Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: alihan1907

quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

çok saçma ya gerçekten tv dts yi desteklemiyor..ses sistemi alıyorum altyazıyı desteklemiyor resmen para tuzağı şimdide gidip player alcam oldu!!arkadaşlar 3d filmde hangi altyazı formatıunı destekler bu alet bilen varmıdır..parlementer dostum sen çok donanımlısın bu konuda varmıdır bilgin bu konuda?

Hb906sb altyazi desteklior kardes sadece pc den dosya paylasimiyla izlediginizde skinti yapiyor ama aletin isb sibden takinca sorun yok altyazi vs.ayrica forumda okudugum kadariyla 3d sbs dts olsa gene cozuyor-deneyemedim dosya cekip deneyecegim...bence blueray.iso disinda rahatca is goren cihaz dusunuyorsaniz bu urunu alabilirsiniz.

Benim kalite sıkıntm icinse baska bi kablo deneyecegim,pek olmamasi gereken bir durum var cunku...

yok ben bunun usb sinden dts ses alıyorum sorun yokta altyazılar sağa ve sola kayıyo 3d ye alınca..yani 3 d ye aldığımda altyazının başı sağ köşede sonu sol başta çıkıyor

malesef arkadasim 906 altyazida 3dfilmlerde saga sola veriyor
    srt altyaziyi 3d ye cevirmiyor idx+sub altyazida desteklemiyor
    acilen yazilimla duzeltilmesi lazim
    sade srt altyaziyi 3dolmayan filmlerde oynatiyor
    karisik bi durum tv dts vermiyor 906 dts veriyor 3daltyazi oynatmiyor
    ben egreat r6b mp aldim ordan oynatiyorum

Belki bana kızacaksınız ama 3D filmin alt yazı ile izlenmesini doğru bulmuyorum. Aslında hiçbir filmin altyazı ile izlenmesini doğru bulmuyorum. Yazıları okuyacağım diye görsel şölen ziyan oluyor.

Bu alt yazı hikayesinden kısaca bahsetmek isterim. Sömürgeci yayıncı zihniyetin 3 kuruş "dublajcılara para vermeyelim" trendi ile başlamış sonrasında "efektler değişiyor abi" süslemeleriyle devam etmiş masraftan kaçan tüccar sinemacı mantığı bir dönem sonra "ben orjinal izlerim" modasına dönüşmüştür.

Günümüzde mecburi durumlar dışında (Türkiyede vizyona girmemiş filim) alt yazı ile filim izlemek işkence, izlettirmek ise masrafsız yayıncı zihniyetidir. Talep edilmesi ise ayrı bir trajedidir.

Film kasetleri en az 4 kanalla kayıt ediliyor. 1. kanal orjinal dil seslendirme. 2 kanal ses efektleri 3. kanal görüntü. 4. kanal boş bırakılır. Yani siz hangi dilde dublaj yaparsanız yapın orjinal efektler ile filmi izlersiniz.

Ana dilimizde filim izleyelim seslendirenler de 3 5 kuruşluk ekmek yesin derim.

Tamamıyle fikriyatımdır. Sürçü lisan ettimse affola.

• Hmm elimde avatar demo vardi altyazi sizin dediginiz gibi...ben hatali dosya cektim sandim...yani yabanci 3d filmi alt yaziyla izleyemiorz smdilik...valla ben direk bugidisle himedia 900b medi player alip bu isi komple cozucem,skildm bu karmasalardan...
  • arkadaşlar smart özelliğinde web browser yok galiba,yada ben bulamadım.Smartta hangi uygulamaları kullanıyorsunuz hangileri iyi?
  • ARKADASLAR SUREKLI BU CARREFUR DAN ALINAN AYAKLARDAN BAHSEDIYORSUNUZ?
    BU AYAKLARLA KULLANANLARDAN BIRISI ACABA DETAYLI FOTOGRAFLARI KOYABILIRMI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

ARKADASLAR SUREKLI BU CARREFUR DAN ALINAN AYAKLARDAN BAHSEDIYORSUNUZ?
    BU AYAKLARLA KULLANANLARDAN BIRISI ACABA DETAYLI FOTOGRAFLARI KOYABILIRMI???

