Şimdi Ara

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.312
Cevap
23
Favori
110.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Delicatessen

quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Orijinalden alıntı: Delicatessen

quote:

Orijinalden alıntı: _-CaGO-_

inanılmaz hayal kırıklıgı yaşıyorum daha 1 ay olmuşken. ac3 de açmıyor 5+1 müzik formatı olan. mecburen farklı formatlara çeviricem 5+1 kayıpsız olan bi format bulup.. büyük aptallık ettim.

dlnada da problem cekiyorum. samsung note tablette tarama esnasında görüyor soru işaretli de olsa ama bağlanamıyor.. tv ye yolluyorum dlna dan öyle dinliyorum. 2 iş yaptırıyor.
    inanılmaz pişmanlık yaşatmakta..

DLNA için hangi programı kullanıyorsun bilmiyorum. Ben android telefonum ile marketten BubbleUPnP adlı programı indirdim. Hem philips televizyonumu hem de ev sinema sistemini anında gördü ve dosyaları çok kolayca yollayıp oradan izleyip veya dinleyebiliyorum.
    Markette en az 10 adet program denedim. Ama hepsi ya görmedi. ya da takılarak oynattı, kilitlendi. BubbleUPnP programını öneririm...

ayarları nasıl yaptın ben htc one ile gerçekleştiremedim server vs. indirdim ama olmadı

Slm.
    Programı son 2 haftadır kullanmıyorum. Çünkü cihazlarımı görmemeye başladı.
    Kullanırken sağ altta Devices bölümünde Philips televizyonum ve LG ev sinema sistemini otomatik olarak görüyor ve üzerine tıkladığın dosyayı cihazda oynat diyorsun oynatıyordu.

Şimdi ise ses dosyaları için ShareOnAudio programını kullanıyorum. Sadece ses dosyalarını oynatıyor ama hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Slm. Arkadaşlar.
    BubbleUPnP programının neden çalışmadığını çözdüm. Sistem dilinin ingilizce ayarlanması gerekiyor. Bunu biliyordum. bir müddet programı kullanmayıp sonra Türkçe olarak açınca çalışmadı haliyle.
    Bu arada MediaHouse programını kullandım bugün. Bubble'dan daha kullanışlı geldi. Ama bu programda da sistem dilinizi ingilizce olarak ayarlamanız gerekiyor.

• yarın öğlen tekrar deneyeyim o zaman. bende ikisi de yüklüydü ama sinir etmişti vazgeçmiştim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: areano

ürüne haporlör ayağı takıp kullanan varmı seste bir fark yaşadınızmı ? birde ntsf formatındaki hard diskleri görüyormu ?

Beko hpa2000 marka ayaklık aldım. gayet güzel durdu. birde arka kolonlarda tweeter olmadığı için ben ilave olarak tweeter montajı yaptım ve ses olarak gercekten fark yaptı. normalde tiz sesi sevmeyen biriyim fakat arka hoparlörlerde gerekli bence. resimde de görebilirsiniz.
     LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu

• arkadaşlar merhaba;
    ses sistemim bir şekülde inteernete bağlı değil ve yazılım güncelleştirmeler otomatik olmuyor. lg sitesinde hb 1100mk sayfasında yazılım güncelleme dosyaları var. yalnız update for... yazısında 1100mk'nın adı geçmiyor onda biraz çelikşkiye düştüm. güncelleme yapan arkadaş var mı? güncelleme sorun yaratır mı?

sitedeki güncellemeler;
    FIRMWARE UPDATE FOR HX906/HB906 (VER:HB.8.97.423.E/DATE:2012.12.22)

FIRMWARE UPDATE FOR HX906/HB906/HB966/HB996 (VER:H90378/DATE:2012.09.03)

cihazımın sürümü;
    MAIN VER: HB.8.62.382
    SERVO VER: H90373 (H09LGN)
  • quote:

Orijinalden alıntı: calimeros

quote:

Orijinalden alıntı: areano

ürüne haporlör ayağı takıp kullanan varmı seste bir fark yaşadınızmı ? birde ntsf formatındaki hard diskleri görüyormu ?

