Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firatilgazli
    Telefon gerçekten güzel görünüyor herşeyiyle gidip inceleyecek mağaza bulamadım etrafımdaki bütün elektronik marketlere gittim ürünün calısını göremedim siyah yada gümüş istiyorum ama görebilsem belkide beyaz alacağım... kader bakalım birde forumdaki dağınıklı toplama imkanımız varmı yani ilk sayfada root olmak anlatıldığı gibi mesela greek root u nereden indirelim nasıl yapalım oyunlar nasıl olur hepsini bir yere topluya bilsek güzel olur hemde herkes sorulan soruları tekrar sormak zorunda kalmaz ben 17 sayfayıda okudum ve öyle yazıyorum şu anda mesajımı...

Diğer renkler 2.1 Türkiye rom çıkınca gelebilir. Şuan Türkiyede beyaz ve pembe var.
  • Hb den 17 sinde verdiğim sipariş sonunda ulaştı. herkesede hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer
    Hb den 17 sinde verdiğim sipariş sonunda ulaştı. herkesede hayırlı olsun...

Super hizli gonderi ya ondandir.bizimde 1 hafta olacak.nasipse yarin gelecek
  • WebCargo ile aynı gün teslimat diyor hb de...hikayemiki bu gelirmi aynı gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx
    WebCargo ile aynı gün teslimat diyor hb de...hikayemiki bu gelirmi aynı gün

Gelir.:)on tl fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 25 Kasım 2010; 16:35:16 >
  • Arkadaşlar bu telefonun şarjı 1 gün gidiyor gitmiyor haberiniz olsun öncelikle:) Birşey soracağım bunun ekranı çizilmeye dayanıklımı koruması var mı? 2 günde üzerindeki yapışkanı hallettim... içine hava aldı. Çıkarmakta istemiyorum. Ne önerirsiniz
  • 1 gunmu? Yapm yav.1500mah bataryasi vardi sozde.insallah acilir zamanla sarji...
  • quote:

Orijinalden alıntı: moon74

1 gunmu? Yapm yav.1500mah bataryasi vardi sozde.insallah acilir zamanla sarji...

Yazılım önemli moon74 belki 2.1 de daha iyi performans verir. Ben çok kullanıuyorum 24 saat götürüyor ancak. 2 saat sonra şarja takacağım aldım alası 2. oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raistland

telefon için güzel bir kılıf bulan var mı arkadaşlar ? lg nin sitesinde baktım göremedim orijinal bişey olsun abez kaçmasın diye baktım ama göremedim. Kılıfı olan arkadaşlar fotoğraflarını çekip koyabilir mi ?

ben beyaz iphone kılıfı aldım eniştemin iphonundan bile daha güzel oldu :)
  • şarzı bir gün çok az değil mi ya.
    Ne kadar kullandın.
    Diğer arkadaşlar sizde durum nasıl
  • sonunda telefonu aldım yarını bekleyemedim gittim kargodan teslim aldım..daha acmadım acınca fikirlerimi paylasırım..
  • aman süper hızlı gönderi olmasın,yoksa 10 günde zor gelir,dün öğlen sipariş verdim süper hızlı gönderi,daha tedaric süreci bile demedi
  • yahu bende telefonumu alamadım hâlâ. çarşamba kargoya verdi hızlıal.com ama sancaktepede gözüküyo daha avrupa yakasına bile geçmemiş. bu yurtiçi kargo çileden çıkarır adamı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfburak

yahu bende telefonumu alamadım hâlâ. çarşamba kargoya verdi hızlıal.com ama sancaktepede gözüküyo daha avrupa yakasına bile geçmemiş. bu yurtiçi kargo çileden çıkarır adamı...

