Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: volik58

ARKADASLAR AZ ONCE VATAN BILGISAYARDAN VERILEN BIR BILGIYI PAYLASACAGIM (4445656 DAN SOYLEDILER)
    BUGUN MESELA BU URUN 699 TL
    AMAAAAAAAA
    BU TIP UCUZ OLDUGU GUNLERDE BERABERINDE WIFI DONGLE I VERMIYORLARMIS!!!
    YANI NORMALDE ALDIGINIZDA URUN WIFI LI OLARAK BU KAMPANYA DONEMINDE ALDIGINIZDA URUN WIFI SIZ OLARAK SATILIYOR.
    WIFI DONGLE DA 60 ILA 100 TL ARASINA SATILIYOR.
    DAHA FARKLI BIR BILGI ALAN VARSA VE PAYLASIRSA SEVINIRIM.

Arkadaşım 906 sb nin içinde kendi wifi si var ayrıca wifi directi var dongleyi needicen anlamadım 699 a bulursan kaçırma al

ONCELIKLE TESEKKURLER
    PEKI BU VATAN BILGISYARDAKI ZATI EMBESIL NEDEN BANA KAMPANYA MODELLERINDE WIFI YOK, AYRICA BIR DE DONGLE ALMANIZ LAZIM DEDI???

• quote:

quote:

quote:

ARKADASLAR AZ ONCE VATAN BILGISAYARDAN VERILEN BIR BILGIYI PAYLASACAGIM (4445656 DAN SOYLEDILER)
    BUGUN MESELA BU URUN 699 TL
    AMAAAAAAAA
    BU TIP UCUZ OLDUGU GUNLERDE BERABERINDE WIFI DONGLE I VERMIYORLARMIS!!!
    YANI NORMALDE ALDIGINIZDA URUN WIFI LI OLARAK BU KAMPANYA DONEMINDE ALDIGINIZDA URUN WIFI SIZ OLARAK SATILIYOR.
    WIFI DONGLE DA 60 ILA 100 TL ARASINA SATILIYOR.
    DAHA FARKLI BIR BILGI ALAN VARSA VE PAYLASIRSA SEVINIRIM.

Arkadaşım 906 sb nin içinde kendi wifi si var ayrıca wifi directi var dongleyi needicen anlamadım 699 a bulursan kaçırma al

ONCELIKLE TESEKKURLER
    PEKI BU VATAN BILGISYARDAKI ZATI EMBESIL NEDEN BANA KAMPANYA MODELLERINDE WIFI YOK, AYRICA BIR DE DONGLE ALMANIZ LAZIM DEDI???

adam bise bilmiyorki

lghb 906sb 5+1 3dblurey ev sin sisteminde.
    wifi dahili olarak var. ayrica wifidirect de var
    adamin akli tv ye gitmistir wifidongle lglw model tv lere lazim oluyor

• arkadaşlar samsung ht-d5550 ile bu ürün arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ses, format vs. olarak?
  • SELAM ARKADAŞLAR. BİR SORUM OLACAK BU HB906SB YE AİT USB KAYIT ÖZELLİĞİNİ NE AMAÇLA NASIL KULLANABİLİRİM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: etichet1905

SELAM ARKADAŞLAR. BİR SORUM OLACAK BU HB906SB YE AİT USB KAYIT ÖZELLİĞİNİ NE AMAÇLA NASIL KULLANABİLİRİM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Cihaza cd koyup usb den flaş bellek veya hdd e cd deki muzikleri kayıt yapar bence gereksiz bi özellik.
  • Selam arkadaşlar LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi ni bugün vatandan 699 aldım ve evdeki LC 42LW4500 3D LED tv me bağladım ilk izlenimlerim çok olumlu, çok kaliteli ve ses performansı süper kablosuz ağdan internetede bağlandım,cihaz internet üzerinden yazılımda güncelledi,tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

SELAM ARKADAŞLAR. BİR SORUM OLACAK BU HB906SB YE AİT USB KAYIT ÖZELLİĞİNİ NE AMAÇLA NASIL KULLANABİLİRİM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Cihaza cd koyup usb den flaş bellek veya hdd e cd deki muzikleri kayıt yapar bence gereksiz bi özellik.

TŞKLER.PEKİ BENDE İNTERNET YOPK EN SON YAZILIMIDA 4-5 AY ÖNCE YAPMIŞTIM.YENİ YAZILIM ÇIKMIŞMIDIR ?
  • Bende şimdi vatan dan 1 tane ayırttım.Akşam iş çıkışı teslim alacağım.Yanında kablo falan almam gerekir mi?Fiyat kdv dahil 699TL
  • quote:

quote:

quote:

TŞKLER.PEKİ BENDE İNTERNET YOPK EN SON YAZILIMIDA 4-5 AY ÖNCE YAPMIŞTIM.YENİ YAZILIM ÇIKMIŞMIDIR ?