Beko hpa2000 marka ayaklık aldım. gayet güzel durdu. birde arka kolonlarda tweeter olmadığı için ben ilave olarak tweeter montajı yaptım ve ses olarak gercekten fark yaptı. normalde tiz sesi sevmeyen biriyim fakat arka hoparlörlerde gerekli bence. resimde de görebilirsiniz.
     LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu

evet güzel ve şık durmuş..ntsf hakkında bilgin var mı bendeki eski bir dvd oynatıcı usb den sadece fat 32 yi görüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: calimeros

arkadaşlar merhaba;
    ses sistemim bir şekülde inteernete bağlı değil ve yazılım güncelleştirmeler otomatik olmuyor. lg sitesinde hb 1100mk sayfasında yazılım güncelleme dosyaları var. yalnız update for... yazısında 1100mk'nın adı geçmiyor onda biraz çelikşkiye düştüm. güncelleme yapan arkadaş var mı? güncelleme sorun yaratır mı?

sitedeki güncellemeler;
    FIRMWARE UPDATE FOR HX906/HB906 (VER:HB.8.97.423.E/DATE:2012.12.22)

FIRMWARE UPDATE FOR HX906/HB906/HB966/HB996 (VER:H90378/DATE:2012.09.03)

cihazımın sürümü;
    MAIN VER: HB.8.62.382
    SERVO VER: H90373 (H09LGN)

güncelleme mevcut cihaza dair neyi değiştiriyor ?
  • areano A kullanıcısına yanıt
    Bende aynı ayaklardan kullanıyorum, siyaha boyadım daha şık durdu
  • ** 1100MK hoparlörlerini Pioneer BDP player'a bağlantı yapabilir miyim ? Bu sistemin player bağlantısını çıkartıp Pioneer player'a bağlayacağım yani ? Ama tabi sistemin kendi player'ı tamamen kullanım dişi olmayacak,orada onu da kullanacağım. Hemen tak-çıkar yapabilmeliyim..

** Hoparlör yerleştirirken kablo karmaşasına nasıl bir çözüm buldunuz acaba ? Önden arkaya,yanlara her taraf kablo çok can sıkıcı.

Artık çıldırmak üzereyim ,ilk bu modeli düşünüyordum sonra hazır sistemlerden vazgeçip Reciever modellerine baktım ,ama pahalı geldi vazgeçtim sonra soundbar 'lara baktım,halen bakıyorum.Tercihim soundbar olabilir hem zarif hem kablo derdi yok,ama fiyatı uygun bulamadım şu an.Kampanya denk gelmezse artık tercihim 1100MK olacaktır.
  • lg hb1100re aldım yani bunun kule olanını.

Lg 42lm620s
    d-smart hd

kullanıyorum ve şu şekilde baglantı kurmayı düşünüyorum. amaaradaki kabloya ihtiyaç varmı ? koyarsam ses daha mı iyi olur. Ayrıca elimdeki hdmi kablo 1.3 ise arc özelliği çalışmaz mı ?

LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 29 Eylül 2013; 14:50:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

lg hb1100re aldım yani bunun kule olanını.

Lg 42lm620s
    d-smart hd

kullanıyorum ve şu şekilde baglantı kurmayı düşünüyorum. amaaradaki kabloya ihtiyaç varmı ? koyarsam ses daha mı iyi olur. Ayrıca elimdeki hdmi kablo 1.3 ise arc özelliği çalışmaz mı ?

Slm.
    Hayırlı olsun.
    Hdmi hem sesi hem görüntüyü aktarır. Aradaki optik kabloya gerek yok.
    1.3 hdmi arc özelliğini desteklemez. 20 tlye alacağınız yeni bir kablo işinizi görür. Ben electroworld'den sonorous marka kablo almıştım 20 tlye. Fazla para vermeyin sakın. Kutu veya poşeti üzerinde 3D işareti olan bütün kablolar işinizi görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler hocam.
  • Arkadaşlar bende de LG HB1100RE var sanırım 1100MK ya göre tek farkı ayaklı olması. Neyse benim sorun şu bu sistem ile karaoke yapma şansım var mı? Gördüğüm kadarı ile mikrofon girişi yok. Farklı bir şekilde bağlama imkanı var mı? Digiturk un receiverında ınternete bağlayınca içinde güzel karaoke parçaları varda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgr -- 1 Ekim 2013; 12:06:35 >
  • bir yıl önce hızlıal.com adresinden aldığım ürünü satışa çıkardım..

