Bu ürünü kullananlardan ricam, ses ekolayzer ayarlarını yazabilirler mi? hangisinde daha iyi ses alırım? Standart tv yayınlarında arka hoparlörlere daha fazla ses verdim. dts li bir film izlerken en güzel sesi hangisi veriyor?
yazılım 382. güncelleme yap.
ekolayzırı V şeklinde ayarla ses naturelplus olsun
kullanıcı ayarlı seçeneğini seçince eqo ayarları geliyor ama yatay değil, dikey. V harfi şeklini ne tarafa yapıcam?
quote:
Orijinalden alıntı: Öner
quote:
Orijinalden alıntı: parlamenter
quote:
Bu ürünü kullananlardan ricam, ses ekolayzer ayarlarını yazabilirler mi? hangisinde daha iyi ses alırım? Standart tv yayınlarında arka hoparlörlere daha fazla ses verdim. dts li bir film izlerken en güzel sesi hangisi veriyor?
kullanıcı ayarlı seçeneğini seçince eqo ayarları geliyor ama yatay değil, dikey. V harfi şeklini ne tarafa yapıcam?
Dogru eco ayarları dikey V nin sol usttü asgı sola dogru ; V nin ortası orta sağ aşagı ; V nin sağ üstu yukarı sola dogru
Ancak bu şekilde tarif edebildim. Bilirsin eco ayarları genelde V ŞEKLİNDE EN İYİ SESİ VERİR. V yi yan yatırıp dikey şeklinde eco seçeneklerini ayarla.
güncellemeyi yaptınmı.
bu cihazda güncelleme yapılabiliyormu internetten veya usb'den
quote:
quote:
quote:
quote:
Dogru eco ayarları dikey V nin sol usttü asgı sola dogru ; V nin ortası orta sağ aşagı ; V nin sağ üstu yukarı sola dogru
Ancak bu şekilde tarif edebildim. Bilirsin eco ayarları genelde V ŞEKLİNDE EN İYİ SESİ VERİR. V yi yan yatırıp dikey şeklinde eco seçeneklerini ayarla.
güncellemeyi yaptınmı.
Yani şöyle mi diyorsun? >
anlamadım yani usb'den yapılabiliyomu güncelleme dosyasını nerden indirecez
quote:
Orijinalden alıntı: zaferaytas
bu cihazda güncelleme yapılabiliyormu internetten veya usb'den
evet herikiside ok.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
güncellemeyi yaptınmı.
Yani şöyle mi diyorsun? >
Evet aynen o şekilde.
peki güncelleme dosyasını nerden indireceğim
ayrıca bir arkadaşım 50 gb lik olan bluray vidyo diski okumuyormuş böyle birşey varmı acaba????
quote:
anlamadım yani usb'den yapılabiliyomu güncelleme dosyasını nerden indirecez
lg tr web sayfasından destek 906sb
quote:
ayrıca bir arkadaşım 50 gb lik olan bluray vidyo diski okumuyormuş böyle birşey varmı acaba????
o disk orjinalmi.K..... mı oynatmaz orjinal blurey olucak formatı farjklıdır.Oynattığı blurey formatlarını yazdım. Ben orjinal Polarekpres 3 d 1080p mkv blurey disk oynattım.35 gb tı
peki bende bilgisayarımda lg bluray var boş bluray alsam vidyo olarak yazsam lg hb906sb taksam oynatırmı
quote:
peki bende bilgisayarımda lg bluray var boş bluray alsam vidyo olarak yazsam lg hb906sb taksam oynatırmı
Niye yazmayla uğrasacan pc deki blureyi hdd e koy usb den oynat.
Yazma diski oynatıp oynatmadıpını bilemem.Kullanma kılavuzundan anladığım orjinal oynatır.
PEKİ hdd'den full hd olarak izleyebilirmiyim
quote:
PEKİ hdd'den full hd olarak izleyebilirmiyim
1080p mkv blurey filmleri izlersin.
3d half sbs 1080p mkv blurey filmleri de izlersin. Tabi film boyutu abartılı olmayacak 20-25 gb oynatır.
anladım bende 25 tane bluray diskler var orjınal bluray disklerin görüntüsü nasıl çok olağanüstü diyorlar
quote:
anladım bende 25 tane bluray diskler var orjınal bluray disklerin görüntüsü nasıl çok olağanüstü diyorlar
Az bi farklı, indirdiğimiz blurey lerde rip kalitesi önemli.
banada yarın gelicek bu alet tvmde lg..bildiğiniz gibi dts yi çözmüyor lg tvler.ben bunu aldığımda usbden (500 gb) takıp oynattıpımda 5+1 ses ve dts çözülecekmi?