmak için

advanced task killeri kurun,sadece 2g şebekesini ayarlayın,dokunsal geri bildirim kapayın her bastığınızda titremesin,live wallpaperi hevesiniz olmadığı takdirde kullanmayın,ekran parlaklığını son ayarda kullanmayın ben orta dereceye ayarladım,ekran zaman aşımını ben 30 saniye yada 1 dakikaya ayarladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx

arkadaslar ayarlardaki pil kullanımı kısmında android sistemi ve ortam var ortam %78 kullanıyor kamera simgesi var onda kameramı acık kaldı arkaplanda acaba nasıl kapatıyoruz arkaplandaki prgramı.....bide msj larda iletim raporu alabiliyormuyuz bulamadım ayarı....

mesaj<ayarlar<iletim raporları çeneği seç
  • quote:

quote:

arkadaslar ayarlardaki pil kullanımı kısmında android sistemi ve ortam var ortam %78 kullanıyor kamera simgesi var onda kameramı acık kaldı arkaplanda acaba nasıl kapatıyoruz arkaplandaki prgramı.....bide msj larda iletim raporu alabiliyormuyuz bulamadım ayarı....

Hocam sağol yaptm ....bide bu slideme ve market uygulamaları hat üzerindenmi int erişiyor wifiden bağlanabiliyormuyuz...
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sağol yaptm ....bide bu slideme ve market uygulamaları hat üzerindenmi int erişiyor wifiden bağlanabiliyormuyuz...

wi-fi den bağlanabilirsin

• quote:

şarjı uzun kullanmak için

advanced task killeri kurun,sadece 2g şebekesini ayarlayın,dokunsal geri bildirim kapayın her bastığınızda titremesin,live wallpaperi hevesiniz olmadığı takdirde kullanmayın,ekran parlaklığını son ayarda kullanmayın ben orta dereceye ayarladım,ekran zaman aşımını ben 30 saniye yada 1 dakikaya ayarladım

ben cihazı yeni aldıgım için suan 1.6 kurulu durumda.markette bulunmamakta.programları nereden yüklüyorsunuz acaba??
  • quote:

quote:

ben cihazı yeni aldıgım için suan 1.6 kurulu durumda.markette bulunmamakta.programları nereden yüklüyorsunuz acaba??

android forumlarında programlar mevcuttur.apk uzantılı indirip hafıza kartı içine atıp appinstaller ile kurabilirsin.Bununla zırt pırt uğraşmak istemiyorum telefonumda market olsun diyorsan 2.1 yüklemen lazım.O daha iyi olur yani

http://www.googleandroid.gen.tr/forum.php

bu site işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 27 Kasım 2010; 13:51:25 >

• quote:

quote:

quote:

android forumlarında programlar mevcuttur.apk uzantılı indirip hafıza kartı içine atıp appinstaller ile kurabilirsin.Bununla zırt pırt uğraşmak istemiyorum telefonumda market olsun diyorsan 2.1 yüklemen lazım.O daha iyi olur yani

tesekkür ederim son bir sorum daha olacak 2.1 e yükseltme işi zormu ve ve cihaz acısından riski varmı hasar veya baska kullanım problemleri gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

tesekkür ederim son bir sorum daha olacak 2.1 e yükseltme işi zormu ve ve cihaz acısından riski varmı hasar veya baska kullanım problemleri gibi

zor değil aslında.uygulamaları harfiyen yaparsan olur.Önceki gün burdan bir arkadaşınkini yaptık,sende yapabilirsin.Cihaz açısından garanti kapsamı dışına çıkarmı bilmiyorum çünki biri diyorki çıkar diğeri çıkmaz diyor.Tam muamma yani.

2.1 e güncellemek istiyorsan bu linkteki yönergeleri uygula tamamdır

http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/

• Nazaman verdiğin linkteki rom hangi ülkeye ait en iyisi omu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realicty

Nazaman verdiğin linkteki rom hangi ülkeye ait en iyisi omu

hangi rom olduğunu bilmiyorum V20B rom.Ben yunan kullanıyorum bendeki V20A
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.