Şimdi Ara

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
23
Favori
110.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee o zaman şimdi bu keyfi yaşamak için orjinal bluraybdiskmi alcaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu kadar takıldınız ki TrueHD' ye. DTS varken çok da gerekli değil. Hem filmlerin boyutu inanılmaz artıyor, hemde TrueHD - DTS kalite farkını bu 600TL lik sistem ile anlayamazsınız. 3bin liralık sistemin olur o zaman TrueHD film indirir onu izlemek için uğraşırsın o ayrı. DTS izleyin gitsin napacaksınız TrueHD yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Mart 2013; 15:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

Niye bu kadar takıldınız ki TrueHD' ye. DTS varken çok da gerekli değil. Hem filmlerin boyutu inanılmaz artıyor, hemde TrueHD - DTS kalite farkını bu 600TL lik sistem ile anlayamazsınız. 3bin liralık sistemin olur o zaman TrueHD film indirir onu izlemek için uğraşırsın o ayrı. DTS izleyin gitsin napacaksınız TrueHD yi

Konuya son nokta. Valla benim 3TB film arsivim var sadece 1 tanesi 45gblik avatar orjinal BD imaji. TrueHD olacak diye bir filme 50gb yer ayirmam. Kaliteli 1080p ripleri de gayet guzel sese sahip. Onlar da 12-20gb arasi degisiyor.
    DTS bize yeter. En azindan bu ses sistemi ile.
  • Dar düşünmeyin arkadaşlar yeri geldimi çok yüksek fiyatlara satıyorlar, neden bir sene içinde sistem ıstakaya çıksın bakın 2013 sistemler FLAC standart olmaya başlıyor ayrıca elinizdeki sistem FLAC müziklerde çalmıyor. Blu-ray Disk içindeki Dts Hd, Dolby Truehd ses verip vermemeside muamme veriyormu denedinizmi Ekranda HD ibaresi gördünüzmü?
  • Flac çalmamasida kotu oldu ya o kadar çok heves etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

Dar düşünmeyin arkadaşlar yeri geldimi çok yüksek fiyatlara satıyorlar, neden bir sene içinde sistem ıstakaya çıksın bakın 2013 sistemler FLAC standart olmaya başlıyor ayrıca elinizdeki sistem FLAC müziklerde çalmıyor. Blu-ray Disk içindeki Dts Hd, Dolby Truehd ses verip vermemeside muamme veriyormu denedinizmi Ekranda HD ibaresi gördünüzmü?

Yok dostum dar dusunmek degil bizimkisi. Daha cok gercekci olmak. Ayrica bu seti almadan once biraz forumlar okundugunda flac calmama, true hd sesi sadece bluray oynatici olarak verdigini ve usb uzerinden cozmedigini vs. ogrenmek isten degil.
    yoksa tabiki para veriyoruz ve ozelliklerini kullanmayi isteriz. LG fe urun taniminda daha net bilgiler verse iyi olurdu o ayri konu.

• Arkadaslar bu sistemle bunun hb906 modeli arasında kaldım.

Şimdi bende digiturk ve ps3 var ben bu modelden aldıgım zaman digiyi ve ps3 ü bu cihaza bagladıgımda ve bu cihazın cıkısınıda tv ye bagladıgım zaman (TV LG LW 4500) sesleri bu sistemden alabilirmiyim tabi görüntü de tv den gelicek bu sekilde sıkıntı yasarmıyım bunun bilgisini ögrenmek istiyorum. Birde bu modelin oynatıcısı harici hdd taktıgımız zaman içindeki dts olsun dts hd olsun bu ses codeclerini direk usb den baglı hdd ile çözebiliyormu birde bunu ögrenmek istiyorum. Son olarakta oynatıcısı usb mkv lerde sorun cıkarırmı lg lw4500 tv nin oynatıcısından memnun degilimde elimdeki cogu dts filmi izlemedim dudruyor öyle bu cihazı alınca böyle bir sorun yasarmıyım merak ediyorum

• Bu flac ve tru hd olayi yazilimla olcak biseymi yoksa ek donanıma ihtiyac var

• quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Bu flac ve tru hd olayi yazilimla olcak biseymi yoksa ek donanıma ihtiyac var

yazılım ile. firware ile çözücü codecler eklenir ama yapmazlar.
  • quote:

quote:

yapma be vay çakal herifler vayy.
    dur ben şunlara bı maıl atayaım eklesenız cok sıkayetımız var dıe. tınmazlar gercı ama :)
  • quote:

quote:

quote:

yapma be vay çakal herifler vayy.
    dur ben şunlara bı maıl atayaım eklesenız cok sıkayetımız var dıe. tınmazlar gercı ama :)

ya adamlar daha şu altyazı fontunu değiştirebileceğimiz kıytırık sistemi bile getirmedi. Altyazılar küçücük kalıyor. Bi güncelleme getir altyazı boyutunu küçük-orta-büyük diye ayarlayabilelim. ama yok tık yok.

