Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kantırcı_1

Merhaba.Arakadşlar bu sistemden bende aldım.Şimdilik Pc de kullanacagım.PC den sesi optik kablo ile cihaza bağlayabilirim değilmi.

PC nin optik çıkışı varsa eklersin tabii ki
  • Ürünün fiyatı şimdi de kampanyasız 816 TL. :D

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=54590

Kam emici bunlar resmen. %25 indirim geldiğinde de 1000 TL yapıyorlar hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Ürünün fiyatı şimdi de kampanyasız 816 TL. :D

Şu an 749 TL gözüküyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadWolf

quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Ürünün fiyatı şimdi de kampanyasız 816 TL. :D

Şu an 749 TL gözüküyor..

KAMPANYASIZ YAZAN YERE TIKLARSANIZ 816 YI GORURSUNUZ

• Merhaba,
    Arkadaşlar bu sistem DTS-HDMA DTS-HD TRUEHD gibi ses formatlarını çalabiliyormu.Sitesinde dts dedekli yazıyor ama bluerayler bu ses formatında olunca nasıl oluyor?

Ayrıca sistemin Subwooferı aktif mi pasif mi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantırcı_1 -- 16 Şubat 2012; 18:44:36 >
  • quote:

Merhaba.Arakadşlar bu sistemden bende aldım.Şimdilik Pc de kullanacagım.PC den sesi optik kablo ile cihaza bağlayabilirim değilmi.

Pc lerde optik çıkış yoktur

şöyle yapıcan pc den 3.5 jaklı kablonun bi ucunu pc kulaklık çıkışına diğer ucunu cihazın önde 3.5 luk aux girişine takarsan ses alırsın
  • quote:

Merhaba,
    Arkadaşlar bu sistem DTS-HDMA DTS-HD TRUEHD gibi ses formatlarını çalabiliyormu.Sitesinde dts dedekli yazıyor ama bluerayler bu ses formatında olunca nasıl oluyor?

Ayrıca sistemin Subwooferı aktif mi pasif mi arkadaşlar.

Subwoofer pasiftir

Dts-hdma ok Dolby Tru Hd ok

Bu cihaz akıllara zarar kullanmayan bilemez wifi direct var kablosuz Wifi var

soruların olursa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Pc lerde optik çıkış yoktur

şöyle yapıcan pc den 3.5 jaklı kablonun bi ucunu pc kulaklık çıkışına diğer ucunu cihazın önde 3.5 luk aux girişine takarsan ses alırsın

düzelteyim harici ses kartlarında optik çıkış var burdan bağlayabilirsin.
  • 3D SBS filmlerde takılma olayına çözüm bulan var mı? Bilgisayarı ses sistemine HDMI ile bağlasanız bile 3D görüntü elde edemiyosunuz illa media playerın açması lazım. Nero da kablolu kablosuz internetle takılıyor. 3d filmer 13-14 GB DVDye de yazılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkdaşlar dts film player ekranında DD yazıyor.Acaba bu şekilde cihaz DTS çözmüş oluyormu ve çözüyorsa DTS yazması gerekmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenix41

3D SBS filmlerde takılma olayına çözüm bulan var mı? Bilgisayarı ses sistemine HDMI ile bağlasanız bile 3D görüntü elde edemiyosunuz illa media playerın açması lazım. Nero da kablolu kablosuz internetle takılıyor. 3d filmer 13-14 GB DVDye de yazılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşım sıkıntın ne 906 sb var sende 3d tv var

dlna neroyu at bi kenara 906sb ye hdd den 3d bağla gümbür gümbür oynatır takılma olmaz

pc yi niye 906 ya bağlıyorsun hdd yokmu 906 usb hdd den 3 d oynatır seside dts alırsın sadece 906 3d altyazıyı ekranın iki tarafına veriyor.

Biraz daha ayrıntılı anlat yardımcı olalım

bendede 906sb var
  • quote:

Arkdaşlar dts film player ekranında DD yazıyor.Acaba bu şekilde cihaz DTS çözmüş oluyormu ve çözüyorsa DTS yazması gerekmiyormu?

film iki sesli olabilir hem dts hem ac3 iki sesli ise önceliği dd e vermiştir

film infoya bak tek ses dts mi yoksa iki seslimi
  • filmin infosunda "AUDiO.......: English 5.1 DTS" 1509kbps bir başka filmde "audio : DTS 1510 kbps "böyle yazıyor.Her ikisinde de playerda DD yazıyor.
  • quote:

quote:

3D SBS filmlerde takılma olayına çözüm bulan var mı? Bilgisayarı ses sistemine HDMI ile bağlasanız bile 3D görüntü elde edemiyosunuz illa media playerın açması lazım. Nero da kablolu kablosuz internetle takılıyor. 3d filmer 13-14 GB DVDye de yazılmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

dlna neroyu at bi kenara 906sb ye hdd den 3d bağla gümbür gümbür oynatır takılma olmaz

pc yi niye 906 ya bağlıyorsun hdd yokmu 906 usb hdd den 3 d oynatır seside dts alırsın sadece 906 3d altyazıyı ekranın iki tarafına veriyor.

bendede 906sb var

USB'den bağlayınca altyazı sorunu oluyor.SRT uzantılı altyazı 3d filmde kayıyor bunu sub/idx formatına dönüştürünce Media Player görmüyor. MKVtoolnix ile filme gömünce bilgisayarda bi sıkıntı olmadan görünürken Tvde yine kaymış ve geç gelen bi şekilde görüyorum.

