Şimdi Ara

LG H324 YK Y50 (LG LEON) ALINIR MI? NEDEN BU TELEFON HAKKINDA HİÇ BİLGİ YOK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu telefon alınır mı? http://www.lg.com/tr/smart-phones/lg-LGH324TR

Android Lolipop ile güncel gelmesi hoşuma gitti alıp ortalama 2-3 sene kullanmayı düşünüyorum.

Sadece günde ortalama 15dk internet ve günde ortalama 5-10dk telefon görüşmesi için birde günde ortalama 1 saat müzik dinlemek için kullanacağım.

Bu telefon hakkında neden hiç Türkçe inceleme ve haber yok beni şaşırttı açıkçası görüşlerinizi bildirirseniz iyi olur acil cevap bekliyorum...

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_LG-Y50-Siyah-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Telefon,103452,2206159.html?langId=-14

Sony e4g'de baktım ama bunun tasarımı ve malzemesi daha çok hoşuma gitti lolipop ile gelmeside artısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 11 Eylül 2015; 2:46:31 >

• Konu hakkında yorumu olan yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten ölü doğmuş bu telefon kimse bir şey yazmıyor...
  • Bende almayı düşünüyorum.Fakat telefoda kullanılan işlemci nedir hakkında bir bilgi yok. Bazı arkadaşlar "Qualcomm Snapdragon 410" işlemcili diyorlar. Fakat nette araştırdım MediaTek MT6582 işlemcili yazıyor. Snapdragon 410 varsa alınır. Bilgi sahibi olan varsa, yazarsa sevinirim.
  • tarnat1985 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonla ilgili ne Türkçe inceleme nede forumda konu bulabildim.

Ben lolilop ile gelmesinden dolayı daha uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm ama telefonla ilgili bilgi bulamıyorum.
  • LG leon`da Mediatek MT6582 işlemcisi varmış. Foto "jinjin" nickli dh üyesi arkadaş tarafından gönderilmiştir.

LG H324 YK Y50 (LG LEON) ALINIR MI? NEDEN BU TELEFON HAKKINDA HİÇ BİLGİ YOK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarnat1985 -- 13 Eylül 2015; 10:50:28 >
  • LG LEON dan amman uzak durun, 1GB ram var deniyor ama (görünen 700 mb) sistem 300 mb yiyor.150 mb uygulama geriye 250 boş diyor. biraz uygulama kursan düşe düşe 100 MB a kadar düşüyor. sonra tabi sürünmeye başlıyor.
    4GB dahili bellek var. 2,61 sistem. 1 gb programlar geriye 400 MB gerisi içinde 5-6 uygulama kursan doluyor. sd karta taşıma desen ayrı işkence. zaten hepsi taşınmıyor, taşınsa kart arızası ve yavaşlığı sıkıntıları.
    velhasıl uzak durun derim.

en az ram 2gb belek 8 gb olmalıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaferala kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam önemli tavsiye için teşekkürler,arayışa devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferala

LG LEON dan amman uzak durun, 1GB ram var deniyor ama (görünen 700 mb) sistem 300 mb yiyor.150 mb uygulama geriye 250 boş diyor. biraz uygulama kursan düşe düşe 100 MB a kadar düşüyor. sonra tabi sürünmeye başlıyor.
    4GB dahili bellek var. 2,61 sistem. 1 gb programlar geriye 400 MB gerisi içinde 5-6 uygulama kursan doluyor. sd karta taşıma desen ayrı işkence. zaten hepsi taşınmıyor, taşınsa kart arızası ve yavaşlığı sıkıntıları.
    velhasıl uzak durun derim.

en az ram 2gb belek 8 gb olmalıydı.

katılıyorum. geçen hafta l fino modelini aldım, aşağı yukarı tüm özellikler aynı. hafıza meselesi çok sıkıntı. Faceebook + messenger + whatsapp kurunca telefon tamamen doluyor başka bir uygulama kullanamıyorsunuz. Uzak durulmalı
  • bende kararsızım hiçbir yerde bilgi yok alsam mı almasam mı hiçbir fikrim yok :(
  • en kullanıyorum. Tamam ufak tefek hataları var. Ama siz de 1500Tl'lik telefonla karşılaştırmayın. Hafızasının çabuk dolmasından ben de şikayetçiyim. Ama yapacak bir şey yok. Ben telefondan gayet memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.