• her şey satış politikası demek ki kardeş. illa üst modele geç istiyorlar
  • quote:

her şey satış politikası demek ki kardeş. illa üst modele geç istiyorlar

eşittir kapitalizm :)

çok basit bir hareketle yapılabilecek güncellemeleri yapmayıp üst model almaya zorlamak...
  • Slm arkadaşlar.Lg lm860v tv ve hb1100mk ses sistemim var.Tv ile ses sistemi arasında simplink yardımı ile tek kumanda ile bağlantıyı kuruyorum,bağlantıda sorun yok.Kumanda ile tv'yi açtıktan sonra ses sistemi otomatik olarak açılıyorken digiturk kart taktıktan sonra ses sistemi açılmamaya başladı.Ya tv'nin alt menüsünden simplink aç-kapa yöntemini ya da ayarlardan tv sesini kapama moduyla ses sistemini açıyorum.Dolayısıyla ha menülerden açmışım ha da ses sisteminin kumandasını kullanarak açmışım.Bu durum çok can sıkıcı olmaya başladı.Acaba sorun digiturk kart mı?Hani tv ilk olarak kartı gördüğü için mi ses sistemini görmüyor? Varsa bir çözümünüz bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refsak

quote:

Orijinalden alıntı: refsak

mkv lerde cinavia sorunuyla karşılaşan var mı? son izlediğim 2 filmde de bu sorunla karşılaştım.

Benden Başka bu sorunla karşılaşan yok heralde

cinavia sorunu nedir?

bende enson "company of heroes" filmini izlerken aynı sorunla karşılaştım ki daha öncede başka bi filmde karşılaşmştm...elimde darkmedia oynatıcı var fakat bu cihaz hdd den film oynatırken ortalıkta başka bi oynatıcının bulunması hoş olmaz...forumu uzun zamandır takip etmiyorum kusura bakmayın, 3D filmlerde ki altyazı sorunu için bi çözüm varmı?
    1-3D film altyazı sorunu giderildi mi?
    2-cinavia sorunu giderildi mi?
    3-optik kablo üzerinden 5.1 ses hangi ses ayarında alınıyor?

cevaplar için şididen teşekkürler.....
  • Arkadaşlar yeni LG HB1100 mk ev sineması sistemi siparişi verdim.Buradan bütün yorumları okudum.En büyük tereddütüm altyazının rahat okunamayacak kadar küçük olması.Bu konuda çok sıkıntı yaşarmıyım.Eğer çok sorun yaşayacaksam geri göndermeyi bile düşünüyorum.Fikrinizi paylaşabilirmisiniz.Font büyüklüğü ne kadar teknik bilgi olarak söyleyebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanka7777

Arkadaşlar yeni LG HB1100 mk ev sineması sistemi siparişi verdim.Buradan bütün yorumları okudum.En büyük tereddütüm altyazının rahat okunamayacak kadar küçük olması.Bu konuda çok sıkıntı yaşarmıyım.Eğer çok sorun yaşayacaksam geri göndermeyi bile düşünüyorum.Fikrinizi paylaşabilirmisiniz.Font büyüklüğü ne kadar teknik bilgi olarak söyleyebilirmisiniz.

Ben 47LM660S televizyonda kullanıyorum bu sistemi ve alt yazılar biraz küçük denebilir ama okunabiliyor okunmayacak kadar bir sıkıntısı yok, ben memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhseckin

quote:

Orijinalden alıntı: kanka7777

Arkadaşlar yeni LG HB1100 mk ev sineması sistemi siparişi verdim.Buradan bütün yorumları okudum.En büyük tereddütüm altyazının rahat okunamayacak kadar küçük olması.Bu konuda çok sıkıntı yaşarmıyım.Eğer çok sorun yaşayacaksam geri göndermeyi bile düşünüyorum.Fikrinizi paylaşabilirmisiniz.Font büyüklüğü ne kadar teknik bilgi olarak söyleyebilirmisiniz.

Ben 47LM660S televizyonda kullanıyorum bu sistemi ve alt yazılar biraz küçük denebilir ama okunabiliyor okunmayacak kadar bir sıkıntısı yok, ben memnunum..

Cevabınız için teşekkür ederim.Aslında sistemi kurmadan anlamak zor heralde altyazı fontu tatmin edermi beni.Ama bir örnek vereyim babamın televizyonu samsung,onda bile üç seçenek var ve büyük seçeneğini seçtiğimde bile fazla yeterli gelmiyor.Bende philips media player var yazı fontunu en fazla 22 yapabiliyorum ve benim için yeterli oluyor.Böyle bir sistem alıp tekrar media playerımı kullanmak istemiyorum açıkcası.Sonuç olarak 22 yazı fontunu destekliyorsa yeterli benim için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanka7777 -- 8 Mart 2013; 10:26:57 >

• PİONEER BDP-140 için çinli amcalar custom firmware yapmışlar.
    Alet tam canavar olmuş.

altyazı karakteri olayını geçtim.
    adamlar orjinal bluray oynatırken harici olarak usb den altyazı okumayı getirmişler cihaza.
    türkçe altyazı olmasa bile orjinal blurayı tükçe altyazılı seyretmek süper bir olay.

3D bluray iso desteğide getirmişler. cihaz usbden bluray isoları menulu oynatabiliyor.
    hemde 3d olan isoları bile....

LG ye mail attım bunları yapacakmısınız diye.
    böyle bir gelime yok yazmışlar. kısaca sallamışlar...
  • Bu ses sisteminde acaba HDMI İN den medya oynatıcıyı taksak
    Tüplü tvye görünüt verebilirmi .?

normalde tüplü tv için çıkış var.ve cihaz tüplü tvde çalışabiliyor.
    deneyen varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.