• quote:

filmin infosunda "AUDiO.......: English 5.1 DTS" 1509kbps bir başka filmde "audio : DTS 1510 kbps "böyle yazıyor.Her ikisinde de playerda DD yazıyor.

Sorunu çözdüm.ffdshow codeci iptal edince dts almaya başladım.
  • quote:

quote:

quote:

bendede 906sb var

USB'den bağlayınca altyazı sorunu oluyor.SRT uzantılı altyazı 3d filmde kayıyor bunu sub/idx formatına dönüştürünce Media Player görmüyor. MKVtoolnix ile filme gömünce bilgisayarda bi sıkıntı olmadan görünürken Tvde yine kaymış ve geç gelen bi şekilde görüyorum.

906 da ve tv ler de ıdx+sub altyazı format destegi malesef yok . her ikiside ısx+sub altyazıyı desteklemiyor.

bende egreat r6b med player var bu cihaz ıdx+sub altyazı oynatıyor. 3d filmleri bu şekilde izliyorum.

bulabilirsen egreat r6b almanı tavsiye ederim electroworllerde 85 tl.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bendede 906sb var

906 da ve tv ler de ıdx+sub altyazı format destegi malesef yok . her ikiside ısx+sub altyazıyı desteklemiyor.

bende egreat r6b med player var bu cihaz ıdx+sub altyazı oynatıyor. 3d filmleri bu şekilde izliyorum.

HOCAM ONCELIKLE MERHABALAR
    BEN DE NE ZAMANDIR 3D FILM OYNATMA ICIN BIR SISTEM YAPYAMA CALISIYORUM.
    ONCELERI EGREAT R300 + GUZEL BIR HOPARLOR SISTEMI YAPAYIMD IYORDUM AMA
    SIMDI SIZIN GIBI YAPMAK BANA PARLAK BIR FIKIR GIBI GELDI. (UCUZ BI EGREAT + LG HB906)
    SIMDI DEDIGINIZ GIBI BIR SISTEM YAPSAM MESELA SIZINKIYLE AYNI ASAGIDAKI ISLEMLERI YAPABILIRMIYIM.(SIZ KESIN DEDIKLERIMI DENEMISSINIZDIR)
    SORULARIMI SORARKEN EGREAT + LG YE KISACA "SISTEM" DIYECEGIM.

1- SIMDI BU SISTEM HER TURLU FORMATI OYNATIYORMU?
    2- SISTEM ILE INTERNETTE NORMAL SAYFALARI GEZEBILIYORMUSUNUZ?
    3- KLAVYE MOUSE BAGLANABILIYORMU?
    4- ORNEGIN YOUTUBE, DIZIIZLE.COM VS SITELERDEI VIDEOLARI IZLERKEN FULL EKRAN YAPILABIIYORMU (MALUM INTERNETTEN DIZI IZLEMEYEN VARMI:) )
    5- AYRICA BEN BU SISTEMI KURARSAM EN COK 3D FILMLERI IZLEMEK ICIN ALICAM. BU SEBEPLE 3D FULL HD MKV LERDE (HALF SBS VE FULL SBS) DENEYEN VARMI? SORUN CIKARIYORMU? (FULL SBS OLANLAR YAKLASIK 16-25 GB OLANLARDIR)
    6- 3D VE NORMAL BLURAYLARIN ISO DOSYALARINI SORUNSUZ OYNATIYORMU?
    7- HER IKI CIHAZ BIRBIRINE HDMI 1.4 ILE BAGLANDIGINDA SES VE GORUNTU ILETIMINDE TAKILMA VS OLUYORMU?
    8- UNUTTUGUM BISEYLER VARSA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM.

