Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bütün konuyu okudum istediğiniz kadar iğrenç ciss kaka deyin bnde alcam büyük ihtimal bu tel i ve ilk defa lg telefon kullanıcısı olcam yalnız bu siyah yada füme rengin olmaması ve hala orjinal 2.1 tr nin gelmemesi biraz düşündürüyor beni sanki yeni bi seri mi gelcek 2.1 yüklü nedir bilemiyorum 2.2 de desteklense keske bnce bu tel 2.2 yi kaldıracak donanıma sahip.....buyuzden beklesemmi alsammı tam karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanjx

Arkadaslar bütün konuyu okudum istediğiniz kadar iğrenç ciss kaka deyin bnde alcam büyük ihtimal bu tel i ve ilk defa lg telefon kullanıcısı olcam yalnız bu siyah yada füme rengin olmaması ve hala orjinal 2.1 tr nin gelmemesi biraz düşündürüyor beni sanki yeni bi seri mi gelcek 2.1 yüklü nedir bilemiyorum 2.2 de desteklense keske bnce bu tel 2.2 yi kaldıracak donanıma sahip.....buyuzden beklesemmi alsammı tam karar veremedim.

-2.2 yi zaten kaldırıyo..
    -beyaz rengi en karizma renkmiş ben beyaz sipariş verdim..su ana kadar hyatında siyahtan baska renk olmayan bi insan olarak :)
    -2.1 tr rom u yakında cıkıcak.2.1 uzerinde olması cok onemli degil zaten telefonu kendinde kolayca guncelliyosun..

• quote:

Orijinalden alıntı: wborland
    Arkadaslar telefonu pazartesi günü saat 17:00 civarında sipariş verdim bugün öglen gibi "Tedarik Aşamasında" uyarısı cıktı sizce ne kadar sürer gelmesi ?? bu hafta gelirmi dersiniz hepsiburadadan?

Ürün hızlı gönderide var yarın çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: wborland
    Arkadaslar telefonu pazartesi günü saat 17:00 civarında sipariş verdim bugün öglen gibi "Tedarik Aşamasında" uyarısı cıktı sizce ne kadar sürer gelmesi ?? bu hafta gelirmi dersiniz hepsiburadadan?

Ürün hızlı gönderide var yarın çıkar.

hmmm evet hızlı gonderi koymuslar galiba kamyonla mal yıgdılar :) neyse bakalım persembe gunu elime ulasır umarım...
  • arkadaşlar telefonum arada bir donuyor 30 saniye sonra kendine geliyor sd kart okunuyor diyor.bu sorunu yaşayanınız var mı ne yapmam lazım.garantiye vermek istemiyorum daha çok yeni
  • Arkadaslar bu telefonda 3G veya 2G baglantısını nasıl %100 iptal edebilirim ?
    Birde hiç çalıştırmasam bile bazı programları çalıştırmışım gibi görüyorum (task managerda) örnek : gmail , java ind , vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

hepsiburadadan alanlar için kargolar çıktı hayırlı olsun...

kısmi gönder butonuna tıklamadığım için benim kargo çıkmamış daha.off of
  • quote:

Orijinalden alıntı: umge

arkadaşlar telefonum arada bir donuyor 30 saniye sonra kendine geliyor sd kart okunuyor diyor.bu sorunu yaşayanınız var mı ne yapmam lazım.garantiye vermek istemiyorum daha çok yeni

Selamlar bende çok yeniyim fakat böyle bir sorun yaşamadım.Muhtemelen sd kartla ilgili bi durum başka bir sd takıp denersen sorunun çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: suuat

Arkadaşlar benim telin yan kasasında (kamera vs tuşlarının olduğu yer) hafif bir oynama var. Sizde de öylemi ?

çıt çıt ses yapıyor o ise var.

Aynısı bende de var bu bir sorun değil diğer arkadaşımında aynı zannediyorum hepsinde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 24 Kasım 2010; 10:31:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

invisible

Ben aldığımda hafıza kartı falan yoktu da neyse sorun değil...2.1 sürümü güzel olur ancak 2.2 sürümü ile tarayıcıya flash desteği de gelecekmiş haberiniz olsun.Ona göre bulursanız yaparsanız lütfen paylaşın.Şuan mesela kendi tarayıcıyla videoları izleyemezsiniz.

suuat

Bende orada bir oynama yok da bu dokunmatik "geri" tuşu varya o panele bastırınca ses çıkıyor böyle sanki yerinden oynuyor gibi sizlerde öyle mi?

xzibidix

Kutu içeriğinde bildiğim kadarıyla kılıf yok.Ben ingiltereden LG'nin deri kılıfını da almıştım, burada var mı bilmiyorum.

Geri tuşunda herhangi bir sorun yok ama fazla abanmamak lazım pek sağlam görünmüyor :) ancak dediğim gibi benim telin yanlarında oynama var sağda ve solda. Servise gönderin bakalım dediler bakalım olmadı göndercm.

