Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahcal06

Bu sisteme ayak (Arka çiftler için) uydurulamaz mı ?

Oluyor Ultimate SPG 100 B
  • quote:

Orijinalden alıntı: murteki

HB906SB ye arka hoparlörler için ayak alayım dedim. Teknosa nın büyük mağazalarından birine gittim. Hangi mağazada stokta olduğuna bakmamıştım netten.
    Mağazada ki elemana sordum varmı diye? Yok dedi. Genelde bakmaya tenezzül etmediklerinden bir başka elemana da sordum o da yok dedi. Bu arada biraz da çıkıştım yok diyeceğinize stoğa bakıp söyleseniz ya en yakın hangi mağazada var diye dedim. Pek oralı olmadılar. Israr edince de bulunduğum yere en uzak mağazanın ismini vererek orada olduğunu söylediler.
    Eve geldiğimde netten baktım o mağaza ve yakınlardaki tüm mağazalarda ürünün stokta olduğunu gördüm...
    İnsan ekmek yediği yere ancak böyle ihanet eder.

bende alıcam

istanbul avrupayakç.Beylikdüzü civar magaza varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

HB906SB ye arka hoparlörler için ayak alayım dedim. Teknosa nın büyük mağazalarından birine gittim. Hangi mağazada stokta olduğuna bakmamıştım netten.
    Mağazada ki elemana sordum varmı diye? Yok dedi. Genelde bakmaya tenezzül etmediklerinden bir başka elemana da sordum o da yok dedi. Bu arada biraz da çıkıştım yok diyeceğinize stoğa bakıp söyleseniz ya en yakın hangi mağazada var diye dedim. Pek oralı olmadılar. Israr edince de bulunduğum yere en uzak mağazanın ismini vererek orada olduğunu söylediler.
    Eve geldiğimde netten baktım o mağaza ve yakınlardaki tüm mağazalarda ürünün stokta olduğunu gördüm...

bende alıcam

Ben Carrefour dan aldım. Ordaki elemanlar da bizde yok dedi ama rafta belki 50 tane vardı. TV askı aparatlarının yanında. Çifti 50 TL. Beylikdüzü Carrefour da vardır.

• quote:

quote:

quote:

bende alıcam

Ben Carrefour dan aldım. Ordaki elemanlar da bizde yok dedi ama rafta belki 50 tane vardı. TV askı aparatlarının yanında. Ultimate Çifti 50 TL. Beylikdüzü Carrefour da vardır.

Beylikdüzü ne en yakın Sefaköy Armoni park ta var Teknosa 79 TL orda çifti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murteki -- 10 Şubat 2012; 16:46:19 >

• quote:

quote:

quote:

bende alıcam

Ben Carrefour dan aldım. Ordaki elemanlar da bizde yok dedi ama rafta belki 50 tane vardı. TV askı aparatlarının yanında. Çifti 50 TL. Beylikdüzü Carrefour da vardır.

markası ultımate spg100b mi

beylikdüzü carfurdaki teknosada sordum yokmuş

senin aldığın hangi carfursa

• teknosa da değil carrefour markette. Çifti 49.90 TL

ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murteki -- 10 Şubat 2012; 17:20:59 >
  • quote:

teknosa da değil carrefour markette. Çifti 49.90 TL

ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

teşekürler

1 ay önce 1 cift teknosadan 36 tl ye almıştım. ozaman 2 takım almak varmış şu anda teknodada yok

906 sb alanlar bitirmişler sağlık olsun
  • Slm arkadaşlar.

Ürünü bugün satın alıp eve geldim ve hemen kuruluma başladım .Tv yi hdmi ile ses sistemine ,teleünya hd kutuyu da optik kablo ile ses sistemine bağladım . 1080 bluray filmlerini gayet güzel hallettim . Teledünya da ise sadece önlerden ses alabildim . Bu durum normalmidir ?