SAYGILARIMLA

• quote:

Orijinalden alıntı: volik58

quote:

quote:

quote:

quote:

bendede 906sb var

HOCAM ONCELIKLE MERHABALAR
    BEN DE NE ZAMANDIR 3D FILM OYNATMA ICIN BIR SISTEM YAPYAMA CALISIYORUM.
    ONCELERI EGREAT R300 + GUZEL BIR HOPARLOR SISTEMI YAPAYIMD IYORDUM AMA
    SIMDI SIZIN GIBI YAPMAK BANA PARLAK BIR FIKIR GIBI GELDI. (UCUZ BI EGREAT + LG HB906)
    SIMDI DEDIGINIZ GIBI BIR SISTEM YAPSAM MESELA SIZINKIYLE AYNI ASAGIDAKI ISLEMLERI YAPABILIRMIYIM.(SIZ KESIN DEDIKLERIMI DENEMISSINIZDIR)
    SORULARIMI SORARKEN EGREAT + LG YE KISACA "SISTEM" DIYECEGIM.

1- SIMDI BU SISTEM HER TURLU FORMATI OYNATIYORMU?
    2- SISTEM ILE INTERNETTE NORMAL SAYFALARI GEZEBILIYORMUSUNUZ?
    3- KLAVYE MOUSE BAGLANABILIYORMU?
    4- ORNEGIN YOUTUBE, DIZIIZLE.COM VS SITELERDEI VIDEOLARI IZLERKEN FULL EKRAN YAPILABIIYORMU (MALUM INTERNETTEN DIZI IZLEMEYEN VARMI:) )
    5- AYRICA BEN BU SISTEMI KURARSAM EN COK 3D FILMLERI IZLEMEK ICIN ALICAM. BU SEBEPLE 3D FULL HD MKV LERDE (HALF SBS VE FULL SBS) DENEYEN VARMI? SORUN CIKARIYORMU? (FULL SBS OLANLAR YAKLASIK 16-25 GB OLANLARDIR)
    6- 3D VE NORMAL BLURAYLARIN ISO DOSYALARINI SORUNSUZ OYNATIYORMU?
    7- HER IKI CIHAZ BIRBIRINE HDMI 1.4 ILE BAGLANDIGINDA SES VE GORUNTU ILETIMINDE TAKILMA VS OLUYORMU?
    8- UNUTTUGUM BISEYLER VARSA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM.

SAYGILARIMLA

1. profili @4.1 üstünü hiçbi m.player oynatmaz filmlerin % 95 ide 4.1 dir %99 her formatı oynatır.

2. 906 da web tarayıcı yoktur.

3. bağlanmaz.

4.yapılır.

5. half sbs 1080p mkv oynatır. full sbs oynatmaz.

6. 3d blurey oynatır. 3d blurey ıso oynatmaz oynatan mp 450 tl dir hımedia

7.egreat hdmı 1.3c 906 1.3 sorun olmaz

8. ful sbs ve 3d blurey ıso harici herşeyi egreat oynatıyor.fiatına göre bedava egreatı bulursan hemen al şiddetle tavsiye olunur
    906 sb ise ileri doğru 5 yılın cihazı muthiş özellikleri var dlna-wifidirect-usbhdd 4 tb destek-wifi bağlantı-smart tv- iki hdmı giriş

Ben egreatı direk tv ye lg lw 55570s hdmı ile bağlı sesi 906 ya hdmı 1.den arc ile veriyorum.

• ARKADASLAR AZ ONCE VATAN BILGISAYARDAN VERILEN BIR BILGIYI PAYLASACAGIM (4445656 DAN SOYLEDILER)
    BUGUN MESELA BU URUN 699 TL
    AMAAAAAAAA
    BU TIP UCUZ OLDUGU GUNLERDE BERABERINDE WIFI DONGLE I VERMIYORLARMIS!!!
    YANI NORMALDE ALDIGINIZDA URUN WIFI LI OLARAK BU KAMPANYA DONEMINDE ALDIGINIZDA URUN WIFI SIZ OLARAK SATILIYOR.
    WIFI DONGLE DA 60 ILA 100 TL ARASINA SATILIYOR.
    DAHA FARKLI BIR BILGI ALAN VARSA VE PAYLASIRSA SEVINIRIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

ARKADASLAR AZ ONCE VATAN BILGISAYARDAN VERILEN BIR BILGIYI PAYLASACAGIM (4445656 DAN SOYLEDILER)
    BUGUN MESELA BU URUN 699 TL
    AMAAAAAAAA
    BU TIP UCUZ OLDUGU GUNLERDE BERABERINDE WIFI DONGLE I VERMIYORLARMIS!!!
    YANI NORMALDE ALDIGINIZDA URUN WIFI LI OLARAK BU KAMPANYA DONEMINDE ALDIGINIZDA URUN WIFI SIZ OLARAK SATILIYOR.
    WIFI DONGLE DA 60 ILA 100 TL ARASINA SATILIYOR.
    DAHA FARKLI BIR BILGI ALAN VARSA VE PAYLASIRSA SEVINIRIM.

Arkadaşım 906 sb nin içinde kendi wifi si var ayrıca wifi directi var dongleyi needicen anlamadım 699 a bulursan kaçırma al
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.