Bende aldim dun bu urunden,cok sık duruyor.aksama kadar foto konmus olmazsa ben koyarim eve gidip.
  • arkadaşlar forumda yorumlarınızı okudum ama halen teredütlüyüm alma konusunda bu ürünü acaba blu,rayları yazma olarak oynatırmı pcden boş disk alıpta yazma gibi burda kafam karıştı
  • Ayakların resmini koydum önceki sayfalardan bakabilirsiniz.

Yazma bluray orijinal gibi yazıldıysa oynatır. Yazma değilde çakmaysa oynatmaz. okuyabileceği düzgün disk i okuR tabii ki.
  • tşk ederim kardeşim cvp için yazma ile ilgilimi yoksa cd ile ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

çok saçma ya gerçekten tv dts yi desteklemiyor..ses sistemi alıyorum altyazıyı desteklemiyor resmen para tuzağı şimdide gidip player alcam oldu!!arkadaşlar 3d filmde hangi altyazı formatıunı destekler bu alet bilen varmıdır..parlementer dostum sen çok donanımlısın bu konuda varmıdır bilgin bu konuda?

Hb906sb altyazi desteklior kardes sadece pc den dosya paylasimiyla izlediginizde skinti yapiyor ama aletin isb sibden takinca sorun yok altyazi vs.ayrica forumda okudugum kadariyla 3d sbs dts olsa gene cozuyor-deneyemedim dosya cekip deneyecegim...bence blueray.iso disinda rahatca is goren cihaz dusunuyorsaniz bu urunu alabilirsiniz.

Benim kalite sıkıntm icinse baska bi kablo deneyecegim,pek olmamasi gereken bir durum var cunku...

yok ben bunun usb sinden dts ses alıyorum sorun yokta altyazılar sağa ve sola kayıyo 3d ye alınca..yani 3 d ye aldığımda altyazının başı sağ köşede sonu sol başta çıkıyor

malesef arkadasim 906 altyazida 3dfilmlerde saga sola veriyor
    srt altyaziyi 3d ye cevirmiyor idx+sub altyazida desteklemiyor
    acilen yazilimla duzeltilmesi lazim
    sade srt altyaziyi 3dolmayan filmlerde oynatiyor
    karisik bi durum tv dts vermiyor 906 dts veriyor 3daltyazi oynatmiyor
    ben egreat r6b mp aldim ordan oynatiyorum

Belki bana kızacaksınız ama 3D filmin alt yazı ile izlenmesini doğru bulmuyorum. Aslında hiçbir filmin altyazı ile izlenmesini doğru bulmuyorum. Yazıları okuyacağım diye görsel şölen ziyan oluyor.

Bu alt yazı hikayesinden kısaca bahsetmek isterim. Sömürgeci yayıncı zihniyetin 3 kuruş "dublajcılara para vermeyelim" trendi ile başlamış sonrasında "efektler değişiyor abi" süslemeleriyle devam etmiş masraftan kaçan tüccar sinemacı mantığı bir dönem sonra "ben orjinal izlerim" modasına dönüşmüştür.

Günümüzde mecburi durumlar dışında (Türkiyede vizyona girmemiş filim) alt yazı ile filim izlemek işkence, izlettirmek ise masrafsız yayıncı zihniyetidir. Talep edilmesi ise ayrı bir trajedidir.

Film kasetleri en az 4 kanalla kayıt ediliyor. 1. kanal orjinal dil seslendirme. 2 kanal ses efektleri 3. kanal görüntü. 4. kanal boş bırakılır. Yani siz hangi dilde dublaj yaparsanız yapın orjinal efektler ile filmi izlersiniz.

Ana dilimizde filim izleyelim seslendirenler de 3 5 kuruşluk ekmek yesin derim.

Tamamıyle fikriyatımdır. Sürçü lisan ettimse affola.