Kablosuz ağ bağlantısını ise bir türlü beceremedim .Apartmandaki bütün modemleri görüyor .modemin şifresini yazıyorum daha sonra kutucuklar geliyor (statik dinamik ,dns falan )bir sürü kutu var .Ayarlara hiç dokunmadan deneme yapıyorum ama olmuyor .bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı?
    Ağ bağlantısını istememin nedeni cihazı güncellemek istiyorum .Daha önce araştırırken teknosa mağazasında çalışan bir arkadaş bana yeni güncelleme ile altyazı zamanlamasını ayarlama ,büyütme gibi seçenekleri olduğunu söyledi bu doğrumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 11 Şubat 2012; 0:13:30 >
  • arkadaşlar vatan da ve electroworld de 749 TL alım mı ne diyorssunuz ?? bunun yerine önerebileceğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

arkadaşlar vatan da ve electroworld de 749 TL alım mı ne diyorssunuz ?? bunun yerine önerebileceğiniz var mı?

Ben 1 hafta olmadı 799 TL ye aldım hiç pişman değilim. 749 bence bu özellikte bir ürün için iyi fiyat. Zira anlaşılmaz bir şekilde TV ses sistemi vs lerde fiyatlar sürekli yukarı doğru gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Slm arkadaşlar.

Ürünü bugün satın alıp eve geldim ve hemen kuruluma başladım .Tv yi hdmi ile ses sistemine ,teleünya hd kutuyu da optik kablo ile ses sistemine bağladım . 1080 bluray filmlerini gayet güzel hallettim . Teledünya da ise sadece önlerden ses alabildim . Bu durum normalmidir ?

Kablosuz ağ bağlantısını ise bir türlü beceremedim .Apartmandaki bütün modemleri görüyor .modemin şifresini yazıyorum daha sonra kutucuklar geliyor (statik dinamik ,dns falan )bir sürü kutu var .Ayarlara hiç dokunmadan deneme yapıyorum ama olmuyor .bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı?
    Ağ bağlantısını istememin nedeni cihazı güncellemek istiyorum .Daha önce araştırırken teknosa mağazasında çalışan bir arkadaş bana yeni güncelleme ile altyazı zamanlamasını ayarlama ,büyütme gibi seçenekleri olduğunu söyledi bu doğrumudur?

TV yi HDMİ ile bağladıysan ayrıca uydu için optiğe gerek yok bildiğim kadarıyla. Birde onu çıkar öyle dene sesi. 5+1 hepsinden ses gelmesi lazım. Kablosuz ağ bende sorunsuz bağlandı ilk seferinde. Otoda tekrar dene cihazı kapat aç kontrol et derim. Güncelleme var evet. Ben yükledim.
    Bu arada Parlamenter e tşk birkez daha tavsiye ve yardımları için.

• quote:

quote:

Slm arkadaşlar.

TV yi HDMİ ile bağladıysan ayrıca uydu için optiğe gerek yok bildiğim kadarıyla. Birde onu çıkar öyle dene sesi. 5+1 hepsinden ses gelmesi lazım. Kablosuz ağ bende sorunsuz bağlandı ilk seferinde. Otoda tekrar dene cihazı kapat aç kontrol et derim. Güncelleme var evet. Ben yükledim.
    Bu arada Parlamenter e tşk birkez daha tavsiye ve yardımları için.

Teledünyayı ayrıca tv ye hdmi ile bağlamamın nedeni TV izlerken ses sistemine fazla ihtiyacım olmaması .Yani çoğu zaman tv den sesi dinleyeeğim . Tv de güzel bişeyler olursa o zaman sesi lg den alırım diye düşündüm. 5+1 konusuna gelince kumandadan speaker modalrının bir kaçında 5+1 sanal bi şekilde çalıştı .internete bi şekilde bağlandı ve güncellemeyi yaptım .Youtube falan baktım problemsiz ama çok kullanışlı değil .