• quote:

Orijinalden alıntı: moon74

quote:

Orijinalden alıntı: cgdincer

hepsiburadadan alanlar için kargolar çıktı hayırlı olsun...

kısmi gönder butonuna tıklamadığım için benim kargo çıkmamış daha.off of

Sabırlı olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Orijinalden alıntı: umge

arkadaşlar telefonum arada bir donuyor 30 saniye sonra kendine geliyor sd kart okunuyor diyor.bu sorunu yaşayanınız var mı ne yapmam lazım.garantiye vermek istemiyorum daha çok yeni

Selamlar bende çok yeniyim fakat böyle bir sorun yaşamadım.Muhtemelen sd kartla ilgili bi durum başka bir sd takıp denersen sorunun çözülecektir.

Class6 hafıza kartı kullanın l
  • invisible

Tamamdır artık buradayız zaten.Paylaşımlarımızı buradan yapalım.
    ---

Bu arada telefon ne kadar yayılıyor 5800'a dönecek vallahi :))

Arkadaşımızın bir tanesi de 2.1 ile 2.2 arasında bir fark yok demiş de şuan telefonunda flash desteği olmadığını bilmiyor galiba.2.2 sürümü flash deteği ile geliyor arkadaşlar...

2.2 çıksa da onu da yüklesek...
  • O kadar olmaz herkes kullanamaz bu teli:) 5800 basit. Birşey soracağım bunda önce kp500 kullandım onda açık uygulamaları ana sayfa tuşuna basılı tutup sonlandırabiliyorduk bunda en son kullandığımız 6 ekran geliyor bunu sonlandırma yok mu?

Ben 2.2 için lg kore ile iletişime gececeğim. Optimus one ülkemize gelmediği için bunu almak zorunda kaldık ayağına yatıp rusların 2.2 yi yükleme aşamasında olduğunu lg ninde bu kullanıcılarına bir kıyak geçip 2.2 yi yapmasını isteyeceğim. Zaten android işletim sistemi telefonlarının tutulma sebebi kendini geliştiren bir işletim sistemi olması örnek olarak 1.6 dan 2.1 geçtik. Symbiamda böyle birşey yok :) Donanım 2.2 yi kaldırır. 2.2 gelse bu telefonun tadından yenmez.
  • Öncelikle sizden kesinlikle iletişime geçebildiğiniz kadar LG ile temasa geçmenizi rica ediyorum.Özellikle de Merkez Kore.Ben de bizimkilerle konuşayım bi bakalım haberleri var mı...

Telefonun donanımı 2.2 sürümünü destekler nitelikte.Ama android 3.0 çıktığında maalesef desteklemeyecek ama 2.2 bize yeter de artar.

Şimdi gelelim uygulama kapatmaya.Androidlerde genelde olan bir durumdur bu.Bir oyun oynadınız mesela oyundan çıkarsınız ama oyun arka planda çalışmaya devam eder şarj da yer.

Bunu aşmanın yolu Taskkiller gibi programlar kullanmaktır.Mesela taksk killer programını açtığınızda çalışan tüm programlar, uygulamalar gözükür siz de rahatça kapatabilirsiniz.Market çalışıyorsa oradan bulunabilir veya internette .apk uzantısı ile bulunmaktadır...
  • android 2.2 sürümü flash desteği ile geliyor ancak bu destek ile flash içerikler her telefonda çalışacak anlamına gelmiyor. yani sınırlı bir destek var.

optimus gt540 ve optimus one (android 2.2 ile geliyor) donanımsal olarak yeterli olmadıkları için üzerlerinde android 2.2 bile olsa flash içeriği çalışatıramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelous61

android 2.2 sürümü flash desteği ile geliyor ancak bu destek ile flash içerikler her telefonda çalışacak anlamına gelmiyor. yani sınırlı bir destek var.

optimus gt540 ve optimus one (android 2.2 ile geliyor) donanımsal olarak yeterli olmadıkları için üzerlerinde android 2.2 bile olsa flash içeriği çalışatıramaz.

Bu söylediklerinizden kesin emin olup olmadığınızı bilmiyorum ama yanılma ihtimaliniz vardır diye düşünüyorum.

Alınan bilgilere göre şuanda 2.2 sürümü ile flash desteğini alacak telefonlardan birisi de lg gt 540'dır.

Tabi ben de kesin birşey söyleyemem sonuçta Kore'de çalışmıyorum ama duyumlar öyle.

Donanımsal olarak ne yeterli gelmiyor acaba ? Çözünürlük ile ilgili problem yok, ram ile ilgili problem de yok...

İlerleyen günlerde android 2.2 sürümünü yükleyebilirsek kesin olarak tartışabiliriz buradan...

Bu arada ulaştığım enteresan bilgiler var.Tam ilk sradaki linki inceliyordum ki yorumlarda birilerinin flash desteğinin 2.1 eclair sürümüyle de çalıştığını yazdığını gördüm.

http://www.appbrain.com/app/flash-player-10-1/com.adobe.flashplayer --- burada yazyordu.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ --- karşısında verile link de buydu linki açtım ve şaşırdım.Hiç problem olmadan 2.2 sürümü gibi çalıştığı yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 24 Kasım 2010; 13:06:27 >

• arkadaş doğru söylüyor mesela,optimus one da,flash 10.1 i desteklemiyor,froyo demek herşey demek değil?
  • gt 540 için daha android 2.1 sürümleri gelmeye devam etmekte umarım 2.2 de gelir. optimus one ise android 2.2 ile gelmekte ve internetten araştırdığım kadarıyla flash desteği yok. tabiki bu ileride olmayacak anlamına gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.