Aynen öyle benim bir kargo vardı 100 tane şeffaf dosya var. salı geçesi çıktı. çarşamba gelmedi. Perşembe babamı beklettim evde 4 e kadar ben 5 te geldim. 4.40 da gelmişler. Olacak işmi sabahtan gelsene.
  • Beyler root yapmak garanti dışına çıkartırmı telefonu
  • -Ben yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.1.6 da telefon hala.biraz beklemeyi düşünüyorum resmi 2.1 çıkar diye.
    -Şarj 1,5 gün gidiyor en fazla ama karıstırıyorum bayagı ve bir çok program yüklü telefonda.
    -Skyfire ile videoları her zaman olmuyor ama:) izleyebiliyorsunuz.Touch.facebooka girerseniz skyfire ile videoları izleyebiliyorsunuz.
    -Şu angry birds oyunu bende çalışmadı bir türlü.Oyun siyah ekranda takılıp kalıyor.müzik çalmaya başlıyor bi türlü ilerlemiyor.Sizce niye cok merakta ediyorum oyunu ama oynamayamadım:(yardımcı olabilirseniz sevinirim
    -Nfs shift için tüm programları sildim genede yeterli alan yok uyarısı geliyor anlamadım ne kadar alan istiyor bu oyun:(
    -Telefon şık.gün gectikce daha cok seviyorum.denemenizi tavsiye edeceğim programlar
    1-handcent sms
    2-msn talk, e-buddy ikisinide bilemeyen yoktur ama :)ikiside iyi
    3-namaz vakitleri
    4-gps status:hız ölçer pusula filan
    5-igo:ben navigasyon olarak igoyu kullanıyorum ev içinde bulmakta zorlanıyor ama araç içinde oldukça başarılı.ambulansın gps'iyle yarıştırdım pek bi fark yok:)ndrive ı denemedim ben.onu kullanan olmus baya forumda ama
    6-iQuran pro:süper bir program.türkçe mealini indirebiliyorsunuz.bir kaç farklı kişiden ses dosyalarını inidrebiliyorsunuz.İlk kurulumda sadece fatiha oluyor içinde daha sonra wifi ile türkçe meali diger sureleri,istediğiniz surelerinde ses dosyalarını indirebilirsiniz gerçekten harika bir program
    7-App lock:İstediğiniz dosya ve klasorü şifreleyebilirsiniz.başarıılı ve sorunsuz
    8-Documents to go:benim denediklerim içinde en başarılı ofis programı.Hem görüntüleme hem düzenleme yapabiliyorsunuz.
    9-Net counter:internet paketinizi aşmamanız için harika bir program ne kadarlık bağlandiğinizi günlük hf.lık aylık vs gösteriyor
    10-Quick system info:advanced tas killere gore daha başarılı ve kullanıslı bence.widgetten hızlıca girip sonlandırmak istediğiniz programı seçip sonlandırabilirsiniz.geniş bir telefon infosu sunuyor.uninstaller olarak kullanabiliyorsunuz.isterseniz widgeta tek dokunuşla tüm programları sonlandırabiliyorsunuz
    11-Sesli sözlük:bildiğiniz sesli sözlük işte:)
    12-gazeteler,zaman gazetesi uygulaması, türkçe klavyede gayet başarılı.Türkçe klavyeyi kurdum ama kullanmıyorum.Word ile ugraşırken gerekli ama, mesaj yazmak için lg klavyesi güzel.
    13-Sms replier:bu programla da ayarlama yaparak istediğimiz zaman mesajlara otomatik cevap veriyor.toplantıda iken filan işe yarıyor.atılacak mesajı siz pelirliyorsunuz.
    14-Sms popoup:gelen mesajı ana ekrana cıkartıyor.çok gerekli bi şey değil.handcentin kendi pop oupu var zaten

• Peki telefonda numerik tuşlarla msj yazma var mı yani sadece klavyeden yazılmıyor dimi msj bi de msjlarda ifade ekleme var mı normal bildiğimiz msn simgeleri yani
  • Beyler cahilliğimi bağışlayın ama telefonumda kendi çektiğim videoları ve resimleri pc'ye aktaramıyorum.

Bluetooth ile gelenler gözüküyor klasörlerden birinde ama normal galerimde kendi çektiğim video ve resimleri bulamıyorum klasörlerde dolayısıyla da pc'ye aktaramıyorum.

Pc suite kurmak gerekli midir kurmadan direk kablosuyla bağlasak olmuyor mu?
  • numerik klavyede var elbette.smile larda var.3310 da bile varmıydı yanlış mı hatırlıyorum:)
    Benim sorum skyfirede exiti bi türlü bulamıyorum.??????????Nasıl cıkılıyor bu programdan ya:))),
    Ana menü tuşuyla cıkıp programı task killerle kapatıyorum ben:))
  • kardeş telefonu bluetooth ile bilgisayara eşleştir.teefonun içindeki her şeye ulaşırsın.

PC suiti kurmasan bile usb bağlantı için usb driverı kurman gerekli olabilir.2gblık sd kartın içinde var usb driverda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaballack -- 25 Kasım 2010; 20:47:01 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.