Ek olarak premium ksımına girdiğim zaman yazılım güncellemesi fişden çekmeyin falan yazıyor ,bir süre bekliyor ve başarısız yazıyor .Bu sırada geri tuşuna basınca youtube nba gibi app ler geliyor !!!
    Son olarak dts müzkleri (wav) çalmak istediğimde sadece tısss sesi geliyor. Acaba farklı bir formatamı çevirmem lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 11 Şubat 2012; 17:02:10 >

• arkadaşlar bir problemim var. hdmi ile dvd player bağlı, optik kablo ile de televizyona bağlantı var. aylardır bu şekilde problemsiz çalışıyordu. ancak dün geceden itibaren hdmiden görüntü gelmiyor ama ses devam ediyor. hdmiden bilgisayar bağladığımda problem yok. hdmiden neden görüntü gelmiyo olabilir?
  • saolsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: adige13

arkadaşlar vatan da ve electroworld de 749 TL alım mı ne diyorssunuz ?? bunun yerine önerebileceğiniz var mı?

Tam bir performans fiyat makinası diyebilirim 906SB için ben de çok memnunum.Zaten olumsuz bir yorum bile yok.Yerine önerebileceğim 906 nın ayaklı modeli olur onun da fiyatı 1200 TL falan çok farkediyor yani.Giriş çıkışlar o kadar önemli değil cihaz bağlamıycam derseniz 906 TA dvd li model olabilir ayaklı.Ama o da usb den mkv okumuyor yani mediaplayer almak zorunda kalırsınız.Ayak konusuna gelince ben optimum da ki mediamarkt dan bir çift sonorous bir çift de ucuz bir model almıştım.Sonorous 70-80 gibi bir fiyatdı ama kes,nlikle tavsiye ederim çok şık , siyah olması da uyumu sağlıyor.Bir çift de 10 tl den aldım iş görsün diye tekinin çubuğu yamuk altına karton koyarak simetriyi sağladık sayılır :)) Uygun bir zamanda bir çift daha sonorous alıcam

• hepinize teşekkürler birazdan almaya çıakcağım.. Allah razı olsun
  • quote:

Slm arkadaşlar.

Teledünya'da bbchd, ngchd ve trthd dışındaki kanallar stereo yayın yapmakta. Bu 3 kanalda 5.1 yayın alabiliyor olmanız gerek.
    Ses sisteminin dolby prologic yerine geçen upscaler diye bir ses efekti var, ama pek başarılı değil. 2.0 yayınları bu efekt ile 5 kanala dağıtabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hibo

quote:

Slm arkadaşlar.

Teledünya'da bbchd, ngchd ve trthd dışındaki kanallar stereo yayın yapmakta. Bu 3 kanalda 5.1 yayın alabiliyor olmanız gerek.
    Ses sisteminin dolby prologic yerine geçen upscaler diye bir ses efekti var, ama pek başarılı değil. 2.0 yayınları bu efekt ile 5 kanala dağıtabilirsiniz.

Evet dediğiniz gibi yapınca 5+1 oluyor am çok verimli değil .Çok gerekmedikçe tv den sesi almak daha mantıklı...

• HB906TA bana daha iyi gibi geldi, bu üründen. Özellikleri aynı sanırım. Kolonlarda ayaklı olduğu için daha bi ilgimi çekti.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ses%20ve%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC%20sistemleri/lg-ht906ta-ht906ta--ev-sinema-sistemi,-1100w,-5+1,-hdmi,-usb/productdetails.aspx?I_ID=53797
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon19

arkadaşlar bir problemim var. hdmi ile dvd player bağlı, optik kablo ile de televizyona bağlantı var. aylardır bu şekilde problemsiz çalışıyordu. ancak dün geceden itibaren hdmiden görüntü gelmiyor ama ses devam ediyor. hdmiden bilgisayar bağladığımda problem yok. hdmiden neden görüntü gelmiyo olabilir?

cevap verebilecek kimse yok mu??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.