382. nolu yazılım son yazılımdır cihazdan sürümü kontrol et.382 degilse lg tr den 906 sb destek te .382 nolu yazılımı. biyerden int olan flaş di.ske at
    evde cihaza tak yükle.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman33

Bende şimdi vatan dan 1 tane ayırttım.Akşam iş çıkışı teslim alacağım.Yanında kablo falan almam gerekir mi?Fiyat kdv dahil 699TL

hayırlı olsun

içinden kaliteli hdmı kablo çıkıyor
  • teşekkürler,burdaki yorumlara göre almaya karar verdim.Emeği geçen herkezin eline sağlık.Bende 47 lw 4500 TV var ona bağlıyacağım.Tv nin sesi yerine bunu kullanacağım.Bunun içinde optik kablo lazım herhal.
  • quote:

teşekkürler,burdaki yorumlara göre almaya karar verdim.Emeği geçen herkezin eline sağlık.Bende 47 lw 4500 TV var ona bağlıyacağım.Tv nin sesi yerine bunu kullanacağım.Bunun içinde optik kablo lazım herhal.

evet 1 adet optik kablo alıp tv ile 906 yı bağlarsın.alınca yazılım güncelle güncel yazılım 382. lgtr de var destek bölümünde
  • sağolasın parlamenter arkadaşım.
  • arkadaşım tr de destek yok buna,anlamadım bu işi.Link varsa atarmısın desteği indireceğimiz sayfayı.
    Yabancı siteden buldum arkadaşım.Lazım olan olursa link verim burdan.
    http://www.lg.com/au/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=HB906TAW&matchedModelCode=1400005500&searchEngineModelCode=HB906TAW&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

gene editleyeyim dedim..Sistemi aldım,alırken optik kabloda aldım.Evde bir güzel kurdum.Optiği taktım ve tv yi yeniden duvara takarken,optik kablo dağıldı.:( Tv de Optiğin takıldığı yer tam duvar aparatının demirine geliyor:( Denemek için indirip çalıştırdım ve tv yerine aletten ses aldım.kurulumdada sorun yok ama bu optiği nasıl takacam kara kara düşünüyorum :(

son editim:) Forumun bu bölümü süper,her soruma cevap var.Optik yerine hdmi 1.4 kablo alırsam arc özelliğinden gene tv den ses alabiliyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman33 -- 23 Şubat 2012; 21:37:05 >

• Arkadaşlar bende 15 gün önce elektro World den LG HB 906 SB aldım ve kurdum çok memnun kaldım , ve fiyatı 749,00 TL idi. centerı TVnin önüne ve diğer ikisinide TV nin yanına koydum , SubWooferı da sehpanın yanına, diğer surround hoparlörlörüde ofisde olan ve kullanmadığım BOSS marka hoparlör ayaklarını üstüne vidaladım , hoparlörlerin arakasında vida yerleri olduğu için orjinal gibi oldu , yalnız şöyle bir sorunum var bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim ,bir kaç gündür tv izlerken çıt çıt sesler geliyor ara sıra hoparlörlerden , neden olduğunu tam anlamamakla birlikte acaba optik kablo kullandım ses sistemi için ondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ,yoksa hep varmıydı daben duymuyordum , ses sistemini taktıktan sonra daha mı belirgin oldu bilemiyorum , bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazssın lütfen . Ses sistemi hakkında birşey sormak isteyen olursa elimden gelen birşey varsa yardımcı olurum .

• quote:

arkadaşım tr de destek yok buna,anlamadım bu işi.Link varsa atarmısın desteği indireceğimiz sayfayı.
    http://www.lg.com/au/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=HB906TAW&matchedModelCode=1400005500&searchEngineModelCode=HB906TAW&initialTab=documents&targetPage=support-product-profile#

gene editleyeyim dedim..Sistemi aldım,alırken optik kabloda aldım.Evde bir güzel kurdum.Optiği taktım ve tv yi yeniden duvara takarken,optik kablo dağıldı.:( Tv de Optiğin takıldığı yer tam duvar aparatının demirine geliyor:( Denemek için indirip çalıştırdım ve tv yerine aletten ses aldım.kurulumdada sorun yok ama bu optiği nasıl takacam kara kara düşünüyorum :(

son editim:) Forumun bu bölümü süper,her soruma cevap var.Optik yerine hdmi 1.4 kablo alırsam arc özelliğinden gene tv den ses alabiliyormuşum.

4500 de arc yok malesef optikle devam edicen.

• merhaba dts sesleri alabiliyormuyuz bununla?
  • quote:

quote:

arkadaşım tr de destek yok buna,anlamadım bu işi.Link varsa atarmısın desteği indireceğimiz sayfayı.

Alıntıları Göster

yapma parlamenter kardeşim ya,optiği nasıl monte etcem.Sabahleyin optiğin jakını söktüm.Korumasını çıkardım.Uc aparatına gene optiği taktım.Hafta sonu duvar aparatı üstünde işlem yapacam,kesecem bicecem o zaman.Belki yer acarım o kabloya bu durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: alihan1907

merhaba dts sesleri alabiliyormuyuz bununla?

tabi alirsin . dts ma. dolby truhd ses veriyor
  • Arkadaslar kampanya bekleyenler için HB906TA modelini dün beylikduzu media markt tan 999 tl ye 10 taksit olarak aldim kampanyaya girmis 120 tl yede 3 sene ek garanti aldim . Almak isteyen arkadaslarin haberi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alishio -- 25 Şubat 2012; 9:45:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.