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-hb1100mk-1000w-3d-blu-ray-ev-sinema-sistemi-95314363

•  LG HB1100 MK Ev Sinema Sistemi -> Genel Konu

1.4 hdmi kablo aldım ve resimdeki gibi bagladım. ( tv ile ses sistemi arasındaki kablo 1.4 )

Tv nin kumandasından basıyorum tv açılıyor yaklaşık 8-10 sn sonra da STAND BY konumunda bekleyen ses sistemi açılıyor ama tv yayını gelmiyor. Şöyle bir ekran çıkıyor.

bu ekranı da ancak ses sisteminin kumandasınından İnput tuşuna basıp hdmi 1 seçersem tv yayını geliyor. Bunun başka bir çözümü yok mudur ?
    Benim istediğim tv nin kumandasına basınca direk tv ve ses sistemi açılsın tv yayını gelsin istiyorum ama illa input tuşuyla ugraştıracak. Evde yaşlı biri gelip tv yi açmaz istese açamaz.

• Dsmartı tv'ye hdmi1 olarak bağla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTN

Dsmartı tv'ye hdmi1 olarak bağla.

Hocam dediğiniz gibi yaptım. Dsmarttan gelen kabloyu TV de bulunan HDMI 1 (arc ) taktım. TELEVİZYONU açınca direk televizyon yayını devrede açılıyor ama bu seferde ses sisteminden ses gelmiyor. Televizyonun kendi hoparlöründen ses geliyor. Tv nin ses ayarlarından harici Hoparlörü seçince de ses gidiyor. Kısacası ses sistemi ses vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 3 Ekim 2013; 13:39:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

quote:

Orijinalden alıntı: ATTN

Dsmartı tv'ye hdmi1 olarak bağla.

Hocam dediğiniz gibi yaptım. Dsmarttan gelen kabloyu TV de bulunan HDMI 1 (arc ) taktım. TELEVİZYONU açınca direk televizyon yayını devrede açılıyor ama bu seferde ses sisteminden ses gelmiyor. Televizyonun kendi hoparlöründen ses geliyor. Tv nin ses ayarlarından harici Hoparlörü seçince de ses gidiyor. Kısacası ses sistemi ses vermiyor.

Televizyonun ARC destekleyen HDMI girişine taktıysanız sorun olmaması gerekir. (Genelde HDM1 olur bu)
    Benim televizyonum Philips, onun ayarlarında hoparlör diye bir bölüm var. Orada yanlış hatırlamıyorsam "harici hoparlör kullan" diye bir kısım açık bende.
    Sizin televizyonunda benzer ayar var mı diye bir bakın.

• dsmartı hdmı1 (arc ) taktım. sorun yok tv açılınca dsmartta açılıyor. tv nin ses ayarlarına girip harici hoparlörü seçtiğim anda ses alamıyorum. ama tv nin kendi hoparlörünü seçersem ses geliyor tvden.
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Dsmartı hdmi 1(arc) ye takmayacaksın.Sinema sistemini tv nin hdmi 1 arc girişine bağlayıp, dsmartı tv nin herhangi bir hdmi girişine bağlayacaksın.Tv ve ses sistemininden gerekli ayarlamaları yapıp öyle tekrardan dene.Bu konuda cihazların kullanma kılvuzlarına bakabilirsin.Bu şekilde bağlantı yapıp gerekli ayarları yaptığında tv ve dsmart açıldığında, sinema sisteminide kendi kumandasından on/off tuşundan açtığında dsmartın sesinin otomatikman ses sisteminden gelmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarken dikkat etmemişim.Elimdeki panasonic tv de arc hdmi2'de.Uydu hdmi1'e takılı.Televizyonu açtığımda 1100mk uyduyla beraber devreye giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.