Çok güzel demişsiniz onlarda kazansın diye..Fakat aynı zevki alıyomusunuz tr dublaj filmlerde..açıkçası ben almıyorum kusura bakmayın ama bence bu işi yapamıyoruz..tabiki altyazıyla izlemek doğru değil ama yabancı dilim o kadar gelişmiş değil bu yüzdende biraz mahkumum altyazıya

• güzel bir ürün diyorlar alacam galiba
  • Bu arada altyazı için müşteri hizmetleriyle görüştüm şimdi..çözümü var gibi konuştu gelicekler gün içinde sanırım gelişme olursa aktarırım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

arkadaşlar smart özelliğinde web browser yok galiba,yada ben bulamadım.Smartta hangi uygulamaları kullanıyorsunuz hangileri iyi?

Web brovser yok. Ülke secimine bağlı olarak premıuma uygulamalar geliyor. Youtub-Dailymotıon gibi
  • herkese selamlar benim bir sorum olacak bu cihazı almak istiyorum lg 3 boyutlu tv ye sahibiyim ve izledigim h-sbs izledigim filmlerden istedigim verimi alamadım ve daha yüksek boyutlardaki filmi indirdim örnek olarak Hugo 2011 3D 1080p Blu-ray BD25 Remux AVC DTS-HD MA 5 1 23 gb büyüklügünde bunuda açamadım eğer bu ses sistemini alırsam bu tarz büyük dosyaları açabilirmiyim ?
  • 1. lg apps da ülkeyi değiştiremedim.
    2. modeme wireless ile bağlıyım, cihazı her kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor. nasıl sabitlerim?
    3. cihaz açılınca optik ses girişi otomatik olarak devreye girmiyor mu? bunun bir ayarı yok mu?
    4. 1080p half sbs filmlerimi tv açıyor ama bluerayin usb girişine takınca göstermiyor. desteklenmeyen çözünürlük gibi bir hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

1. lg apps da ülkeyi değiştiremedim.
    2. modeme wireless ile bağlıyım, cihazı her kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor. nasıl sabitlerim?
    3. cihaz açılınca optik ses girişi otomatik olarak devreye girmiyor mu? bunun bir ayarı yok mu?
    4. 1080p half sbs filmlerimi tv açıyor ama bluerayin usb girişine takınca göstermiyor. desteklenmeyen çözünürlük gibi bir hata veriyor.

4. 906 da menu ayarlardan 3d acik yap

3.otomatic acilinca optige gelmiyor.senin tv de arc varmi varsa otm.acinca
    arc ye geciyor.
    2.ben kablolu bagliyim ama her seferinde wifi girmek sikintili bi ara benim wifi den denemem lazim

• herkese iyi akşamlar
    bu cihazla full sbs filmleri 3d tvlerde oynatabilirmiym ?
  • arc dediğin nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_fb_39@hotmail.com

herkese iyi akşamlar
    bu cihazla full sbs filmleri 3d tvlerde oynatabilirmiym ?

Bilmiyoruz oynatırmı denemedik. fullsbs 3840x2160 p mi buysa oynatmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

arc dediğin nedir?

4500 ün ust modellerde arc var 550570s lerde hdmı kablodan 906 ya dijital geri dönüş optik kabloya gerek kalmadan sesi hdmı den geri 906 ya veriyor.
    Senin tv modeli neydi?
    Bu bağlantı olunca 906 yı açınca otom tik arca ye geçip hazır bekliyor.
    382. yazılımdan önce apss da ülke değişiyordu.Ülke değişimini kısıtlamışlar.B ende denedim önceleri almanya yapabiliyordum şimdi olmuyor.
    almanyada premıumda ara uygulaması var. bişey yazıyorsun 3 kanaldan arıyor youtub-Bıng-Apss da arıyor seçtiğin mnedyayı çalıyor ve o medyaya en yakın
    uyumlu devam ediyor örnek kral pop yazdın a.pekkan klıbı seçtin bu parça bitince karal pop taki diğer klıpler otomatik çalmaya devam ediyor.
    Baya kullanışlı.

• cihazı cumartesi almıştım,hemen güncelleme yapmıştım.Bugun bi baktım yeni güncelleme var,alt yazı düzelmişmidir diye sevindim,ama düzelmemiş...

3d de altyazı hatasıyla ilgili gelişme vs bakalım nezaman olacak...elimde 3d filmler var altyazı yok diye izleyemiyorum :\
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.