Şimdi Ara

LG GX Soundbar - 420W Dolby Atmos (Sıfır - Kapalı Kutu - Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 LG GX Soundbar - 420W Dolby Atmos (Sıfır - Kapalı Kutu - Garantili)

Fiyat: 15000 TL - Ciddi alıcılarla pazarlık olur.

Sıfır - kapalı kutu. İzmir'de elden teslim olur. Şehir dışına ödeme sonrası kargo yaparım.

LG G4 TV'nin yanında kampanyayla verilmiş ürün. Kendi soundbar'ım olduğu için ihtiyaç fazlasıdır. Kutusu açılmadı.

LG bayisinden alındı (DH'den Burak Bey - Koç Pazarlama). Faturası vardır. Fatura tarihi 11.06.2024. 2 yıl garantilidir.

LG G1'in daha üst modelidir. 360W yerine 420W'tır. İstenirse, 2 adet uydu hoparlör eklenebilir.

İnce yapısı sayesinde, duvara takılı TV'lerle güzel durur. Sehpada da kullanılabilir. Hem duvar aparatı, hem de sehpa ayakları kutudan çıkıyor.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 15000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 11 Haziran 2026 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• evet arkadaş bana pm atmış ve nedense bloklamış, mecburen buradan cevap yazıyorum ancak öncelikle arkadaşın da msjı görünsün (copy paste yaptım)

arkadaş:

-İlanımda pazarlık payı olduğunu ve sistem notunda "ilanın ikinci el kuralları dahilinde yoruma açık olduğunu" belirtmiştim. Sanki ilana bir teklif yapmışsınız da kabul etmemişim gibi, baltalayıcı dilde bir mesaj yazmışsınız.İlanla ilgilenmiyorsanız, size makul gelen satıcılardan alın. (En düşük fiyatlı olanlarda iade & teşhir riski vardır. Bu tür ürünlerde, bayi ve mağazaları tavsiye ederim.)Önceliğim İzmir'de elden satıştır. Kargo durumunda da, kargoyu alıcı ödeyecek diye bir zorunluluk yok.Bir ilan açıldığı zaman, başta bir fiyat yazılır ve duruma göre zamanla düşürülebilir. 10000 lira bile yazsam, 7-8 teklif eden bir sürü mesaj gelirdi.Sıfır mağaza fiyatları da kısa vadede artış gösterebilir veya satmak için acelem olmayabilir vb.

benim blok sebebiyle iletilemeyen cevabım:

Soundbar arayışındayım ve piyasayı takip ediyorum. Size ürünün satış fiyatıyla alakalı bir soru sordum, eğer sorunun 2.el kurallarına aykırılık içerdiğini düşünüyorsanız şikayet edersiniz ve yöneticiler elbet değerlendirirler.  Bu kadar uzun uzun nedensiz bir savunma içerisine girdiğinize ve cevabı konuya değil de bana pm ile yazdığınıza göre sizin de farkında olduğunuz fiyatsal bir sıkıntı var demektir.(Bu arada mantıklı bir cevap göremedim)  Size hayırlı satışlar diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 23 Haziran 2024; 16:38:14 >

• "Mağaza fiyatı artış gösterebilir..." vay vay vay.Eskiden sitede 2.el bölümü diye bişey vardı. Bence ürünün satabilinecek fiyatı 12k 13k max

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takas teklifi için pm attım LG GX Soundbar - 420W Dolby Atmos (Sıfır - Kapalı Kutu - Garantili) 

• Pazarlık için Nasıl bir cittiyet arıyorsunuz ?. Hayır özel mesaj attım ama dönüş bile yapmadınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.